Αποστολέας Θέμα: Εορτή Πολεμικής Αεροπορίας 2010 - Επίδειξη F-16 Demo Team  (Αναγνώστηκε 53230 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Απ: Εορτή Πολεμικής Αεροπορίας 2010
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 08:13:25 μμ »
αντε να μαζευομαστε!!!!!θα παρθει αναφορα!!! :mrgreen:
Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα τα καταφέρω...
Μάλλον για Σάββατο προβλέπω την εξόρμηση προς τα πάνω, στον κάμπο...
 :wink:
Ας μη λέω όμως πολλά γιατί κάθε χρόνο μένω μόνο στα λόγια...
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 08:29:52 μμ »
Παρων και εγω για 111 ή 113.θα ειμαι Βολο για εκλογες.Δε πιστευω 7 Νοε που ειναι οι εκλογες να εχουμε προβλημα;
Σταθη κανονισε να βρεθουμε πανω
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 09:00:51 μμ »
Ξέρει κανείς αν σε καμμιά ΠΜ θα έχει και καμμιά ''χαμηλή διέλευση'' εκτός από τις στατικές εκθέσεις (που τις ψιλοβαριέμαι?)?  :roll:

Spoiler (hover to show)
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 09:54:17 μμ »
Γιωργο μονο Δευτερα αν εχει τπτ.Και οχι διελευσεις για την γιορτη.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 09:55:42 μμ »
Spoiler (hover to show)
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 10:01:33 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 11:48:07 μμ »
Ξέρει κανείς αν σε καμμιά ΠΜ θα έχει και καμμιά ''χαμηλή διέλευση'' εκτός από τις στατικές εκθέσεις (που τις ψιλοβαριέμαι?)?  :roll:

Υ.Γ.: Ρωτάω γιατί με το demo/solo diplay των F-16 στο Τατόι ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει ο λαουτζίκος να το παρακολουθήσει  :evil:

Η σωστή ερώτηση θα ήταν "Γνωρίζει κανείς από που θα απογειωθεί και που θα προσγειωθεί το Solo Demo Viper για την περίπτωση που δεν είναι η επίδειξη ανοικτή στο κοινό;"

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 12:06:46 πμ »

Το από πού θα απογειωθούν και πού θα προσγειωθούν τα αεροσκάφη ενδιαφέρει λίγους φίλε μου (χωρίς παρεξήγηση πάντα).Το θέαμα ενδιαφέρει τους πάντες  ::icon_thumright::
IPMS 1188

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 12:34:56 πμ »

...Ρωτάω γιατί με το demo/solo diplay των F-16 στο Τατόι ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει ο λαουτζίκος να το παρακολουθήσει...

Η σωστή ερώτηση θα ήταν "Γνωρίζει κανείς από που θα απογειωθεί και που θα προσγειωθεί το Solo Demo Viper για την περίπτωση που δεν είναι η επίδειξη ανοικτή στο κοινό;"

Επίσης επι τη ευκαιρία, να ρωτήσω, γνωρίζει κανείς εαν θα πραγματοποιηθούν οι συνηθισμένες υπερπτήσεις σχηματισμών κατά την διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης την 8η Νοεμβρίου;

Κώστας Πάντιος

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 01:34:42 πμ »
Δεν εχουν αναλαβει τα μεμετια τωρα;Ας το εκμετελευτει ο χοντρος,θα καψει καυσιμα για το σολο,να καψει κ γ διελευσεις;μην το δει και του κατσει το γουρουνοπουλο στο λαιμο.

