Σας ευχαριστω πολυ παιδια..Θοδωρε η επομενη φαση θαναι και η πιο ενδιαφερουσα για μενα και ελπιζω και για σας

εφοσον ολα πανε κατ ευχην θα ειναι η καλυβα..
Φιλε μιραζ οντως ετσι ειναι σε οτι αφορα την επιμονη κ την υπομονη αλλα βαλε και μπολικη νευρωση ψυχαναγκαστικου τυπου

..Φιλε σιβα, αρκει να μην σας τα κανω ετσι

με το χτισμα..

Λοιπον..με βαση αυτη τη φωτο..

θα επικεντρωθω σε αυτο το κομματι της σαν σημειο αναφορας..

Πιστευω οτι με βαση τη διαφαινομενη καλυβα-που σημειωτεον βρισκεται πολυ κοντα στην παραλια- καποιος παρομοιος σχεδιασμος θα πρεπει να γινει σε αυτες που σας παραθετω..

(Οι τελευταιες φωτο ειναι απο την σκηνη του συνταγματαρχη Ταιτο απο την ταινια 'η γεφυρα του ποταμου Κβάι' οπως εχω αναφερει παλαιοτερα)..
Εννοειται επισης οτι το λινκ
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,24551.0.html θα τυχει της δεουσας προσοχης..
φίλε μου Παναγιώτη Απέφυγε όσο μπορείς την επικάλυψη μα κλαδιά φοίνικα, γιατί είναι εξαιρετικά σπάνιο, και μόνο σαν απέλπιδα λύση. Ο λόγος είναι ότι, τα φύλα του φοίνικα, έχουν τα φύλα κάθετα στο μίσχο, και έτσι αφήνουν το νερό να περνά. Δεν παρέχουν καμιά υδατοστεγανότητα. Αν χρησιμοποιούνται τα βάζουμε πάντα σε μεγάλο πάχος, μήπως και πιάσει καμιά σταγόνα. Στην άλλη εικόνα, είναι στέγαση με κορμούς, και λάσπη κατά πάσα πιθανότητα.
Αντωνη, εννοειται οτι κηρυσσεσαι το δεξι μου χερι

με τις γνωσεις που διαθετεις, εχω μπροστα μου στον παγκο,σκουπακια,βουρτσες,καλαμακια,μπαλσα,κερωμενη κλωστη και αλλη μπολικη πραματια..Και ξεκιναω με την πιο απλη ερωτηση που μπορει να σου απευθυνει καποιος..
Απο πού ξεκιναω???

Απο το πατωμα υποθετω...
Με βαση τα σχεδον 10 μ. μηκος του Πετρακη, η καλυβα θα πρεπει να ναι στο περιπου 20 μ. μηκος και καπου στα 10 μ. πλατος..Μοντελιστικα θα προκυψει ενα μαρκουτσι περιπου 30 π. και βαλε

οποτε θα της κανω τομη στη μεση περιπου για να φαινεται το εσωτερικοτης..Ενα πολυ προχειρο σκιτσακι..

Η διαφορα μου με το ομορφο σχεδιο σου ειναι οτι θελω την καλυβα μεγαλυτερη και σε αποσταση ελαχιστων μετρων απο την παραλια..Αναμενω σχολια...