Αποστολέας Θέμα: Peugeot 306 Maxi Renaissance 1/24 ΤΕΛΟΣ!!  (Αναγνώστηκε 29455 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
Peugeot 306 Maxi Renaissance 1/24 ΤΕΛΟΣ!!
« στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 10:13:48 πμ »
Παιδια καλημερα,
Αφου τελειωσα ενα spitfire που εφτιαχνα,ειπα να συνεχισω με αυτοκινητο :mrgreen:
Αποφασισα να βαλω στον παγκο ενα Αγωνιστικο αυτοκινητο που λατρευω!! ::love7::
Αυτο δεν ειναι αλλο απο το 306 ΜΑΧΙ βεβαια!(Το καλυτερο αγωνιστικο με κινηση στους εμπρος τροχους ολων των εποχων κατα τη γνωμη μου)
Το κιτ ειναι ρητινη και ειναι της Renaissance και αγοραστηκε πριν απο δυο χρονια περιπου,αλλα δεν εβρισκα το κουραγιο να το αρχισω.
Ετσι εχω οπλιστει με υπομονη και σιγα σιγα και προσεκτικα θα αρχισω την κατασκευη.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Απ: Peugeot 306 Maxi Renaissance 1/24
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 03:25:33 μμ »
Αααααχχχχ Βαγγελη ,τι μου θυμισες τωρα!!! Απιστευτο αυτοκινητο με φοβερο στησιμο και κουκλα...(μαζι με renault clio maxi βεβαια!)
Το κιτ απο οτι διακρινω εχει αρκετη δουλεια αλλα το αποτελεσμα ξερω οτι θα σε (μας :wink:) αποζημιωσει...
Καλη αρχη  ::icon_thumright:: ::salut::

Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 04:05:28 μμ »
Φοβερό θέμα!!!! Πόσο σου κόστισε η αγορά του?

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 06:53:23 μμ »
Επιτέλους, το έπιασες...Ολε-Ολε  ::icon_thumright::
Να δω πότε θα πιάσω εγω τα δικά μου resin.
Αν μπορείς δημοσίευσε μια κοντινή φώτο του αμαξώματος, για να δω την ποιότητα.
Καθαρισε καλά το καπάκι, τρίψτο με  ένα πάνάκι με λάκερ thinner και πλείνε το κάλα πριν το αστάρι.
Καλή συνέχεια...  ::salut:: ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 07:14:42 μμ »
Ευάγγελε νομίζω ότι έφτασε η ώρα να τα δώσεις όλα. Ορμα.
Είναι εύκολο μαζί με τις φωτό που ζήτησε ο Γιώργος να απλώσεις και να φωτογραφήσεις το περιεχόμενο από το σακκουλάκι :?: Please :oops:
Πες μας επίσης σε τι γλώσσα είναι οι οδηγίες. Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος APR

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • APR
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 13, 2010, 02:16:09 πμ »
(Το καλυτερο αγωνιστικο με κινηση στους εμπρος τροχους ολων των εποχων κατα τη γνωμη μου)

Φίλε μου, Δεν είναι μόνο η γνώμη σου...ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ...! Είναι το καλύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο που εχει βγεί τα τελευταία 30 χρόνια, με ολη την τεχνολογία επάνω του και... ακόμα αξεπέραστο, στην Ασφαλτο. Δεν είναι τυχαίο που οταν τρέχει, ακόμα και σήμερα, χτυπάει Γενική. Να σημειώθεί, οτι η Εvo3 εκδοση με EVO10 βελτίωση μοτέρ, είχε φτάσει τα 319 hp με 7αρι σειριακό και traction control. Ασε που εννοείται οτι ήταν η βάση για την Εξέλιξη του 206WRC, αφού τα περισσότερα αγωνιστικά ανταλακτικά ήταν ίδια....

Κάτι για εμένα... Πόσο βλάκας μπορεί να είμαι, οταν πριν απο 11 ολόκληρα χρόνια, μια απο τις εταιρείες που αντιπροσώπευα (καθότι διατηρούσα κατάστημα... :() ήταν και αυτή, οπως η ARENA, η STARTER, η MINI RACING και η RACING43 κλπ... δεν μου εχει μείνει τίποτα απο 24αρια παραμόνο μερικά 43αρια...

Καλή συνέχεια φίλε μου... Αν και ριτίνη εχει καλή ποιότητα και το αποτέλεσμα θα σου αρέσει...
VASSILIOS ANAGNOSTOPOULOS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 13, 2010, 09:06:59 μμ »
Αααααχχχχ Βαγγελη ,τι μου θυμισες τωρα!!! Απιστευτο αυτοκινητο με φοβερο στησιμο και κουκλα...(μαζι με renault clio maxi βεβαια!)
Το κιτ απο οτι διακρινω εχει αρκετη δουλεια αλλα το αποτελεσμα ξερω οτι θα σε (μας :wink:) αποζημιωσει...
Καλη αρχη  ::icon_thumright:: ::salut::

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου.
Και φοβερο ηχο να προσθεσω!Ωντως το κιτ εχει πολυ δουλεια!Ελπιζω να βγει κατι καλο.Αυτο που με τρομαζει ειναι πως θα εφαρμοσουν τα τζαμια και τα μπροστινα φωτα που δινονται σε ζελατινα :? ::salut::

Φοβερό θέμα!!!! Πόσο σου κόστισε η αγορά του?
Σ'ευχαριστω.Γυρω στα 130 ευρωπουλα αν θυμαμαι καλα.Ακριβο αλλα το'θελα τοσο πολυ που το εβλεπα στον υπνο μου :mrgreen:

Επιτέλους, το έπιασες...Ολε-Ολε  ::icon_thumright::
Να δω πότε θα πιάσω εγω τα δικά μου resin.
Αν μπορείς δημοσίευσε μια κοντινή φώτο του αμαξώματος, για να δω την ποιότητα.
Καθαρισε καλά το καπάκι, τρίψτο με  ένα πάνάκι με λάκερ thinner και πλείνε το κάλα πριν το αστάρι.
Καλή συνέχεια...  ::salut:: ::salut::

Γιωργη σ'ευχαριστω!
Με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω φωτο.Θελει αρκετο καθαρισμα αλλα μου φαινεται πολυ καλο. ::salut::

Ευάγγελε νομίζω ότι έφτασε η ώρα να τα δώσεις όλα. Ορμα.
Είναι εύκολο μαζί με τις φωτό που ζήτησε ο Γιώργος να απλώσεις και να φωτογραφήσεις το περιεχόμενο από το σακκουλάκι :?: Pleeeeeeease :oops:
Πες μας επίσης σε τι γλώσσα είναι οι οδηγίες. Ευχαριστώ.

Φιλε Est σ'ευχαριστω πολυ.Με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω τη φωτο που θελεις.Οι οδηγιες ειναι στα Γαλλικα και ειναι ανεπαρκης. ::salut::

(Το καλυτερο αγωνιστικο με κινηση στους εμπρος τροχους ολων των εποχων κατα τη γνωμη μου)

Φίλε μου, Δεν είναι μόνο η γνώμη σου...ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ...! Είναι το καλύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο που εχει βγεί τα τελευταία 30 χρόνια, με ολη την τεχνολογία επάνω του και... ακόμα αξεπέραστο, στην Ασφαλτο. Δεν είναι τυχαίο που οταν τρέχει, ακόμα και σήμερα, χτυπάει Γενική. Να σημειώθεί, οτι η Εvo3 εκδοση με EVO10 βελτίωση μοτέρ, είχε φτάσει τα 319 hp με 7αρι σειριακό και traction control. Ασε που εννοείται οτι ήταν η βάση για την Εξέλιξη του 206WRC, αφού τα περισσότερα αγωνιστικά ανταλακτικά ήταν ίδια....

Κάτι για εμένα... Πόσο βλάκας μπορεί να είμαι, οταν πριν απο 11 ολόκληρα χρόνια, μια απο τις εταιρείες που αντιπροσώπευα (καθότι διατηρούσα κατάστημα... :() ήταν και αυτή, οπως η ARENA, η STARTER, η MINI RACING και η RACING43 κλπ... δεν μου εχει μείνει τίποτα απο 24αρια παραμόνο μερικά 43αρια...