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 08:50:12 πμ »
Κώστα, ως γνωστόν κανένα μαχητικό σε προηγούμενες επιδείξεις στο Τατόι δεν έχει απογειωθεί από εκεί. Και αν και έχω την εντύπωση ότι το F-16 του Demo έχει τη δυνατότητα να το κάνει στην καθαρή του διαμόρφωση, δεν πρόκειται να το κάνει. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί το συνδέεις με την ύπαρξη ή μη του κοινού. Αλλά ούτως ή άλλως δεν τίθεται θέμα. Το κοινό θα μπει μετά τη 1:00, οπότε... :(
Χωρίς να έχω ειδική πληροφόρηση, αλλά από την επαφή που έχω λόγω περιοδικού όλους αυτούς τους μήνες με το Demo Team, εκτιμώ ότι η απογείωση θα γίνει από Σούδα, όπως και η προσγείωση (εκτός αν για οποιαδήποτε λόγο σημειωθεί καθυστέρηση στην έναρξη). Αυτό σημαίνει ούτε επίδειξη στο έδαφος, ούτε η εντυπωσιακή απογείωση, αλλά όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα κανονικά.
Οι υπερπτήσεις μαχητικών από τη στιγμή που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα προφανώς δεν θα γίνουν. ʼλλωστε έχουν περικοπεί από τις εκδηλώσεις (παρελάσεις, τελετές κλπ.) λόγω κόστους. Το Demo και λιγότερο κοστίζει και πιο εντυπωσιακό είναι.
Γιώργος Ψαρράς

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 08:59:33 πμ »
Καλημέρα Γιώργο.Από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω ότι ΚΑΙ αυτό (solo display) θα γίνει πάλι για τους ''ολίγους κι εκλεκτούς'' αυτής της ψωροκώσταινας  :evil: :twisted: ::mastigoma:: Οι υπόλοιποι ας τρέχουν στις γύρω βουνοπλαγιές ή στα''κάγκελα'' να προσπαθούν να δούνε,να φωτογραφίσουν κ.α. Κατάντια φίλε μου,δυστυχώς  :(
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 09:10:05 πμ »
Και φανταζεστε να το ακυρωσουν για να πανε για μασες?Ερε γλεντια  :twisted: :twisted:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 09:17:54 πμ »
Και φανταζεστε να το ακυρωσουν για να πανε για μασες?Ερε γλεντια  :twisted: :twisted:
Πέρυσι κάτι τέτοιο δεν έγινε ???  :shock:
IPMS 1188

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 10:01:55 πμ »
Συνονόματε γιατί περίμενες τα γραφόμενά μου για να το καταλάβεις? :D Δεν έχω κάποια επιπλέον πληροφόρηση. Απλά το πρόγραμμα διάβασα όπως όλοι. Και το πρόγραμμα αυτό ακριβώς λέει.
Υπό άλλες συνθήκες θα συμφωνούσα μαζί σου και θα έγραφα ακόμη περισσότερα. Αλλά φέτος δεν ξέρω αν θα πρέπει τα πυρά να τα δεχτεί η ΠΑ όπως τις προηγούμενες φορές. Έχω φτάσει στο σημείο να βλέπω ως κατόρθωμα ακόμη και το ότι θα γίνει η Γιορτή και ότι θα υπάρξουν μετασταθμεύσεις. Ή να θεωρώ θετικό ότι έστω και έτσι φαίνεται ότι με κάποιον τρόπο γίνεται επιτέλους (μετά από ένα σχεδόν χρόνο) αξιοποίηση του Demo.
Ναι ξέρω. Δεν είμαι καλά, θα πρέπει να το κοιτάξω :mrgreen: Τα γραφόμενά μου δεν συμβαδίζουν με αυτά που έγραφα στο παρελθόν. Συμφωνώ. Αλλά το σενάριο που έβλεπα εγώ να διαγράφεται είναι να μη δούμε ποτέ το Demo. Ακόμη και αν σε αυτή τη φάση μείνει για να το βλέπουν μόνο οι επίσημοι λοιπόν είναι μια πρόοδος, ώστε να επιβιώσει σε αυτές τις δύσκολες εποχές και ελπίζω να το απολαύσουμε όλοι στο μέλλον. Αλλιώς δεν είχαμε καμία ελπίδα.
Και για να συνεχίσω την οπτική του μισο-γεμάτου ποτηριού δες και την άλλη πλευρά: αν το δει ο Υπουργός μας μπορεί και να του αρέσει ως "επιδόρπιο" (άρτος και θεάματα που λέμε) και να το καθιερώσει και σε άλλες τελετές... :mrgreen: (την προοπτική να του χαλάσει ο θόρυβος το γεύμα δεν τη συζητώ, γιατί είπαμε ότι το βλέπω μισο-γεμάτο... :mrgreen:)
Γιώργος Ψαρράς

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 10:10:14 πμ »

Συνονόματε η διαφορά μας είναι ότι εσύ βλέπεις το ποτήρι μισο-γεμάτο ενώ εγώ το βλέπω άδειο  :shock: .Εάν εγώ περιμένω να αρέσει το demo στους επισήμους και να ελπίζω κάααααποια στιγμή στο μέλλον να το απολαύσω και γώ....το χάσαμε το παιχνίδι  :? Καλύτερα τίποτα και για κανέναν παρά κάτι για λίγους.Η άποψή μου είναι αυτή εδώ που φτάσαμε κι ελπίζω να γίνεται δεκτή (μα όχι αποδεκτή).Κατά τα άλλα...καλή καρδιά  :wink:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 10:18:59 πμ »
Εγώ πάντως παιδιά με αυτά που διαβάζω, για ακόμα μια φορά απογοητεύτηκα... Σκέφτομαι λοιπόν μιας και την  8η Νοεμβρίου τυγχάνει να είναι η ονομαστική μου εορτή, αντί να πάω στο Τατόι , να στηθώ στα κάγκελα σαν τον φυλακισμένο και να σκέφτομαι ότι κάπου εκεί μέσα βρίσκεται ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ  ΜΗΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΓΕΥΜΑ!!!  Να πάρω λοιπόν τα δικά μου μπριζολάκια και να ανέβω στο Νέο Ηράκλειο στο σπίτι της αδερφής μου να τα ψήσω στο μπαλκόνι το οποίο βλέπει προς το Τατόι και θα τα χαζέψω από μακριά... Θα μου πεις τι θα κερδίσω?  Ε θα κάνω και οικονομία στην βενζίνη θα μου μείνει και η γλύκα από τα μπριζολάκια (Σπιτίσια από το χωριό) .... Μόνο ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ????  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Συγχωρήστε με αν γίνομαι πολύ καυστικός... Είμαι λάτρης  του αεροπλάνου και της ΠΑ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και πάντα την ημέρα της Γιορτής της, μέχρι και πριν από ένα χρόνο, βρισκόμουν μακριά από όπου γίνονταν όλες οι δραστηριότητες,  και τώρα που έχω έρθει κοντά διαβάζω ότι ουσιαστικά ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ...  Δεν τα έχω  με τους ανθρώπους της ΠΑ , δεν θα μπορούσα άλλωστε και εγώ στην ίδια οικογένεια ανήκω μακρινό ξαδερφάκι είμαι  και καταλαβαίνω ότι αν είχαν την δυνατότητα θα κάνανε πολλά περισσότερα και δεν θα ήθελαν να φάνε το χώσιμο να είναι μέσα πρωί απόγευμα για τρείς μέρες  ουσιαστικά χωρίς λόγο , τα έχω με τους από πάνω από αυτούς, αυτούς με τα κουστούμια που έχουν νούμερο από XXXXXL KAI  ΠΑΝΩ οι οποίοι αποφάσισαν ότι όλες οι περικοπές πρέπει να ξεκινήσουν από τις Ένοπλες Δυνάμεις ... με ότι αυτό συνεπάγεται.... Στα εύκολα δηλαδή...  Δεν ρώτησαν όμως κανέναν Έλληνα από αυτούς πχ που μένουν  στα βόρεια βορειοανατολικά νησιά,  τι ένιωθαν όταν τέτοιες μέρες ή ημέρες εθνικών εορτών, άκουγαν ένα πολεμικό αεροπλάνο να περνά από πάνω από τα κεφάλια τους...  (Φίλε GROΙ έχω άδικο??? ) το ηθικό ανέβαινε κατακόρυφα...    λεπτομέρεια θα μου πει κάποιος... ναι οκ αλλά σημαντική λεπτομέρεια  νομίζω... :roll: :roll:

Ζητάω συγνώμη από την διαχείριση  αν το ξέσκισα το θέμα :oops: :oops: (που δεν νομίζω δηλαδή) αυτά είχα να πω και δεν επανέρχομαι...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 10:39:54 πμ »
...Δεν ρώτησαν όμως κανέναν Έλληνα από αυτούς πχ που μένουν  στα βόρεια βορειοανατολικά νησιά,  τι ένιωθαν όταν τέτοιες μέρες ή ημέρες εθνικών εορτών, άκουγαν ένα πολεμικό αεροπλάνο να περνά από πάνω από τα κεφάλια τους...  (Φίλε GROΙ έχω άδικο??? ) το ηθικό ανέβαινε κατακόρυφα...    λεπτομέρεια θα μου πει κάποιος... ναι οκ αλλά σημαντική λεπτομέρεια  νομίζω... :roll: :roll:
Πιτσιρικάδες ήμασταν και ξέραμε ότι σε κάθε επέτειο/εθνική εορτή,κάποιο ζεύγος μαχητικών (αξέχαστα τα F-1)θα ''έξυνε'' κυριολεκτικά τα κεφάλια μας.Το γράφω και με πιάνει ρίγος Μιχάλη  :?
Ζητάω συγνώμη από την διαχείριση  αν το ξέσκισα το θέμα :oops: :oops: (που δεν νομίζω δηλαδή)...
Και γώ με τη σειρά μου ζητώ συγνώμη αν σπαμάρισα το θέμα αλλά πιστεύω πως αυτό είναι το ζουμί της ιστορίας αυτής με τη γιορτή.Να μπορούν και οι ''απλοί πολίτες'' να παρακολουθούν και να απολαμβάνουν τις αεροπορικές δραστηριότητες.Υπάρχουν θετικά άραγε από όλο αυτό τον (κάκιστο για μένα) χειρισμό ?  :roll:
IPMS 1188

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 11:05:06 πμ »
Συνονόματε δεν υπάρχει καμιά παρεξήγηση. Απλά να διευκρινήσω ότι το να αρέσει στον υπουργό ήταν το αστείο. Όχι η ουσία. Η ουσία είναι να επιβιώσει το Demo για να προλάβουν να το δουν και οι υπόλοιποι.
Αλλά πέρα από το Demo, και την πάγια απαίτησή μας (όλων μας) να αναβαθμιστεί η Γιορτή της ΠΑ. Φέτος περιμέναμε να γίνει η αναβάθμιση? Οι βάσεις θα είναι ανοιχτές και θα γίνουν μετασταθμεύσεις. Ότι δηλαδή και πέρυσι. Τη στιγμή που άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις (βλέπε Ναυτική Εβδομάδα) αναβλήθηκαν, τουλάχιστον όσον αφορά την ΠΑ μείναμε στα ίδια. Τώρα ότι το ποτήρι γενικότερα όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι και πολύ γεμάτο, είναι γεγονός και συμφωνώ. Αλλά ειδικά για φέτος εγώ το έβλεπα πιο πιθανό να αδειάσει εντελώς, παρά να γεμίσει... ::salut::
Γιώργος Ψαρράς

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 11:07:41 πμ »
Κώστα, ως γνωστόν κανένα μαχητικό σε προηγούμενες επιδείξεις στο Τατόι δεν έχει απογειωθεί από εκεί. Και αν και έχω την εντύπωση ότι το F-16 του Demo έχει τη δυνατότητα να το κάνει στην καθαρή του διαμόρφωση, δεν πρόκειται να το κάνει. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί το συνδέεις με την ύπαρξη ή μη του κοινού. Αλλά ούτως ή άλλως δεν τίθεται θέμα. Το κοινό θα μπει μετά τη 1:00, οπότε... :(
Χωρίς να έχω ειδική πληροφόρηση, αλλά από την επαφή που έχω λόγω περιοδικού όλους αυτούς τους μήνες με το Demo Team, εκτιμώ ότι η απογείωση θα γίνει από Σούδα, όπως και η προσγείωση (εκτός αν για οποιαδήποτε λόγο σημειωθεί καθυστέρηση στην έναρξη). Αυτό σημαίνει ούτε επίδειξη στο έδαφος, ούτε η εντυπωσιακή απογείωση, αλλά όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα κανονικά.
Οι υπερπτήσεις μαχητικών από τη στιγμή που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα προφανώς δεν θα γίνουν. ʼλλωστε έχουν περικοπεί από τις εκδηλώσεις (παρελάσεις, τελετές κλπ.) λόγω κόστους. Το Demo και λιγότερο κοστίζει και πιο εντυπωσιακό είναι.

Πρώτον ευελπιστώ ότι και οι πύλες θα ανοίξουν για το κοινό την ώρα του Demo και ο καιρός θα "κρατήσει". Αλλά αν είναι να μην ανοίξουν, ίσως κάποιος θα ήταν καλύτερα να μην πάει στο Τατόι (και του ανέβει και η πίεση με αυτά που θα δει και θα ακούσει εκεί) αλλά στην Τανάγρα π.χ. όπου φημολογείται οτι θα μετασταθμεύσει ο... Σολίστας και τουλάχιστον να δει την απο-προσγείωση. Απ'το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα. (Τώρα εσύ βέβαια μου πήρες και την Παναγιώταινα)  :(

Εγώ προσωπικά, αν δεν ανοίξουν οι πύλες θα κοιτάξω να βρω ένα σημείο στο exit ή στο entry point του demo εκτός μονάδος και θα ελπίζω για το καλύτερο.  :roll:

Κώστας Πάντιος

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 11:17:57 πμ »
Spoiler (hover to show)
IPMS 1188

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 11:27:35 πμ »
Κώστα μέχρι τότε θα μάθουμε περισσότερα. Όσο για τη στρατηγική της εκτός βάσης φωτογράφησης, ως "Παναγιώταινα" πάντα τη βρίσκω αρκετά καλή (αν φυσικά κάνει και η ασφάλεια τα στραβά μάτια, που νομίζω ότι θα το κάνει λόγω γιορτής). Και ο φωτισμός το μεσημέρι είναι καλύτερος από την πλευρά του φράκτη, και το Τατόι είναι αρκετά μικρό, με αποτέλεσμα η απόσταση από τον διάδρομο στο ύψος του Μουσείου (κέντρο επίδειξης) μέχρι το φράκτη είναι μόλις κάτι παραπάνω από 1000 πόδια. Σε διαβεβαιώ ότι σε αυτό το σημείο θα δεις πολλά πράγματα πολύ πιο κοντά από τους επισήμους :wink:
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 10:53:40 μμ »
Απλά εγώ να επιβεβαιώσω ότι ναι το F-16 θα απογειωθεί από σούδα - κ είναι της 340...

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 11:30:52 πμ »
Συμφωνα με ποσταρισμα στο forum του aviation live,Την Κυριακη 7/10 το solo θα πραγματοποιηθει και :?: στην Ταναγρα!

http://www.aviationlive.org/forum/viewtopic.php?p=36413#36413

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 11:35:23 πμ »
http://www.haf.gr/el/pa2010/default.asp

Ταναγρα λοιπον... :D

Tags: