Συνονόματε γιατί περίμενες τα γραφόμενά μου για να το καταλάβεις?

Δεν έχω κάποια επιπλέον πληροφόρηση. Απλά το πρόγραμμα διάβασα όπως όλοι. Και το πρόγραμμα αυτό ακριβώς λέει.
Υπό άλλες συνθήκες θα συμφωνούσα μαζί σου και θα έγραφα ακόμη περισσότερα. Αλλά φέτος δεν ξέρω αν θα πρέπει τα πυρά να τα δεχτεί η ΠΑ όπως τις προηγούμενες φορές. Έχω φτάσει στο σημείο να βλέπω ως κατόρθωμα ακόμη και το ότι θα γίνει η Γιορτή και ότι θα υπάρξουν μετασταθμεύσεις. Ή να θεωρώ θετικό ότι έστω και έτσι φαίνεται ότι με κάποιον τρόπο γίνεται επιτέλους (μετά από ένα σχεδόν χρόνο) αξιοποίηση του Demo.
Ναι ξέρω. Δεν είμαι καλά, θα πρέπει να το κοιτάξω

Τα γραφόμενά μου δεν συμβαδίζουν με αυτά που έγραφα στο παρελθόν. Συμφωνώ. Αλλά το σενάριο που έβλεπα εγώ να διαγράφεται είναι να μη δούμε ποτέ το Demo. Ακόμη και αν σε αυτή τη φάση μείνει για να το βλέπουν μόνο οι επίσημοι λοιπόν είναι μια πρόοδος, ώστε να επιβιώσει σε αυτές τις δύσκολες εποχές και ελπίζω να το απολαύσουμε όλοι στο μέλλον. Αλλιώς δεν είχαμε καμία ελπίδα.
Και για να συνεχίσω την οπτική του μισο-γεμάτου ποτηριού δες και την άλλη πλευρά: αν το δει ο Υπουργός μας μπορεί και να του αρέσει ως "επιδόρπιο" (άρτος και θεάματα που λέμε) και να το καθιερώσει και σε άλλες τελετές...

(την προοπτική να του χαλάσει ο θόρυβος το γεύμα δεν τη συζητώ, γιατί είπαμε ότι το βλέπω μισο-γεμάτο...

)