Καλή συνέχεια φίλε μου... Αν και ριτίνη εχει καλή ποιότητα και το αποτέλεσμα θα σου αρέσει...

Σ'ευχαριστω πολυ.
Ακομα θυμαμαι το 306 ΜΑΧΙ της Racing Lions(Απ'οτι θυμαμαι ηταν του Τραβαλια) που ειχε φερει ο Τσολακιδης απο Ιταλια για μια χρονια.
Το ειχα δει στο ΕΛΠΑ στην Πατρα και ακομα ανατριχιαζω!!!
Μου ειναι δυσκολο να το συγκρινω με κατι αλλο!Εκτος του οτι πηγαινε αερας ο δε ηχος του ηταν κολαση !
Το τι εκανε στα χερια του ΤρελοΠανιζι και του Ντελεκουρ το ξερεις.
Αχ! Ειχες μαγαζι με τετοια πραγματα!Επρεπε να κρατησεις κανα 24αρι!!

Αποσυνδεδεμένος gastone

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 08:45:27 μμ »
Καλή αρχή!Αντε να δούμε και κάτι σε resin για να ξεθαρέυουμε και οι υπόλοιποι!

Αποσυνδεδεμένος Vaggouras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 06:34:25 μμ »
Βαγγο καλή αρχή !!!

Συμφωνώ ότι πραγματικά έκανε θαύματα στην άσφαλτο και πρόσφερε χορταστικοτατο θέαμα !!
Για να πω την αμαρτία μου προτιμώ τα αντιστοιχα clio και megane maxi ...
Ειδικα το megane είναι μεγάλος έρωτας !     Μπορει σαν χρόνους και ταχύτητα ίσως να μην  έφτανε το 306 
Spoiler (hover to show)
Αλλά από εμφάνιση και φουσκωματα ήταν αλλού  :shock: :shock:

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 06:54:12 μμ »
Φίλε καλή αρχή  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Ωραίο το "306", αν και προσωπικά τα γαλλικά γενικά δεν τα πολυσυμπαθώ, και μάλιστα με πολύ ωραίες γραμμές  8)
 Μια συμβουλή, αν μου επιτρέπεις, μετά απο δεκάδες ρητίνες...αφού το καθαρίσεις με lacquer thinner ή άλλο διαλυτικό (να φύγουν υπόλοιπα απο λιπαντικό καλουπαρίσματος), σαν αστάρι χρησιμοποίησε τον υγρό στόκο της Gunze 1200 (αραιωμένο) ή το Mr Resin Surface γιατί έχουν τον πιο λεπτό κόκκο και θα κλείσει όλη την ρητινένια επιφάνεια. Βέβαια πολύ καλό και το Hycote αλλά οχι για ρητινένια κιτ αυτοκινήτων (για άρματα κτλ είναι ok)  :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 08:47:46 μμ »
Φίλε καλή αρχή  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Ωραίο το "306", αν και προσωπικά τα γαλλικά γενικά δεν τα πολυσυμπαθώ, και μάλιστα με πολύ ωραίες γραμμές  8)
 Μια συμβουλή, αν μου επιτρέπεις, μετά απο δεκάδες ρητίνες...αφού το καθαρίσεις με lacquer thinner ή άλλο διαλυτικό (να φύγουν υπόλοιπα απο λιπαντικό καλουπαρίσματος), σαν αστάρι χρησιμοποίησε τον υγρό στόκο της Gunze 1200 (αραιωμένο) ή το Mr Resin Surface γιατί έχουν τον πιο λεπτό κόκκο και θα κλείσει όλη την ρητινένια επιφάνεια. Βέβαια πολύ καλό και το Hycote αλλά οχι για ρητινένια κιτ αυτοκινήτων (για άρματα κτλ είναι ok)  :wink: :wink:

Παναγιώτη, σε κάποια resin η χαραγμένη γράμμωση π.χ. πόρτα είναι οδοντωτή και όχι απόλυτη ευθεία...
Αυτό πως λύνετε?
Επίσης για να ανοίξεις γρίλιες, τρύπες κλπ, η διαδικασία είναι ίδια με τα πλαστικά ή απαιτεί κάτι άλλο? Κάθε φορά που πάω να ξεκινήσω να ανοίξω τρύπες σε κάποιο resin, το αφήνω γιατί νομίζω ότι θα σπάσει...  :oops:
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 09:57:14 μμ »
Γιώργο φίλε μου,
όσον αφορά τα γράζια σε πόρτες ή άλλα ανοίγματα, σε ρητινένια κιτ η λύση είναι το scriber (χαρακτικό). Σκληρή πλαστική αυτοκόλλητη ταινία στις άκρες και απαλό χέρι, με διαδοχικά περάσματα.  Για το άνοιγμα τώρα μιας πόρτας π.χ και πάλι scriber (ίδια διαδικασία) ή πριονάκι πολύ λεπτό σαν λεπίδα απο παλιού τύπου ξυράφι.  Στα ρητηνενια με κατασκευή μπλόκ-τούβλου εκεί ή το αφήνεις  :D ή δοκιμάζεις με dremel και πολύ λεπτό δισκάκι (ΠΟΤΕ όμως αυτό σε πλαστικό κιτ γιατί απλά λιώνει το πλαστικό  :!: :!: ) και "μασκαρισμα" τύπου ala scriber που έγραψα πριν.
 Για τρύπες, τρυπανάκι ψιλό (χέρι ή dremel - για ρητίνες πάντα μιλώ) και μετά λίμες οβάλ τομής. Πρόσφατα αγόρασα ενα τύπου ελβετικού σουγιά, που έχει 15 λίμες απο διάμετρο 0,5mm  :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 10:13:14 μμ »
Γιώργο φίλε μου,
όσον αφορά τα γράζια σε πόρτες ή άλλα ανοίγματα, σε ρητινένια κιτ η λύση είναι το scriber (χαρακτικό). Σκληρή πλαστική αυτοκόλλητη ταινία στις άκρες και απαλό χέρι, με διαδοχικά περάσματα.  Για το άνοιγμα τώρα μιας πόρτας π.χ και πάλι scriber (ίδια διαδικασία) ή πριονάκι πολύ λεπτό σαν λεπίδα απο παλιού τύπου ξυράφι.  Στα ρητηνενια με κατασκευή μπλόκ-τούβλου εκεί ή το αφήνεις  :D ή δοκιμάζεις με dremel και πολύ λεπτό δισκάκι (ΠΟΤΕ όμως αυτό σε πλαστικό κιτ γιατί απλά λιώνει το πλαστικό  :!: :!: ) και "μασκαρισμα" τύπου ala scriber που έγραψα πριν.
 Για τρύπες, τρυπανάκι ψιλό (χέρι ή dremel - για ρητίνες πάντα μιλώ) και μετά λίμες οβάλ τομής. Πρόσφατα αγόρασα ενα τύπου ελβετικού σουγιά, που έχει 15 λίμες απο διάμετρο 0,5mm  :wink: :wink:
Πάναγιώτη σε ευχαριστώ θερμά... Για τα πλαστικά ανοιγμάτα, τρύπες, πορτε κλπ είμαι οκ... Το πρόβλημα μου είναι με τα ρητηνενια με κατασκευή μπλόκ-τούβλου (έμαθα και πως τα λέν  :wink: γιατι μέχρι τώρα τα έλεγα περιγραφικά - thanks), όπου υπάρχει πολυ υλικό πίσω από οπή (π.χ. γριλια εκαερισμού ή εισαγωγή αέρα) που πρέπει να ανοιξω.
Για τα γρέζια στις πόρτες των resin κατάλαβα, πρέπει να πάρω ένα scriber (μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα ένα οδοντιατρικό εργαλειο, το οποίο δεν έκανε και πολλά στο ρεσιν υλικό (για αυτο και η απορία μου) - δουλεψε όμως στο ανοιγμα της πόρτας της jag και στις οπές του κινητήρα τις ΒΜW... Ίσως αν το ήξερα θα τελείωνα πιο γρήγορα με τα προηγούμενα  :wink: )
Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου.  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 05:39:14 μμ »
Καλή αρχή!Αντε να δούμε και κάτι σε resin για να ξεθαρέυουμε και οι υπόλοιποι!
Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου! ::salut::

Βαγγο καλή αρχή !!!

