Αισθανομαι την αναγκη και την υποχρεωση να ζητησω συγνωμη για την αναστατωση που δημιουργηθηκε στο φορουμ.
Ειλικρινα οχι μονο δεν ειχα τετοια προθεση, αλλα προσπαθησα να αποτρεψω αυτη τη κατασταση με ολες μου τις δυναμεις. επρεπε να ανεχτω προσβολες,απειλες,τραμπουκισμους και πραγματα, παραξενα και αδιανοητα.
Γραφτηκα στο φορουμ τελη Μαιου και ηταν πραγματικα πολυ ευχαριστο για μενα. Σε καμμια περιπτωση δεν πλασαριστικα σαν μαγαλοκαλιτεχνης η κατι παρομοιο, ουτε ποτε υοθετησα τετοιο ορο για τις δουλειες μου.Μοντελιστης αισθανομαι και μοντελα που αναπαριστουν κυριως ανθρωπους ειναι αυτα που φτιαχνω και το τελευταιο πραγμα που με απασχολει ειναι το πως θα λεγεται. Πολλες φορες αισθανθηκα αμηχανα απο τα σχολια συναδελφων, σε σημειο που ντρεπομουν να πω ευχαριστω και ισως αυτο θα μπορουσε να χαρακτιρισει ως αναγωγο, ομως ποτε δεν επεδιωξα με οποιοδηποτε τροπο να γινω αρεστος,απο κανενα και για κανενα λογο, τα φιγουρακια μου ποσταρισα οχι τη φατσα μου.Το ''αρεστος'' πιθανολογω ειχε να κανει με το γεγονος ισως οτι μου αρεσουν και αλλα ειδη μοντελισμου΄΄ τανκς, αεροπλανα, υποβρυχια, διοραματα και πολλα αλλα. Αυτο ομως που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι ο τροπος και οι τεχνικες που χρησιμοποιετε και δεν σας κρυβω οτι αρκετες απο αυτες τις εφαρμόζω σε αυτα που φτιαχνω. Αυτος και μονο εναι ο λογος της υπαρξης μου στο φορουμ. Ειναι αληθεια οτι ασχολουμαι επαγγελατικα με το μοντελισμο, αλλα παρακαλω οποιονδηποτε να πει αν εχω χρησιμοποιησει αυτη μου την ιδιοτητα στο φορουμ, η οτι θα ανοιξω μαγαζι. Το mc ειναι ξεκουραση και χωρος που μοιραζομαι αυτο που αγαπω και ετσι θα παραμηνει. Χαρηκα πολυ που συμετειχα στο διοραμα του Δημητρη, τον ανθρωπο ουτε που τον ηξερα,αλλα χαρηκα που ενα πραγματακι που εφτιαξα εγινε αφορμη να τον γνωρισω. Και με το Νικο σχεδιαζουμε κατι, και με το Σταυρο ηδη εχουμε ξεκινησει κατι...για τανκσακια και αεροπλανακια μιλαμε παιδια.
Και μια και ανεφερα το Σταυρο ειναι μια ευκαιρια να του ζητησω δημοσιως συγνωμη, για τη ταλαιπωρια που υπεστη,ολο αυτο το διαστημα. Οι περισσοτεροι απο σας ειδατε μονο τη κορυφη του παγοβουνου, αλλα αυτη η ιστορια κοντευει 4 μηνες. Ο Σταυρος διαχειριστικε μια απιστευτη κατασταση, διασφαλιζωντας πρωτα απο ολα τα συμφεροντα και την αξιοπιστια της ipms με ψυχραιμια και μεθοδικοτητα, μελημα μας, αυτος ο καυγας που βλεπαμε να ερχεται να σταματησει με καθε τροπο. Δυστηχως ενας απο τους δυο μας
''εσπασε'' , δεν μπορεσα να ανεχτω καποιον να αποκαλεσει το συλλογο που εκπροσωπω
διεφθαρμενο και τους φιλους μου τουρκοσπορους. Τι να κανω εχω κι εγω εχω τις παραξενιες μου σαν ανθρωπος.
Παρ' ολα αυτα πιστευω οτι η φετεινη εκθεση θα ειναι απο τις πλεον επιτυχημενες και ολα τα δυσαρεστα θα ξεχαστουν.
φιλε Γιωργο ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου οτι καλυτερο για τη μητερα σου.
ΚΚ