καλησπέρα, θα σου πρότεινα διερεύνηση στο Διαδίκτυο με λέξεις κλειδιά, όπως ECoS vs CS ή στα διάφορα μοντελιστικά φόρα του εξωτερικού. Βεβαίως το θέμα έχει εξαντληθεί σε γερμανικά site όπου η αγοραστική δύναμη εκεί είναι δεκαπλάσια του ελληνικού.
Προσφάτως αγόρασα το ΕCoS 50000 (το όποιο μάλλον δεν το πουλά πλέον η εταιρεία, αλλά δίνει δωρεάν τις αναβαθμίσεις ΕΦΟΣΟΝ έχεις κωδικό πρόσβασης) και δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά δεν έχω δοκιμάσει mfx. Πρόβλημα ενδεχομένως να συναντήσω στην ψηφιακή τηλεδιοίκηση, όταν υπάρχει πληθώρα εντολών προς εκτέλεση και παρουσιάζεται συνωστισμός λόγω χαμηλής ταχύτητας μετάδοσης δεδομένων. Τότε, ίσως να χάνονται κάποιες εντολές με αποτέλεσμα σύγκρούσεις κλπ. Μου έχουν πει ότι το αντίστοιχο της TAMS είναι γρηγορότερο.....
Δ
ΥΓ με την ευκαιρία όλων εκείνων που αγόρασαν το 50000 και δεν έχουν πρόσβαση στην ESU για download των αναβαθμίσεων, θα αναρτήσω στις ιστοσελίδες μου τα αντίστοιχα αρχεία.
ΥΓ δες
http://www.ollismodellbahnseite.de/images/CS/CS_Vergleich.pdf παρότι γερμανικό site, νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη. Το αρχείο αναφέρεται στις συγκρίσεις EcoS, CS