Συμφωνώ ότι πραγματικά έκανε θαύματα στην άσφαλτο και πρόσφερε χορταστικοτατο θέαμα !!
Για να πω την αμαρτία μου προτιμώ τα αντιστοιχα clio και megane maxi ...
Ειδικα το megane είναι μεγάλος έρωτας !     Μπορει σαν χρόνους και ταχύτητα ίσως να μην  έφτανε το 306 
Spoiler (hover to show)
Αλλά από εμφάνιση και φουσκωματα ήταν αλλού  :shock: :shock:
Σ'ευχαριστω πολυ συνονοματε!
Τα clio και  megane ηταν και αυτα πολυ καλα αυτοκινητα,δεν το συζητω,μου αρεσουν και μενα πολυ.Γαλλικα ειναι δεν το συζητω! :mrgreen:
Αλλα απο χρονους σε σχεση με το 306 ηταν πολυ πισω...

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου!Δεν εχω και μεγαλη εμπειρια με ρητινες οποτε οι συμβουλες σου μου ειναι πολυ χρησιμες!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 05:42:36 μμ »
Και οι φωτο που σας ειχα υποσχεθει.Δυστυχως μην εχοντας ελευθερο χρονο δεν το εχω ακουμπησει καθολου. :(

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 05:56:37 μμ »
Δίχνει καλής ποιότητας, το resin... Μόνο τα πλαίσια των παραθύρων βλέπω λίγο προβληματικά (έχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα με τα πλαίσια στα παραθυρα μιας F360 LM και δεν ξέρω πως θα το λύσω - εσυ τι σκέφτεσαι?)
Αυτη η διχρωμια στη ρητίνη τι είναι, αλήθεια?
Επίσης κρίμα που δεν έχει δύο καρτέλες χαλκομανιών και δύο vac παρπριζ. Στα παλιοτερα resin βάζαν πάντα 2, έκαστος. Τώρα έχουν κόψει όλοι, αυτη την καλή συνήθεια. Οσο ακριβο και να είναι το κιτ.
Καλη επιτυχία...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 09:53:44 μμ »
τι θα κανετε εκει παλι φιλε Βαγγελη,παπαδες? ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 10:24:13 μμ »
τι θα κανετε εκει παλι φιλε Βαγγελη,παπαδες? ::icon_thumright::
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Φιλε DIM θα το παλεψω οσο μπορω,αλλα ειναι η πρωτη φορα που φτιαχνω αυτοκινητο ρητινης.
Ελπιζω να βγει κατι καλο,θα δουμε. :mrgreen:

Δίχνει καλής ποιότητας, το resin... Μόνο τα πλαίσια των παραθύρων βλέπω λίγο προβληματικά (έχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα με τα πλαίσια στα παραθυρα μιας F360 LM και δεν ξέρω πως θα το λύσω - εσυ τι σκέφτεσαι?)
Αυτη η διχρωμια στη ρητίνη τι είναι, αλήθεια?
Επίσης κρίμα που δεν έχει δύο καρτέλες χαλκομανιών και δύο vac παρπριζ. Στα παλιοτερα resin βάζαν πάντα 2, έκαστος. Τώρα έχουν κόψει όλοι, αυτη την καλή συνήθεια. Οσο ακριβο και να είναι το κιτ.
Καλη επιτυχία...  ::salut::

Φιλε Γιωργο τα πλαισια που βλεπεις εινα οι οδηγοι για να μπουν τα τζαμια,τα οποια μπαινουν απἐξω και αυτα τα πλαισια δεν φαινονται.
Επειδη  αρχισα το καθαρισμα απο το αμαξωμα πριν απο κανα δυωρο και εχω καθαρισει τα παραθυρα μου φαινονται οκ.
Θα βαλω και φωτο οταν μπορεσω να μου πεις την γνωμη σου.
Εμενα παντως αυτο που με προβληματιζει πιο πολυ ειναι τα δυο παρμπριζ. :?

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 11:04:03 μμ »
Παιδια τις καλησπερες μου!
Μετα απο μερες και σχεδον μιδενικο ελευθερο χρονο προχωρησα λιγο με τον καθαρισμο των περισσοτερων κομματιων.
Εκει που τα βρηκα σκουρα ειναι με τον κλωβο ασφαλειας που το καλουπι του ειναι χαλια και ισως κατασκευαστει απ την αρχη με μηκη κυλινδρικου πλαστικου.
Γιωργο,στην φωτο με το αμαξωμα το οποιο εχω καθαρισει φαινονται τα πλαισια των παραθυρων.Πως τα βλεπεις? λες να'χουμε προβληματα? :?
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος TasosV83

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 22, 2010, 01:53:47 μμ »
Πολύ ωραία επιλογή. Από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα!!
Κι επειδή είμαι νέος στο χώρο περιμένω ένα ωραίο WIP, έτσι?!!

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 22, 2010, 04:37:23 μμ »
Γιωργο,στην φωτο με το αμαξωμα το οποιο εχω καθαρισει φαινονται τα πλαισια των παραθυρων.Πως τα βλεπεις? λες να'χουμε προβληματα? :?
Μια χαρά μου φαίνεται... ::eusa_clap:: ::icon_thumright::
Θα σου πρότεινα να βρεις ένα σετ με PE για τα δισκόφρενα από κάποιο αντίστοιχο αυτοκίνητο ράλλυ...
Καλή συνέχεια  ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 09:26:07 πμ »
Πολύ ωραία επιλογή. Από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα!!
Κι επειδή είμαι νέος στο χώρο περιμένω ένα ωραίο WIP, έτσι?!!

Τασο σ'ευχαριστω φιλε! ::salut::

Μια χαρά μου φαίνεται... ::eusa_clap:: ::icon_thumright::
Θα σου πρότεινα να βρεις ένα σετ με PE για τα δισκόφρενα από κάποιο αντίστοιχο αυτοκίνητο ράλλυ...
Καλή συνέχεια  ::salut:: ::salut::

Εχω κατι δισκοφρενα,θα τα δοκιμασω αν ταιριαζουν.
Σ'ευχαριστω πολυ! ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 12:46:39 μμ »
Παιδια καλημερα σε ολους!
Το μοντελο προχωραει πολυ αργα λογω ελειψης χρονου και λογω δυσκολιας του κιτ :(
Εκτος απο το αμαξωμα που ειναι καλο ποιοτικα,τα υπολοιπα κομματια εχουν πολλες ατελειες και θελει πολυ καθαρισμα και τριψιμο.
Υστερα απο πολυ καθαρισμα,στοκαρισμα και τριψιμο ασταρωσα το πατωμα, τα εσωτερικα απο τις πορτες και το ταμπλο.
Με την πρωτη ευκαιρια πανε για βαψιμο.Αυτα τα ολιγα μεχρι στιγμης :mrgreen:
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 01:00:15 μμ »
Μπράβο Βαγγέλη, πολύ καθαρό φαίνεται  ::icon_thumright:: ::eusa_clap::
Με τι αστάρωσες?
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 11:55:59 μμ »
Μπράβο Βαγγέλη, πολύ καθαρό φαίνεται  ::icon_thumright:: ::eusa_clap::
Με τι αστάρωσες?
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Γιωργο σ'ευχαριστω.
Με ασταρι humbrol σε σπρει.Ειναι το μονο που εχω αυτη τη στιγμη και μπορω να πω οτι με αφησε πολυ ευχαριστημενο.
Με αυτο θα κανω και τα υπολοιπα εκτος απο το αμαξωμα.Εκει θα δουμε. ::salut::

Tags: