Μακάρι φίλε να υπήρχε ξεχωριστή κατηγορία με τις αναλόγες συμμετοχές για τα scifi, τα αυτοκίνητα, τα πολιτικά αεροπλάνα, όπως ανέφερα και στο σχολίο μου (στην προηγούμενη σελίδα).
Επίσης μακάρι να τους έδιναν και περισσότερο χώρο (αφου μάλιστα υπήρχε διαθέσιμος) και να μην μετακινούνται με τον κίνδυνο μιας ζημιάς...
Το μοντέλο σου είναι καταπληκτικό και κανείς δεν το αμφισβήτησε. Και έχεις τα συγχαρητήρια μου.
Αλλα ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τη παρεμβαση σου... Έψαξες και βρήκες ένα παλιό μου θέμα και δημοσιευσες κάτι για πλάκα

:
Έχεις κάποια διαφωνία στα γραφόμενα γενικά? Θέλεις να τονίσεις οτι τα scifi έχουν ακόμη λιγοτερες συμμετοχές με τα αυτοκίνητα

:
Τέλος πιστεύω οτι οι κανόνες ευγενίας, επιβάλλουν, όταν κάνεις ένα σχόλιο σε ένα θέμα, να αναφέρθεις πρώτα στο θέμα (αν σου άρεσε βρε αδελφέ, ή αν είναι μάπα, ή αν είναι ανακριβες ή τι ασχολείστε με αυτοκινητάκια κάντε κανα κανόνι να γουστάρετε, ή τα ιαπωνικά είναι καλύτερα αυτοκίνητα απο αυτά που έφτιάξες

) και μετα να προσθέσεις οτιδήποτε άλλο κρίνεις. Αλλιώς υπάρχουν οι γενικές συζητήσεις. Αλλά αυτό είναι γνώμη μου και δική μου στάση. Δεν είναι υποχρέωση κανενός και προφανώς δεν το αναφέρω για αντιπάραθεση. Τη γνώμη μου έγραψα.
Φιλικά πάντα...Και μια και το ξεκίνησες, να σε βλέπουμε πιο συχνά σε αυτη την πλευρά του Forum, αφου σου αρεσουν τα αυτοκίνητα (Είναι κάτι που σε όλους αρέσουν αλλά , σχεδόν, κανεις δεν φτιάχνει

)
Nα είσαι καλά...