0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δλδ Ταναγρα θα ειναι ολο το forum ε?
Ταναγρα παρασκευη πρωι θα εχει τιποτα απο-προσγειωσεις λετε ? για Σαββατο πρωι χλωμο εε?
Εγώ σκέφτομαι για Σάββατο,Ελευσίνα και Τατόι,και Κυριακή Τανάγρα!
Παρασκευη 113, Σαββατο 110,111 και Κυριακη Ταναγρα.Δευτερα παλι 110...Οποιος παει Ελευσινα ας ξεσκισει το Charlie στια φωτο παρακαλω...
Παρασκευη 113, Σαββατο 110,111 και Κυριακη Ταναγρα.Δευτερα παλι 110...
Παράθεση από: Charlie στις Νοεμβρίου 02, 2010, 08:08:41 μμΠαρασκευη 113, Σαββατο 110,111 και Κυριακη Ταναγρα.Δευτερα παλι 110...Οποιος παει Ελευσινα ας ξεσκισει το Charlie στια φωτο παρακαλω... θα είμαι στην 113 την παρασκευή μαζι με καμιά 80 πιτσιρίκια θα πάω ολα τα μικρά απο τον παιδικό να βγάλουν φώτο με τα F-5 .
Οι πρόβες άρχισαν...
Μόλις πέρασε ένα δίλιτρο και ένα Phantom πάνω από το γραφείο μου, στη Βαρυμπόμπη!
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Νοεμβρίου 03, 2010, 12:47:57 μμΜόλις πέρασε ένα δίλιτρο και ένα Phantom πάνω από το γραφείο μου, στη Βαρυμπόμπη!Spoiler (hover to show)Μόλις πέρασε ένα Ασθενοφόρο μια πυροσβεστική και ένα παπί μπροστά από το γραφείο μου, στην Μεσογείων.
Παράθεση από: phantom_phixer στις Νοεμβρίου 03, 2010, 10:38:29 πμΟι πρόβες άρχισαν... Είσαι σίγουρος ότι είδες πρόβα και όχι αναγνώριση περιοχής? Από περιέργεια ρωτάω γιατί μέχρι χθες το απόγευμα δεν προβλεπόταν πρόβα για σήμερα...