Αααααχχχχ Βαγγελη ,τι μου θυμισες τωρα!!! Απιστευτο αυτοκινητο με φοβερο στησιμο και κουκλα...(μαζι με renault clio maxi βεβαια!)
Το κιτ απο οτι διακρινω εχει αρκετη δουλεια αλλα το αποτελεσμα ξερω οτι θα σε (μας
) αποζημιωσει...
Καλη αρχη

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου.
Και φοβερο ηχο να προσθεσω!Ωντως το κιτ εχει πολυ δουλεια!Ελπιζω να βγει κατι καλο.Αυτο που με τρομαζει ειναι πως θα εφαρμοσουν τα τζαμια και τα μπροστινα φωτα που δινονται σε ζελατινα

Φοβερό θέμα!!!! Πόσο σου κόστισε η αγορά του?
Σ'ευχαριστω.Γυρω στα 130 ευρωπουλα αν θυμαμαι καλα.Ακριβο αλλα το'θελα τοσο πολυ που το εβλεπα στον υπνο μου

Επιτέλους, το έπιασες...Ολε-Ολε 
Να δω πότε θα πιάσω εγω τα δικά μου resin.
Αν μπορείς δημοσίευσε μια κοντινή φώτο του αμαξώματος, για να δω την ποιότητα.
Καθαρισε καλά το καπάκι, τρίψτο με ένα πάνάκι με λάκερ thinner και πλείνε το κάλα πριν το αστάρι.
Καλή συνέχεια...

Γιωργη σ'ευχαριστω!
Με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω φωτο.Θελει αρκετο καθαρισμα αλλα μου φαινεται πολυ καλο.

Ευάγγελε νομίζω ότι έφτασε η ώρα να τα δώσεις όλα. Ορμα.
Είναι εύκολο μαζί με τις φωτό που ζήτησε ο Γιώργος να απλώσεις και να φωτογραφήσεις το περιεχόμενο από το σακκουλάκι
: Pleeeeeeease 
Πες μας επίσης σε τι γλώσσα είναι οι οδηγίες. Ευχαριστώ.
Φιλε Est σ'ευχαριστω πολυ.Με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω τη φωτο που θελεις.Οι οδηγιες ειναι στα Γαλλικα και ειναι ανεπαρκης.

(Το καλυτερο αγωνιστικο με κινηση στους εμπρος τροχους ολων των εποχων κατα τη γνωμη μου)
Φίλε μου, Δεν είναι μόνο η γνώμη σου...ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ...! Είναι το καλύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο που εχει βγεί τα τελευταία 30 χρόνια, με ολη την τεχνολογία επάνω του και... ακόμα αξεπέραστο, στην Ασφαλτο. Δεν είναι τυχαίο που οταν τρέχει, ακόμα και σήμερα, χτυπάει Γενική. Να σημειώθεί, οτι η Εvo3 εκδοση με EVO10 βελτίωση μοτέρ, είχε φτάσει τα 319 hp με 7αρι σειριακό και traction control. Ασε που εννοείται οτι ήταν η βάση για την Εξέλιξη του 206WRC, αφού τα περισσότερα αγωνιστικά ανταλακτικά ήταν ίδια....
Κάτι για εμένα... Πόσο βλάκας μπορεί να είμαι, οταν πριν απο 11 ολόκληρα χρόνια, μια απο τις εταιρείες που αντιπροσώπευα (καθότι διατηρούσα κατάστημα...
) ήταν και αυτή, οπως η ARENA, η STARTER, η MINI RACING και η RACING43 κλπ... δεν μου εχει μείνει τίποτα απο 24αρια παραμόνο μερικά 43αρια...
Καλή συνέχεια φίλε μου... Αν και ριτίνη εχει καλή ποιότητα και το αποτέλεσμα θα σου αρέσει...
Σ'ευχαριστω πολυ.
Ακομα θυμαμαι το 306 ΜΑΧΙ της Racing Lions(Απ'οτι θυμαμαι ηταν του Τραβαλια) που ειχε φερει ο Τσολακιδης απο Ιταλια για μια χρονια.
Το ειχα δει στο ΕΛΠΑ στην Πατρα και ακομα ανατριχιαζω!!!
Μου ειναι δυσκολο να το συγκρινω με κατι αλλο!Εκτος του οτι πηγαινε αερας ο δε ηχος του ηταν κολαση !
Το τι εκανε στα χερια του ΤρελοΠανιζι και του Ντελεκουρ το ξερεις.
Αχ! Ειχες μαγαζι με τετοια πραγματα!Επρεπε να κρατησεις κανα 24αρι!!