Αποστολέας Θέμα: Τι έγινε με την Στρατιωτική Ιστορία?  (Αναγνώστηκε 29289 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Απ: Τι έγινε με την Στρατιωτική Ιστορία?
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 07:08:27 μμ »
Υπάρχει... Αυτό της IPMS Ελλάδος...
Το ποιο ?????????????????????????????????????????????????????????

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 07:11:31 μμ »
Όταν μας είχανε ανάγκη τα περιοδικά, εμείς αδιαφορούσαμε...

Τη Εννοείς. ???????????

Συνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 09:30:06 μμ »
Σιγά μην αγοράζω οτιδήποτε κινδυνεύει να κλείσει για να υποστηρίξω τους επιχειρηματίες.

Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γαύδος
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 10:53:21 μμ »
Σιγά μην αγοράζω οτιδήποτε κινδυνεύει να κλείσει για να υποστηρίξω τους επιχειρηματίες.

Είμουνα σίγουρος ότι "κάποιος" θα εξέφραζε την παραπάνω άποψη, άποψη με πολιτικό περιεχόμενο, με κλίση καταφανώς προς τα "αριστερά"...

Δημοκρατία έχουμε, ανοιχτό φόρουμ είμαστε, και ο καθένας λέει ό,τι θέλει..

Αν δεν έχετε αισθήματα για το κακό "Κεφάλαιο" , τουλάχιστον μην "κάνετε σπάσιμο" σε αυτούς που μεγάλωσαν με το συγκεκριμένο περιοδικό, που έμαθαν,
ονειρεύτηκαν στις σελίδες του, και κάποια στιγμή είδαν και κείμενά τους να δημοσιεύονται σε αυτό.. Δεν είναι σωστό.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 10:55:57 μμ »
Σίγουρα τα περιοδικά αυτα δεν ήταν "οτιδήποτε". Για μένα τουλάχιστον... :(
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 11:06:53 μμ »
Σίγουρα τα περιοδικά αυτα δεν ήταν "οτιδήποτε". Για μένα τουλάχιστον... :(

::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Συνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 11:15:43 μμ »
Και εμένα έχουν δημοσιευτεί άρθρα στο MODEL EXPERT. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω κάποια υποχρέωση να το αγοράζω, ειδικά όταν η ύλη του για χρόνια δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου.
Και η λέξη "μας χρειάζεται" εκφράζει υποχρέωση. Που όμως δεν έχουμε. Αν μας κάνει ένα έντυπο (ή ακόμα και ένα συγκεκριμένο τεύχος του) το αγοράζουμε.
Μην μπερδεύετε τις δικές σας νεανικές αναμνήσεις με τον σκοπό κάθε κερδοσκοπικής εταιρίας που εκδίδει ένα έντυπο. Και ειδικά ο χώρος των εντύπων...
Δεν θα πω περισσότερα, αν και πιστέψτε με ξέρω πάρα πολλά, και για τον χώρο γενικά, αλλά και ειδικά...
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 11:35:32 μμ »
Καλά άλλου βαρούν τα βιολιά και αλλού γίνετε ο γάμος. :roll: :roll: :roll: :roll:

Εμένα μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα παρακάτω, λέω εγώ τώρα.
Όταν μας είχανε ανάγκη τα περιοδικά, εμείς αδιαφορούσαμε...

Τη Εννοείς. ???????????

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 11:40:34 μμ »
Μην μπερδεύετε τις δικές σας νεανικές αναμνήσεις με τον σκοπό κάθε κερδοσκοπικής εταιρίας που εκδίδει ένα έντυπο. Και ειδικά ο χώρος των εντύπων...
Δε μιλάω για το Model Expert αλλά για το σύνολο σχεδόν των περιοδικών της συγκεκριμένης εκδοτικής εταιρείας. Αν κάποιο έντυπο με κάνει να περνάω καλά διαβάζοντάς του, δεν με πολυενδιαφέρει αν η εταιρεία που το βγάζει είναι κερδοσκοπική. Αν δεν παραβαίνει κανένα νόμο, καλά κάνει και βγάζει λεφτά και εγώ λεφτά βγάζω και ας έρθει να μου κάποιος πως "κερδοσκοπώ" να τον κάνω ταπετσαρία.

Τι όρος και αυτός, κερδοσκοπική. Δείξτε μου μία εταιρεία που δεν είναι κερδοσκοπική και θα σας πω πότε θα κλείσει. Καλά το σλόγκαν αλλά και λίγη λογική καλή είναι και αυτή...

Οσο για τις νεανικές αναμνήσεις, τι να πώ, το φετινό Μάϊο δε μπορώ να τον κατατάξω στις "νεανικές αναμνήσεις" μου. Το Μάϊο του 1982 ναι, αλλά το φετινό όχι.

Τέλος να πω πως έμειναν και κάποιοι χωρίς δουλειά σε πολύ δύσκολη περίοδο. Δε χρειάζεται να βγάζουμε πικρία ή να κάνουμε εξουθενωτικές κρίσεις επί των συγκεκριμένων προϊόντων. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω, αν κάνω λάθος mea culpa.

Το ηλεκτρονικό περιοδικό της IPMS. Εννοείς πως ως μη έντυπο δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία; Πιθανόν να έχεις δίκιο, όντας μη διαθέσιμο πανελλαδικά μάλλον δεν καλύπτει το κενό.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 11:45:49 μμ »

Το ηλεκτρονικό περιοδικό της IPMS. Εννοείς πως ως μη έντυπο δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία; Πιθανόν να έχεις δίκιο, όντας μη διαθέσιμο πανελλαδικά μάλλον δεν καλύπτει το κενό.

Γιώργο σε ευχαριστώ.  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Συνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 11:52:07 μμ »
Δε μιλάω για το Model Expert αλλά για το σύνολο σχεδόν των περιοδικών της συγκεκριμένης εκδοτικής εταιρείας. Αν κάποιο έντυπο με κάνει να περνάω καλά διαβάζοντάς του, δεν με πολυενδιαφέρει αν η εταιρεία που το βγάζει είναι κερδοσκοπική. Αν δεν παραβαίνει κανένα νόμο, καλά κάνει και βγάζει λεφτά και εγώ λεφτά βγάζω και ας έρθει να μου κάποιος πως "κερδοσκοπώ" να τον κάνω ταπετσαρία.

Ακριβώς αυτό σου λέω. Μην ξεχνάς ότι είναι μία εταιρία σαν όλες τις άλλες, και δεν έχεις καμία υποχρέωση να διαβάζεις τα έντυπά της. Σου κάνει ναι. Δεν σου κάνει, δεν διαβάζεις.

Τι όρος και αυτός, κερδοσκοπική. Δείξτε μου μία εταιρεία που δεν είναι κερδοσκοπική και θα σας πω πότε θα κλείσει. Καλά το σλόγκαν αλλά και λίγη λογική καλή είναι και αυτή...

Κερδοσκοπικές είναι όλες οι ΑΕ, ΟΕ, ΕΠΕ. Μη κερδοσκοπικά είναι κάποια σωματεία. Το Περισκόπιο δεν είναι σωματείο.

Οσο για τις νεανικές αναμνήσεις, τι να πώ, το φετινό Μάϊο δε μπορώ να τον κατατάξω στις "νεανικές αναμνήσεις" μου. Το Μάϊο του 1982 ναι, αλλά το φετινό όχι.

Και εγώ με το περισκόπιο μεγάλωσα. Η ΣΙ επίσης ήταν αξιόλογη. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι "εξαιτίας μου" έκλεισε. Αν εγώ τα θαλασσώσω στην δουλειά μου, δεν θα φταίνε οι πελάτες μου, παρά μόνο αν δούλεψα καλά και δεν με πληρώσανε...

Τέλος να πω πως έμειναν και κάποιοι χωρίς δουλειά σε πολύ δύσκολη περίοδο. Δε χρειάζεται να βγάζουμε πικρία ή να κάνουμε εξουθενωτικές κρίσεις επί των συγκεκριμένων προϊόντων. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω, αν κάνω λάθος mea culpa.

Καθόλου πίκρα. Και επίσης συμπονώ όλους αυτούς που έμειναν χωρίς δουλειά γιατί έκλεισε το περιοδικό. Συμπονώ όμως και άλλους που κάποιοι μεγαλοεκδότες απέλυσαν εν μέσω απειλών μία εποχή που ούτε κρίση υπήρχε, ούτε εξολοθρευμένα εργατικά δικαιώματα. Δεν θέλω να πω περισσότερα, μόνο το ότι λυπάμαι  για όλους όσους έχασαν την δουλειά τους, αλλά όχι την επιχείρηση / επιχειρηματία.

Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 12:23:27 πμ »

Γιώργο σε ευχαριστώ.  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Και να προσθέσω ότι δεν είναι μόνο ότι δεν είναι διαθέσιμο πανελλαδικά αλλά απευθύνετε μόνο στα μέλη της IPMS και δεν είναι εύκολο από τα μη μέλη να το πάρουν οπός έκαναν με το Model η όπως κάνουν με όλα τα έντυπα ξεφυλλίζοντας στα στα πεταχτά  οποιαδήποτε ώρα στο περίπτερο της γειτονιάς τους.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 08:10:12 πμ »
Το περιοδικό ΝΕΑ της IPMS Ελλάδος,
είναι το αρχαιότερο (από το 1985-86)  Ελληνικό μοντελιστικό-ιστορικό περιοδικό.
Αυτό είπε ο Κώστας και αυτο εννοούσε. Δεν αναφερθηκε σε "πανελλαδικότητα", την οποία έχει (ακόμη και ..."παγκοσμιότητα") υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες και όρους κυκλοφορίας/διάθεσής του.

Για τα υπόλοιπα, προσωπικά με στεναχωρεί που έκλεισε το Περισκόπιο κ' κατ' επέκταση σταμάτησε το Model Expert και η Στρατιωτική Ιστορία.
Ιδίως το πρώτο, επειδή ήταν το μοναδικό περιοδικό "ευρείας" κυκλοφορίας, συνέχιζα να το αγοράζω ασχέτως εαν μπορούσα να το έχω δωρεάν, μόνο με την ιδέα ότι μπορούσα να το "στηρίζω". Από τους προλαλήσαντες μόνο ο Κώστας ("ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ") νομιζω έθεσε το θέμα όπως το ένιωθα κι εγώ.

Τώρα το όλο θέμα, σίγουρα σηκώνει πολλή συζήτηση η οποία όμως δε νομίζω να οδηγήσει πουθενά (εννοώ ως προς το αρχικό ερώτημα "Τι έγινε με την ΣΙ ? ")
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 10:44:04 πμ »
Κι εγώ όπως πάρα πολλοί, σαν λάτρης της ιστορίας και ιδιαίτερα της στρατιωτικής ιστορίας, μεγάλωσα με τις εκδόσεις του "Περισκόπιου". Διαθέτοντας στην βιβλιοθήκη μου τα περισσότερα τεύχη της Σ.Ι., όλα τα τεύχη του PANZER, πολλά τεύχη της Αεροπορικής Ιστορίας, τα περισσότερα αν όχι όλα τα βιβλία των ειδικών σειρών και μονογραφιών θα ήθελα να πω, ότι όλες αυτές οι ειδικού τύπου και ενδιαφέροντος εκδόσεις ήταν για τα Ελληνικά δεδομένα αξιολογότατες "χτυπώντας" μάλιστα στα ίσια πολλές άλλες αντίστοιχες ξένων (και ονομαστών) εκδοτικών οίκων. Το να πάψει να υπάρχει ο εκδοτικός οίκος - πέρα από τις θέσεις εργασίες που χάθηκαν που είναι ακόμα πιο λυπηρό - μας κάνει όλους πιο φτωχούς. Εύχομαι το επιτελείο του, οι συγγραφείς και λοιποί συνεργάτες να μην εξαφανιστούν και να δούμε να εκδίδονται όλοι οι παραπάνω τίτλοι και πάλι, έστω και υπό την σκέπη κάποιου άλλου εκδοτικού οίκου.   

Το Model expert το άφησα απ'έξω και τελευταίο, ως ακόμα πιο ειδικό έντυπο. Και από αυτό έχω πάρα πολλά τεύχη, αν και τα τελευταία χρόνια είχα πάψει να το αγοράζω, γιατί πιστεύω από επιλογή των ίδιων των εκδοτών για πολλούς και διάφορους, δικαιολογημένους ή μη λόγους, είχε καταστεί προ πολλού "κλινικά νεκρό".

Αποσυνδεδεμένος 8ANOS

• Scale 1/144
  • *
    • http://i28.photobucket.com/albums/c224/theodoros/STARCLUB2_zpse4acdf33.gif
ΘΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 03:38:25 μμ »
Πολυ κριμα.. :(

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 01:00:46 μμ »
Δυστυχώς σ αυτή τη χώρα ότι ανεβάζει το φρόνιμα κόβεται γιατί....έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν!! :evil: :evil:
Κάποιες (επιχειρήσεις ) του χώρου έκλεισαν (μετά από κάποιες απειλές,)  και κάποιες άλλες ..άλλαξαν διεύθυνση για τον ίδιο λόγο.
Κάποιοι Δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν (βλέπε τρωκτικό) και πόσα άλλα ακόμα δεν γνωρίζουμε   ......τυχαίο???....Δεν νομίζω φίλοι μου!!  ::flag-greece::   

::keep_mod::
FLY LOW HIT HARD ..... WITH THE RIGHT STUFF

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 07:36:42 μμ »
Δυστυχώς σ αυτή τη χώρα ότι ανεβάζει το φρόνιμα κόβεται γιατί....έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν!! :evil: :evil:
Κάποιες (επιχειρήσεις ) του χώρου έκλεισαν (μετά από κάποιες απειλές,)  και κάποιες άλλες ..άλλαξαν διεύθυνση για τον ίδιο λόγο.
Κάποιοι Δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν (βλέπε τρωκτικό) και πόσα άλλα ακόμα δεν γνωρίζουμε   ......τυχαίο???....Δεν νομίζω φίλοι μου!!  ::flag-greece::   

::keep_mod::

Μα καμια σχεση... :roll:

Αποσυνδεδεμένος kstab

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 12:38:38 πμ »
Συμφωνώ...
Καμία σχέση!!!

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 09:57:52 πμ »
   Πριν από λίγο καιρό είχα πληροφορηθεί και εγώ ότι το πρόβλημα ήταν αυτό που περιγράφει και ο CROW (ειδικά η τελευταία πρόταση):
Καλα,μιλατε σοβαρα? Τυψεις? Σιγα μην πεθανουμε κιολας! Το προβλημα της επιχειρησης αυτης δεν ηταν οι πωλησεις. Αλωστε το Model Expert δεν πουλαγε τιποτα πια. Και γιατι να πουλησει αλωστε? Αρθρα ελαχιστα,νεα μπαγιατικα,και το 60-80% της υλης αφιερομενο στις φιγουρες γιατι..."αυτο ειναι το χομπυ μου" οπως ελεγε ο αρχισυντακτης του! Το αποτελεσμα ηταν να το διαβαζει μονο αυτος στο τελος! Λαθος επενδυσεις ηταν αυτο που οδηγησε την εταιρια στε παυση εργασιων και οχι τα ιδια τα περιοδικα.
  Επίσης νόμιζα ότι το πρόβλημα έχει να κάνει και με αυτό που περιγράφει ο giorgos800 : την υπερπληθώρα/υπερπροσφορά παρόμοιων εντύπων για μια μικρή αγορά. Ήταν τόσα πολλά τα έντυπα, ειδικά οι μονογραφίες που βγήκαν την περασμένη χρονιά, που κάπου σε "μπούκωναν", συν την οικονιμική δυσκολία να αγοράσει κάποιος όλα όσα τον ενδιαφέρουν.

Η αλήθεια όμως τώρα αποκαλύπτεται :
  οι σκοτεινές δυνάμεις που συνωμοτούν για να χτυπήσουν το "κακό Κεφάλαιο", και να κάμψουν το φρόνημα, βρήκαν τον τρόπο και πέτυχαν το σκοπό τους!!!! Συνταρακτική απόκάλυψη :shock:

Να κάνω μια ψιλοάσχετη ερώτηση : οι λέξεις κερδοφορία και κερδοσκοπία από πότε περιγράφουν ταυτόσημες έννοιες ;

Συνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 11:56:44 πμ »
Να κάνω μια ψιλοάσχετη ερώτηση : οι λέξεις κερδοφορία και κερδοσκοπία από πότε περιγράφουν ταυτόσημες έννοιες ;

Όπως εξήγησα και πιο πάνω, έτσι είναι η ορολογία που περιγράφει τις εταιρίες που αποσκοπούν στο κέρδος, μιλώντας με όρους οικονομικούς. Αν το ψάξεις θα δεις ότι δεν υπάρχει όρος "κερδοφορική" επιχείριση.

Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι εγώ τουλάχιστον δεν μίλησα για "σκοτεινές" δυνάμεις. Αν πραγματικά άξιζε η ΣΙ ή το MODEL EXPERT, θα μπορούσαν να σταθούν μόνα τους στην αγορά. Όταν όμως ένας οίκος έχει 4-5 περιοδικά, με τα περισσόοτερα να έχουν παθητικό, τότε όσο καλά και να πάει η ΣΙ ή το ΠΕΡΙΣΚΟΠΕΙΟ, δεν αρκεί για να κλείσει η τρύπα.

Πραγματικά ελπίζω και εγώ να δούμε την ΣΙ ή ένα πραγματικά αξιόλογο Ελληνικό Μοντελιστικό περιοδικό, ακόμα και με τα ίδια άτομα, ακόμα και με τον ξεροκέφαλο φίλο αρχισυντάκτη ( :-P ).

Αλλά καλύτερα μία έκδοση και καλή, παρά ένας οδοστρωτήρας (εδώ τα καλά περιοδικαααααα, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνωωωωωω).
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 01:45:11 μμ »
Θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχει  καμια σχεση !!
FLY LOW HIT HARD ..... WITH THE RIGHT STUFF

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 08:01:48 μμ »
Θα σας εξηγήσω την κατάσταση και τις έννοιες με ένα παράδειγμα από την Αγγλία.
Αυτόν τον μήνα, τα ανθεθνικά κέντρα έξουσίας ξανακτυπούν στον χώρο του μοντελιστικού τύπου. Ακόμα ένα περιοδικό που κρατούσε ψηλά το φρόνημα (και δεν καθόταν φρόνιμα) κλείνει. Το Model Aviation World , επειδή σημαιοστολίστηκε για να γιορτάσει τα 70 χρόνια της μάχης της Αγγλίας, προκάλεσε το αίσθημα των μη κερδοσκόπων αντιεθνικόφρονων αντιιμπεριαλιστών με αποτέλεσμα να .....κλείσει.

Η Traplet Publications Ltd δεν γνωρίζουμε εαν δέχτηκε απειλές, το σίγουρο όμως είναι οτι το mortage loan του ιδιόκτητου πλινθόκτιστου κτίριου τους στο Pendragon Close του Malvern δεν είχε εκχωρηθεί από την Barclays Bank, διαφορετικά η μηνιαία του δόση θα είχε χρησιμοποιηθεί σε αγορές από τα Zara International, καθώς και η  Barclays είχε το ίδιο πρόβλημαυποκλοπής με αυτόν των Hannants.
Ο έγκριτος αρθογράφος και μοντελιστής αεροσκαφών Spencer Pollard μετά από 14 αγώνα χρόνια στον χώρο του αερομοντελισμού, δεν δολοφονήθηκε αλλά - προφανώς κατόπιν απειλών που δεν ξέρουμε - υποχρεώθηκε να συμμετέχει σε .....αρματικό περιοδικό - που είναι σαν να τον σκότωσαν εδώ που τα λέμε. Οσο για τους κερδοσκόπους/καιροσκόπους/κατασκόπους της Traplet, μην μπορώντας να υπαχθούν σε καθεστώς Μ.Κ.Ο. (δηλαδή Μη Κερδοσκοπικο Οργανισμό - μα ποιόν μας θυμίζει, ποιόν μας θυμίζει....) προτάσσοντας το εθνικό φρόνημα των βρεταννών μοντελιστών και μόνο, συμπεραίναν οτι για να κερδοφορήσουν θα πρέπει να κερδοσκοπήσουν σε βάρος των βρεταννών αερομοντελιστών, υπολογίζοντας οτι θα τους αναγκάσουν να αγοράσουν το αρματικό  Military in Scale ,που από τον επόμενο μήνα θα έχει και αεροπορικά θέματα. Ντροπή και όνειδος.
Ελπίζω να καταλάβατε τον αναβρασμό που βρίσκεται το νησί.

Συνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 09:05:23 μμ »
Πωωωωω πωωωωω! Και εμείς τι θα κάνουμε τώρα?
Οι πηγές μου πάντως με ενημέρωσαν ότι για όλη αυτή την ιστορία, στο Κρεμλίνο δεν ξέρουν ακόμα τίποτα...
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 09:22:02 μμ »
Οι πηγές μου πάντως με ενημέρωσαν ότι για όλη αυτή την ιστορία, στο Κρεμλίνο δεν ξέρουν ακόμα τίποτα...
Και αυτοί αντιμετώπιζουν παρόμοιο πρόβλημα στην ενδοχώρα τους.
Το model kit (σας θυμίζει κάτι ό τίτλος??) δεν παέι καλά.
Τις πταίει  :?: :?:
::dontknow::
Ή καλύτερα όπως θα έγραφαν οι Ρώσοι:

Tags: