... Δυστυχώς όλα τα reviews για το κιτ μέχρι σήμερα το εκθίαζαν χωρίς να μπαίνουν σε τέτοιες λεπτομέρειες.
Δεν είναι αλήθεια αυτό. Μπορώ να σου υποδείξω αρκετά reviews ακόμα και με αανλυτικές οδηγίες σαν τις δικές σου, για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Όλα τα αρχικά reviews για τα Fw-190 της Eduard ήταν από θετικά ως (ύποπτα) διθυραμβικά.
Τώρα υπάρχουν αρκετά κατασκευστικά άρθρα-reviews τόσο στο ιντερνετ όσο και σε περιοδικά. Σε κάποια από αυτά όντως δίνονται διάφορες οδηγίες που όμως (λάθος κατά τη γνώμη μου όπως έγραψα στο προηγούμενο ποστ) επικεντρώνουν σε σημεία όπως το firewall ή στην ένωση των πτερύγων-ατράκτου θεωρώντας ότι εκεί είναι το πρόβλημα.
Κανείς δεν λέει αυτό που κατά την γνώμη μου είναι το πραγματικό πρόβλημα του κιτ, δηλαδή το λάθος σχήμα του πατώματος του κόκπιτ. Όλοι όσους έχω δει μέχρι τώρα, προσπαθούν να διορθώσουν τις συνέπειες αυτού το λάθος κομματιού και όχι το αρχικό πρόβλημα.
Διονύση αν έχεις πετύχει πουθενά τέτοιο άρθρο-review που να προτείνει ότι και εγώ, στείλε ένα λίνκ αν δεν σου κάνει κόπο να το δω (ομολογώ ότι δεν έχω ψάξει και παρα πολύ).