Αποστολέας Θέμα: In Maranello with the Maranello  (Αναγνώστηκε 13521 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Στην πολη που γραφεται με 2 "σ" και προφερεται με 2 "λ"..
Απ: In Maranello with the Maranello
« Απάντηση #100 στις: Νοεμβρίου 23, 2010, 05:31:05 μμ »
Παράθεση
Ελπίζω την επόμενη φορά να υπάρχει ξεχωριστη κατηγορία για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και να μην διαγωνιζονται μαζι με πολιτικά αεροπλάνα, scifi, διαστημόπλοια πολιτικά διοράματα και άλλα...
Γιατι,δεν σου εφτασαν τα δυο και ηθελες ολα τα μεταλια για να'σαι ευχαριστημενος? ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Περα απο την πλακα,εχει δικιο ο Γιωργος.Ειλικρινα κι'εγω δεν καταλαβαινω τι δουλεια εχουν τα Airbus και τα διαστημοπλοια διπλα στα αυτοκινητα.Ασε που αν δεν κανω λαθος το διαστημοπλοιο που βραβευθηκε ηταν πολεμικο οχημα και επομενως επρεπε να βρισκεται στην κατηγορια των στρατιωτικων αεροσκαφων..
Understeer is when you hit a wall with the front of your car.
Oversteer is when you hit a wall with the back.
Power is how fast you hit the wall.
Torque is how far you move the wall after the hit.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #101 στις: Νοεμβρίου 23, 2010, 05:44:55 μμ »
Παράθεση
Ελπίζω την επόμενη φορά να υπάρχει ξεχωριστη κατηγορία για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και να μην διαγωνιζονται μαζι με πολιτικά αεροπλάνα, scifi, διαστημόπλοια πολιτικά διοράματα και άλλα...
Γιατι,δεν σου εφτασαν τα δυο και ηθελες ολα τα μεταλια για να'σαι ευχαριστημενος? ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Περα απο την πλακα,εχει δικιο ο Γιωργος.Ειλικρινα κι'εγω δεν καταλαβαινω τι δουλεια εχουν τα Airbus και τα διαστημοπλοια διπλα στα αυτοκινητα.Ασε που αν δεν κανω λαθος το διαστημοπλοιο που βραβευθηκε ηταν πολεμικο οχημα και επομενως επρεπε να βρισκεται στην κατηγορια των στρατιωτικων αεροσκαφων..
Και να συμπληρώσω μια και το ανέφερα, και λίγο περισσότερο χώρο και όχι το ένα κολλητό στο άλλο σαν πάρκινγκ σουπερ μαρκετ σε ώρα αιχμής...
Για του λόγου του αληθές :

Για να μην αδικούμε και τα παιδιά, η έκθεση ήταν πολυ ωραία οργανωμένη...  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::

Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #102 στις: Νοεμβρίου 23, 2010, 06:06:29 μμ »
Παίδες και εμένα μου αρέσουν πολύ τα αυτοκίνητα αλλά δυστηχώς δέν ασχολούνται πολλοί με το αντικείμενο. Απο κει και πέρα σίγουρα άν είναι πολλές οι συμμετοχές να γίνει και ξεχωριστή κατηγορία (θα είναι και οπτικά πιο όμορφο) τα μετάλλια όμως αποδίδονται με την δουλειά του καθενός (στη συγκεκριμένη έκθεση) γιατί (και στη φωτό φαίνεται) δέν δόθηκε για όλη τη κατηγορία μόνο ένα χρυσό,αργυρό και χάλκινο. Το διαστημόπλοιο που ανέφερε ο φίλος overlord είναι στην κατηγορία sci-fi στην οποία δέν συμμετέχουν επίσης πολλοί όμως πήρε χρυσό για την πολύ καλή δουλειά που έκανε και βεβαίως δέν συναγωνίζόταν τα αυτοκίνητα. Δεν είμαι του συλλόγου αλλά έτσι το καταλαβαίνω εγώ, οπότε δέν τίθεται θέμα αδικίας  ::salut::
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #103 στις: Νοεμβρίου 23, 2010, 06:22:09 μμ »
Παίδες και εμένα μου αρέσουν πολύ τα αυτοκίνητα αλλά δυστηχώς δέν ασχολούνται πολλοί με το αντικείμενο. Απο κει και πέρα σίγουρα άν είναι πολλές οι συμμετοχές να γίνει και ξεχωριστή κατηγορία (θα είναι και οπτικά πιο όμορφο) τα μετάλλια όμως αποδίδονται με την δουλειά του καθενός (στη συγκεκριμένη έκθεση) γιατί (και στη φωτό φαίνεται) δέν δόθηκε για όλη τη κατηγορία μόνο ένα χρυσό,αργυρό και χάλκινο. Το διαστημόπλοιο που ανέφερε ο φίλος overlord είναι στην κατηγορία sci-fi στην οποία δέν συμμετέχουν επίσης πολλοί όμως πήρε χρυσό για την πολύ καλή δουλειά που έκανε και βεβαίως δέν συναγωνίζόταν τα αυτοκίνητα. Δεν είμαι του συλλόγου αλλά έτσι το καταλαβαίνω εγώ, οπότε δέν τίθεται θέμα αδικίας  ::salut::
Συμφωνώ απόλυτα...  ::icon_thumright::
Ο Δημήτρης δεν αναφέρθηκε σε αδικία, απλά έγινε μια πρόταση... Έχει να κάνει ακριβως με αυτο που είπες... Την οπτική του πράγματος...
Όσο αφορά τον αριθμό δεν νομίζω οτι τα αυτοκινητα - μηχανές ήταν λιγοτερα από τα ναυτικά θέματα ή ακόμη και απο τις φιγούρες...
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #104 στις: Νοεμβρίου 23, 2010, 10:54:56 μμ »
Γιώργο, συγχαρητήρια κι από εμένα, καταρχήν για τις δουλειές σου που θαύμασα από κοντά, αλλά και για τις διακρίσεις    ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Στην πολη που γραφεται με 2 "σ" και προφερεται με 2 "λ"..
« Απάντηση #105 στις: Νοεμβρίου 23, 2010, 11:06:43 μμ »
Παράθεση
Το διαστημόπλοιο που ανέφερε ο φίλος overlord είναι στην κατηγορία sci-fi
Η αναφορα μου στο καθ'ολα υπεροχο και με τρομερη δουλεια διαστημοπλοιο ηταν καθαρα χιουμοριστικη και δεν ειχε απολυτως κανεναν σκοπο να υποβαθμισει την συμμετοχη του.Λυπαμαι που παρεξηγηθηκε και ζητω εκ των προτερων συγνωμη απο τον κατασκευαστη του αν με καποιον τροπο τον εθιξα.
Παράθεση
Για να μην αδικούμε και τα παιδιά, η έκθεση ήταν πολυ ωραία οργανωμένη...
+1000 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Understeer is when you hit a wall with the front of your car.
Oversteer is when you hit a wall with the back.
Power is how fast you hit the wall.
Torque is how far you move the wall after the hit.

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #106 στις: Νοεμβρίου 23, 2010, 11:52:41 μμ »
φίλε overlord δέν υπάρχει κάποιο θέμα και γώ μια διευκρίνηση έκανα απο τη δική μου οπτική γωνία  ::icon_thumright:: ::salut::

::arrowred:: Επίσης (με τον Νικόλα)  Γιώργο συγχαρητήρια  ::eusa_clap:: και να δούμε νέες δουλειές
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #107 στις: Νοεμβρίου 24, 2010, 10:54:17 πμ »
Γιώργο, συγχαρητήρια κι από εμένα, καταρχήν για τις δουλειές σου που θαύμασα από κοντά, αλλά και για τις διακρίσεις    ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::arrowred:: Επίσης (με τον Νικόλα)  Γιώργο συγχαρητήρια  ::eusa_clap:: και να δούμε νέες δουλειές

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...
Για περισσότερα μοντέλα... λέω ότι ψευτοασχολούμε τώρα με την 312P αλλά κατα τα άλλα ανεβοκατεβάζω κουτιά μέχρι να αποφασίσω με τι θα ασχοληθώ....
Θα δείξει...  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #108 στις: Νοεμβρίου 24, 2010, 07:27:03 μμ »
Να σε συγχαρώ αργοπορημένα Γιώργο, αν και εσύ, όπως έχουμε ξαναπέι, θέτεις τα standards της θεματολογίας.

Ενα σχόλιο για όσους αγανακτούν με τη μεταχείρηση των 2 και 4 τροχών στις εκθέσεις. Όντως λόγω μικρής συμμετοχής και χαμηλού δείκτη ενασχόλησης με το θέμα, υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση από οργανωτές κ.λπ.
Και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Συμβαίνει στις περισσότερες εκθέσεις-διαγωνισμούς στην Ευρώπη τουλάχιστον. Γι αυτό και η δημιουργία fora (AF, SPC,) και εκθέσεων-διαγωνισμών για τροχούς (και μόνο) μετά και την επιτυχία της MOTY.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #109 στις: Νοεμβρίου 25, 2010, 11:34:20 πμ »
Να σε συγχαρώ αργοπορημένα Γιώργο, αν και εσύ, όπως έχουμε ξαναπέι, θέτεις τα standards της θεματολογίας.

Ενα σχόλιο για όσους αγανακτούν με τη μεταχείρηση των 2 και 4 τροχών στις εκθέσεις. Όντως λόγω μικρής συμμετοχής και χαμηλού δείκτη ενασχόλησης με το θέμα, υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση από οργανωτές κ.λπ.
Και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Συμβαίνει στις περισσότερες εκθέσεις-διαγωνισμούς στην Ευρώπη τουλάχιστον. Γι αυτό και η δημιουργία fora (AF, SPC,) και εκθέσεων-διαγωνισμών για τροχούς (και μόνο) μετά και την επιτυχία της MOTY.
Σε ευχαριστώ φίλε μου Σταύρο...  ::icon_thumright::
Ελπίζω να συμμετάσχω στη ΜΟΤΥ και φέτος.... :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδική - Καβάλα
  • Πάνος - Pashion for model cars!
« Απάντηση #110 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 11:23:56 πμ »
Συγχαρητηρια Γιώργο! Τώρα το είδα ο ξεχασμένος...
Χθες στον καφέ χαμπάρι δεν είχα να σου ευχηθώ!

Στην καρδιά μας οι δουλειές σου είναι πάντα Νο1.
Ανεξαρτήτως μεταλλίων..
Tόσα πολλά ωραία μοντέλα... Τόσο τεμπέλης εγώ...

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #111 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 06:33:33 μμ »
Συγχαρητηρια Γιώργο! Τώρα το είδα ο ξεχασμένος...
Χθες στον καφέ χαμπάρι δεν είχα να σου ευχηθώ!

Στην καρδιά μας οι δουλειές σου είναι πάντα Νο1.
Ανεξαρτήτως μεταλλίων..
Σε ευχαριστώ Πάνο...
Το αποσιώπησα εσκεμμένα για να γλυτώσω την σύμπραξη σου με τον Δημήτρη και κατ' επέκταση τις γαστρονομικές απαιτήσεις σας  (δες το thread της 312P...):mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Να είσαι καλά...
Α... συνέχισε και εκείνες τις 959 και celica...   :wink:
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #112 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 01:49:27 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #113 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 02:20:48 πμ »
Spoiler (hover to show)

Μακάρι φίλε να υπήρχε ξεχωριστή κατηγορία με τις αναλόγες συμμετοχές για τα scifi, τα αυτοκίνητα, τα πολιτικά αεροπλάνα, όπως ανέφερα και στο σχολίο μου (στην προηγούμενη σελίδα).
Επίσης μακάρι να τους έδιναν και περισσότερο χώρο (αφου μάλιστα υπήρχε διαθέσιμος) και να μην μετακινούνται με τον κίνδυνο μιας ζημιάς...
Το μοντέλο σου είναι καταπληκτικό και κανείς δεν το αμφισβήτησε. Και έχεις τα συγχαρητήρια μου.
Αλλα ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τη παρεμβαση σου... Έψαξες και βρήκες ένα παλιό μου θέμα και δημοσιευσες κάτι για πλάκα :?:
Έχεις κάποια διαφωνία στα γραφόμενα γενικά? Θέλεις να τονίσεις οτι τα scifi έχουν ακόμη λιγοτερες συμμετοχές με τα αυτοκίνητα :?:
Τέλος πιστεύω οτι οι κανόνες ευγενίας, επιβάλλουν, όταν κάνεις ένα σχόλιο σε ένα θέμα, να αναφέρθεις πρώτα στο θέμα (αν σου άρεσε βρε αδελφέ, ή αν είναι μάπα, ή αν είναι ανακριβες ή τι ασχολείστε με αυτοκινητάκια κάντε κανα κανόνι να γουστάρετε, ή τα ιαπωνικά είναι καλύτερα αυτοκίνητα απο αυτά που έφτιάξες  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:) και μετα να προσθέσεις οτιδήποτε άλλο κρίνεις. Αλλιώς υπάρχουν οι γενικές συζητήσεις. Αλλά αυτό είναι γνώμη μου και δική μου στάση. Δεν είναι υποχρέωση κανενός και προφανώς δεν το αναφέρω για αντιπάραθεση. Τη γνώμη μου έγραψα.
Φιλικά πάντα...Και μια και το ξεκίνησες, να σε βλέπουμε πιο συχνά σε αυτη την πλευρά του Forum, αφου σου αρεσουν τα αυτοκίνητα (Είναι κάτι που σε όλους αρέσουν αλλά , σχεδόν, κανεις δεν φτιάχνει  :mrgreen:  :wink: )
Nα είσαι καλά...

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #114 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 07:27:36 μμ »
Απίστευτη δουλειά..... ::salut:: ::salut::
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #115 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 08:24:35 μμ »

Tags: