Αποστολέας Θέμα: Tamiya 1/35 Sd.Kfz.182 Konigstiger Porsche turm  (Αναγνώστηκε 10131 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Απ: Δοκιμές τεχνικών - Tamiya 1/35 Sd.Kfz.182 Konigstiger Porsche turm
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:08:58 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:13:17 μμ »
Αυτο δεν το καταλαβα....χρειαζεται αδεια για να κατεβασεις κατι μη ιστορικα τεκμηριωμενο ???

απλα δεν διεκδικεις διακριση.......

ΥΓ Υπαρχει και η αγαπημενη ΕΣ (ουτε δραματα ουτε τιποτα) :lol: :lol:

διεκδικει διακριση :!: :!:   στην κατηγορία που κατεβαίνει, σύμφωνα με την προκήρυξη

Spoiler (hover to show)

jkbsprint

• Επισκέπτης
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:16:51 μμ »
Αν εχω μαθει κατι καλα στη ζωη μου μεχρι τωρα ειναι οτι παρα πολλες φορες πιο πολυ μετραει το πως λεμε κατι παρα το τι λεμε. Το υφος του κειμενου που διαβασα πιο πανω ειναι ακρως εριστικο. Ιστορικα εχεις δικιο αλλα σαν συμφορουμιστας μηπως θα επρεπε να γραψεις πιο ηπια??? Ενα παιδι το φτιαχνει στην τελικη. Ενας πατερας μυει το γιο του στο μοντελισμο και ο ιδιος μυειται στις τεχνικες των αρματικων θεματων. Ενα ωραιο ταξιδι για καθε πατερα και γιο ...παρεα..... Ας μην το παρατραβαμε. Αλλωστε πουθενα δεν ειδα να βγαινει και να λεει ο gkontog  το λεω εγω και ετσι ειναι.....

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:18:55 μμ »
Το μοντελακι ειναι μια χαρα ετσι και να το συνεχίσεις ως εχει.
Αυτα περι ιστορικης ακριβειας να τα εφαρμοσεις στο επομενο δυσμοιρο 35αρι που θα πεσει στα χερακια σου.
Αντε καλα ξεμπερδεματα    ::icon_thumright::
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:26:53 μμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να μην συμμετεχω σε τετοιου τυπου "διαμαχες".Ομως εδω αρματιστη ακουμπησες ευαισθητη χορδη.Και αυτη δεν ειναι τα αρματα,τα μοντελα και τα zimmerit.Αλλα ειναι να βλεπω καποιον να αποθαρρυνει εναν νεο ανθρωπο που προσπαθει να μαθει.Να μαθει μοντελισμο,ιστορια η οτι αλλο θελει αυτος να μαθει.Δεν θα επιχειρηματολογησω για ποιο λογο μου φαινεται εντελως ανουσιο(για να μην πω τιποτα πιο βαρυ) ολο αυτο που εκατσες και εγραψες.Να στο θεσω και ετσι οπως το σκεφτομαι?Δεν ξερω αν εχεις δικιο.Δεν με νοιαζει αν εχεις δικιο.Να στο πω ακομη πιο απλα?ΣΤΑ .... αν εχεις δικιο.Πριν γραψετε κυριοι ζυγιστε λιγο τις παραμετρους.Εχουμε να κανουμε με το πιο ομορφο θεμα των ημερων στο MC.Ενας πατερας φτιαχνει μοντελα με τον γιο του.Και μοιραζεται αυτη του τη χαρα μαζι μας.Και ενα γιο μαλιστα που εχει απαιτησεις να μαθει.Και ιστορια εκτος απο τεχνικες.Πως μπορειτε και εχετε απαιτησεις απο ενα παιδι 15 χρονων να εχει τις δεκαπλασιες γνωσεις απο οτι ειχατε εσεις στην ηλικια του?Πως μπορειτε και τα βαζετε με τον πατερα γιατι επετρεψε στο παιδι του να χαρει με ενα μοντελο ακομη κι αν αυτο δεν ειναι ιστορικα 100% ακριβες, αλλα 95%?Να πατε αλλου κυριοι να σας στεψουν με δαφνες για τις γνωσεις σας.Εδω ειναι το modelclub οπου:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΜΕΤΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ

Υ.Γ.Προς τα παιδια της διαχειρησης:Μπαναρετε με για το λεξιλογιο μου.Πεταξτε με εξω απο το φορουμ αφου δεν μπορουμε να χαρουμε απλες ομορφες ανθρωπινες στιγμες
Υ.Γ.Προς τον Γιωργο:Μονο μη δεν δω τον Μανωλη με το αρμα του στην εκθεση.Σε αυτη την περιπτωση θα μαθω που μενεις και θα ερθω εγω να τους παρω και να τους φερω εγω στην εκθεση

[modbreak]
 ::webmaster:: εγκρατια και αυτοελεγχος, παν'απ ολα. !!! [/modbreak]

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:30:08 μμ »
    gkontog εγώ σε χαίρομαι που μοντελάρεις μαζί με το γιό σου και περνάτε ωραία (αυτό είναι και το νόημα οποιουδήποτε χόμπυ). Επιμέρους σχόλια για το μοντέλο δεν θα κάνω, νομίζω δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία (πάντως δείχνει ωραίο). Αναμένω τη συνέχεια ::salut::

Spoiler (hover to show)

armatistis300 προσωπικά σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες που παρέθεσες, το θέμα το έψαχνα παλιότερα και μου έδωσες συγκεντρωμένα αυτά που χρειάζονται.
   Αλλά φίλε μάλλον δεν έχεις πιάσει το νόημα του συγκεκριμένου τόπικ.....

Spoiler (hover to show)

-
Spoiler (hover to show)

jkbsprint

• Επισκέπτης
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:30:18 μμ »
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΜΕΤΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:31:21 μμ »
πλάκα κάνετε έτσι ?
με πολύ γρήγορο ψάξιμο, βρέθηκαν 2 φωτό απο  King Tiger με πύργο Porsche, χωρίς Zimmerit
(Encyclopedia  of German Tanks, Champerlain, Doyle, σελ. 142).
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο ...Μανώλης αυτές είχε στο μυαλό του όταν ξεκίναγε το συγκεκριμένο. :wink:
Και απο πότε οι απλές ή προχωρημενες παραδοχές στο μοντελισμό είναι αλοίωση της ιστορίας ?
Αυτά για τους κακώς εννοούμενους rivet counters (να πω ...zimmerit bars counters) ?
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:31:34 μμ »
Αν εχω μαθει κατι καλα στη ζωη μου μεχρι τωρα ειναι οτι παρα πολλες φορες πιο πολυ μετραει το πως λεμε κατι παρα το τι λεμε. Το υφος του κειμενου που διαβασα πιο πανω ειναι ακρως εριστικο. Ιστορικα εχεις δικιο αλλα σαν συμφορουμιστας μηπως θα επρεπε να γραψεις πιο ηπια??? Ενα παιδι το φτιαχνει στην τελικη. Ενας πατερας μυει το γιο του στο μοντελισμο και ο ιδιος μυειται στις τεχνικες των αρματικων θεματων. Ενα ωραιο ταξιδι για καθε πατερα και γιο ...παρεα..... Ας μην το παρατραβαμε. Αλλωστε πουθενα δεν ειδα να βγαινει και να λεει ο gkontog  το λεω εγω και ετσι ειναι.....

ε καλα τωρα μεταξυ μας πολυ ευασθησια επεσε....... δεν ειπε και τιποτα τραγικο  o armatistis .....(τελικα ισχυει το συναισθηματικο.......ο φιλος μπορει να μας βρισει το σπιτι...ο ξενος ουτε ρε)

Και ουτε συμφωνω με τον αγαπητο ''κορακα'' οτι για να πει κατι καποιος πρεπει να εχει φτιαξει το αντιστοιχο τελειο.....γνωμη εκφραζει ο καθενας η γνωση....

ΥΓ Απλα τον αγαπαμε πολυ το ''Γιωργο μας'' και ειμαστε υπερευαισθητοι οταν τον στεναχωρουνε   :lol: :lol:

[img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:35:18 μμ »
Παιδιά , χαλαρωστε λίγο, και αφήστε το δίδυμο πατέρα και γιος να συνεχίσει την καυασκευει του μοντέλου. Εάν κάπου δεν στέκει ιστορικά, βάζουμε ενα what if μπροστά και δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:37:21 μμ »
Και αυτο με την αποθαρυνση    :roll:..........ρωτησατε αν χεστηκε ο Μανωλακης γιατι μαλωνουν 10  μαντραχαλοι πανω απο τον Τιγρη του ενω αυτος το ευχαριστιεται  ??????

(αληθεια τι λεει ?) ::salut:: ::salut::

jkbsprint

• Επισκέπτης
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:38:34 μμ »
Κανενας δε λεει οχι στη γνωση. Ο τροπος που λεγεται κατι ομως εχει μεγαλη σημασια. Ειμαι πατερας και ελπιζω μια μερα να μοντελαρω παρεα με την κορη μου, (ναι την κορη)  8) αν θελησει να βαψει ενα Τιγρη ροζ θα της πω οχι? Ας το κανει παρεα μου και ας το κανει και τυρκουαζ....  :mrgreen: Αυτο ειναι το νοημα των γραφομενων μου πριν. Οχι η ιστορικη διορθωση.

Αποσυνδεδεμένος mike94

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ρόδος- Ηράκλειο
  • ''Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν''
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:41:49 μμ »
καλα ειναι και τα what if αλλα σαν νεος και κολημενος με την ιστορια οι νεοι πρεπει να μαθενουν την ιστορια καλα,τωρα για το μοντελισμο δεν θα ητανε καλυτερα να βλεπουμε τα θεματα να ειναι σωστα ιστορικα? :?: :?: :roll: :roll: βεβαια εδω τιθεται και ενα αλλο θεμα ποσο ο εκαστοτε καλλιτεχνης θελει να ειναι ιστορικα ορθος ειναι κατα την αποψη μου κυριος προσωπικο το ζητιμα  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
"εις οιονός άριστος ,αμύνεσθαι περι πάτρις"  
Μιχαλης Σαββακης

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:44:37 μμ »
Τσακώνεστε γιατί ζηλεύετε που ο Μανώλης έχει χρόνο και μοντελάρει...

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:48:01 μμ »
Επειδη το σπαμαραμε πολυ το θεμα (και ζητω συγνωμη και κλεινω)..........

Ποσο σας νοιαζει η γνωμη των αλων για τα μοντελα σας   ...... και ποσο σας αποθαρυνει αν σε καποιον δεν αρεσει η δεν ειναι ιστορικα σωστο ?????

ειλικρινα απαντηστε μου.....

Αν καποιος αποθαρυνετε τοσο ευκολα η τον πειραζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μαλλον κανει μοντελισμο για τους αλλους οχι γιαυτον ....

ΥΓ Το αστειο ειναι οτι ο gkontog ειναι ο πρωτος διδαξας (τουλαχιστον για μενα) να μη με νοιαζει τι λενε οι αλλοι.... ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:49:05 μμ »
Τσακώνεστε γιατί ζηλεύετε που ο Μανώλης έχει χρόνο και μοντελάρει...

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::.......αααααααχχχχχχχχχχχχχ

Αποσυνδεδεμένος mike94

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ρόδος- Ηράκλειο
  • ''Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν''
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:51:12 μμ »
Αποστολη αυτο ειναι πολη λεπτη γραμμη αν αποθαρινεται ενας νεος η οχι ....εξαρταται στον χαρακτιρατου αν θελει να μαθη δεν πρεπει να απονθαρινεται τα λαθη αλλοστε και οι επισιμανσης μας κανουν να μαθενουμαι :mrgreen: :mrgreen:
"εις οιονός άριστος ,αμύνεσθαι περι πάτρις"  
Μιχαλης Σαββακης

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #67 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:03:02 μμ »
...βλέπω ότι έχουμε χάσει την μπάλα τελικά.  :evil:

Ένα hobby κάνουμε κάποιοι εδώ μέσα και κάποιοι θα μας το βγάλετε ξινό.

Ωραία η ιστορία, ωραίες οι τεχνικές, ωραία η ανταλλαγή απόψεων και συμβουλών αλλά πάνω απ΄ όλα η ευχαρίστηση...

Την οποία μερικοί δεν μπορούν να έχουν διότι τους βασανίζει ανελέητα το αν έκανε η κότα το zimm ή το zimm την κότα

Εμένα πάλι με βασανίζει το δεν μας χ..ζεις ρε Νταλάρα...

Στο φινάλε μία out of the box κατασκευή γίνεται από το παλικάρι τον Μανώλη με ωραίες τεχνικές που πληρεί  τους όρους της κατηγορίας του για την πιο επίσημη (official) έκθεση που έχουμε.

Φίλε αρματιστή παίρνεις άριστα στην ιστορία, κάτω από τη βάση στην «αντίληψη» σε πιο τόπικ και πως γράφω και περιμένω με ανυπομονησία να εφαρμόσεις τις ιστορικές σου γνώσεις σε αντίστοιχη κατασκευή σου και να εφαρμόσεις τις κατα πως σε βολεύει τεχνικές σου ώστε να δικαιολογήσεις την παρουσία σου σε ένα καθαρά χομπίστικο-μοντελιστικό φόρουμ.

Για χαραντάν
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:15:24 μμ »
Δε με λέτε ρε παιδιά... πάλι την ίδια ιστορία θα ανοίξουμε???
ιστορικά ακριβές ή όχι???
Εδώ έχουμε ενα δείγμα ενός νέου παιδιού που μπαίνει με φόρα στο χόμπι και επιτέλους έχουμε και κάτι να χαμογελάμε μέσα στην μαυρίλα μας....
Εδώ, μέσα σε ένα τόπικ, εγώ προσωπικά έμαθα 3 (καλά 2,5) τρόπους να τελιοποιήσω την τεχνική του "άσπρου" άρματος και καθόμαστε να διυλίζουμε τον κώνοπα???
Εξάλου, απο την αρχή δεν είδα καμία προσπάθεια να μας πείσουν ότι αυτό που κάνουν είναι ιστορικά σωστό!!!!
Λοιπόν τέρμα Γιώργο και Μανώλη κατεβάστε το στην  έκθεση και στην κατηγορία Ν και τέλος...
καλή συνέχεια...
Α!!! μην ξεχασετε τις λάσπες!!!!!! χιόνι και λάσπες πάνε μαζί!!!!:evil:

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #69 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:21:24 μμ »

Ωπ! Για να ρωτήσω, από που ακριβώς εξάγεις το συμπέρασμα οτι αποφάσισα να αλλάξω κατά το δοκούν την ιστορία για να μη χαλάσω μία μοντελιστική κατασκευή; Με ξέρεις γενικά, οπότε a priori θεωρείς πως το κάνω συχνά, άρα και τώρα, και αρχίζεις και πυροβολείς; Το έγραψα κάπου σε αυτό το θέμα; Ερωτήσεις έκανα με βάση τις ελάχιστες ιστορικές γνώσεις που έχω και ζήτησα επιβεβαίωση, ΔΕΝ άλλαξα τίποτα ούτε προσπάθησα να επιβάλλω την όποια εσφαλμένη άποψη σε κανέναν. Οπως πιο πάνω έγραψε και ο Νίκος ΕΙΜΑΙ ενήμερος του θέματος με το zimmerit και αποφάσισα να συνεχίσει το μοντέλο έτσι για να μην στεναχωρήσω έναν 15χρονο ο οποίος το βλέπει και λάμπουν τα μάτια του. Επίσης, για να μην ανησυχείς, μπορώ να σε πληροφορήσω πως ο γιος μου έχει ιστορική συνείδηση και με έβαλε ο ίδιος να ψάξουμε μέσα στα περίπου 5500 βιβλία που έχουμε συσσωρεύσει για να βρούμε στοιχεία για το zimmerit και γενικά για τον τίγρη. Καταλήξαμε σε μία λάθος απόφαση, αποδεχόμαστε το λάθος αυτό, πράξαμε και θα πράξουμε ανάλογα, ΑΛΛΑ δεν αποδεχόμαστε τις κατηγορίες προσπάθειας αλλοίωσης της ιστορίας, κατηγορίες για τις οποίες απαιτούμε τουλάχιστον μία συγγνώμη.

Επίσης, μιας και ασχολείσαι με ιστορία, πρωτού δημιουργήσεις το casus belli φρόντισε να μάθεις τι υπάρχει at the other side of the hill. Φιλική συμβουλή pro bono.

'εχεις κάνει τραγικά λάθη αλλά δεν θα πρέπει να το κάνουμε θέμα!! ::glossa:: :mrgreen:...ένας σουτζουκοβολισμός σε δημόσιο χώρο (σαν αυτούς που κάνουν στο Ιράν!!) είναι αρκετός!...ίσως και μια επιπλέον ποινή... ::noidea::....π.χ. ιδιαίτερα μαθήματα αρματικού περιεχομένου με καθηγητή τον Νικόλα (Nino1969),θα σε επανέφερε στην τάξη !...αν σε ανακουφίζει αυτό, (χωρίς να υπαινίσσομαι για το άτομον μου ότι δεν είναι ικανό να κάνει την πιο χοντρή ιστορικά "πατάτα" -πιο χοντρή και απο τις φρατζόλες που ονειρεύομαι να έτρωγα αυτή την στιγμή, αλλά λόγω μιας γαστρεντερίτιδας είμαι αναγκασμένος σε τέιον και λαπά!- ) έφαγα σχεδόν 3 βδομάδες πρόσφατα για το αν ένα προφίλ που έχω ξεκινήσει και αφορά Βασιλικό Τίγρη της 507 schwere abt.θα έπρεπε να έχει settings απο οχήματα που παρήχθησαν πρίν ή μετά τον Φεβ.-Μάρτιο 1945....
αν δεν καλύπτεσαι και μ'αυτό , αρκεί να σου πώ ότι πρόσφατα αλλά και παλιότερα έχουν αναφερθεί λάθος ημερομηνίες , modifications ,μονάδες, ακόμη και στησίματα διοραμάτων , ακόμη και απο εμένα, αλλά αυτά είναι θέματα που απασχολούν μόνο αυτούς που θέλουν να μετράνε μετάλλια στις κατά τόπους εκθέσεις....
Απο την στιγμή που το θέμα σου το χρησιμοποιείς ως αντικείμενο δοκιμών αρματικών τεχνικών αλλά και ως υπομόχλιο για την εισαγωγή του jr στον θαυμαστό ( ::devil023::) κόσμο του μοντελισμού, μπορείς να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να σε παρεξηγήσει κανείς μας ειδικά τώρα που διόρθωσες και τον τίτλο!...καλή συνέχεια Γιώργο και εύχομαι εσύ και ο υιός να το απολαύσετε κάργα (ή σφόδρα, ή πάρα πολύ κλπ κλπ) !!!!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:57:01 μμ »
 ::alarm:: ::alarm:: ::alarm:: ::alarm::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Απ: Tamiya 1/35 Sd.Kfz.182 Konigstiger Porsche turm
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 09:08:09 μμ »
Πάντως μπράβο μας όλοι ρε παλουκάρια.  :evil: :evil: :evil:
Κατορθώσαμε και ΧΑΛΑΣΑΜΕ το πιο ωραίο, το πιο διασκεδαστικό και απολαυστικό, το πιο ζωντανό και πιο "τρυφερό" θέμα που είχε ανοίξει στο φόρουμ εδώ και πολύ καιρό.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 09:09:52 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 09:11:15 μμ »
Πάντως μπράβο μας όλοι ρε παλουκάρια.  :evil: :evil: :evil:
Κατορθώσαμε και ΧΑΛΑΣΑΜΕ το πιο ωραίο, το πιο διασκεδαστικό και απολαυστικό, το πιο ζωντανό και πιο "τρυφερό" θέμα που είχε ανοίξει στο φόρουμ εδώ και πολύ καιρό.

ρε
στο τσαφ με προλαβες, στο μυαλό μου είσαι;;;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος xmarkelos

• ΚΟΡΕΑΤΗΣ
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νίκαια Αθήνα
  • ΕΛ ΛΑΣ
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 09:53:09 μμ »
Προσπαθω καθε μερα να μαθω κατι νεο σε διαφορα θεματα.
Προσπαθω να ρουφηξω τις γνωσεις που μου παρεχουν οι μοντελιστες αυτου του forum.
Σημερα ομως η ψυχη μου γεμισε με αγαλιαση.Φανταστηκα την σκηνη .
Πατερας και γιος διπλα διπλα να μοντελαρουν.
Θυμηθηκα τα ματακια του γιου μου οταν πολυ μικρος μετα απο μια επιδρομη στον Λαροζα ειχε παρει αγγαλια ενα συναρμολογουμενο ρομποτ που του ειχε κανει δωρο μαζι με διαφορα αλλα καλουδια να με κοιτα γεματος ευτυχια.
Θημαμε τα ματακια του οταν κατσαμε διπλα διπλα και ξεκινησαμε να το φτιαχνουμε.Την ευτυχια του.
Μπραβο στον πατερα και γιο.
Τωρα τι στεκει και τι δεν στεκει σε ενα τεραστιο μετωπο απο την ανατολη μεχρι την δυση που ωσ γνωστο γινονταν τα παντα τι να πω. Μονο οτι συμφωνα με τις φωτο που εχω ισχυει αυτο.Μολις βρω μια διαφορετικη ισχυει και το αλλο.Και ουτε καθεξης.
Και μην ξεχνατε "Τα παντα ρει".Μην ειστε ποτε απολυτοι σε τιποτε.Και η Τροια ηταν ενα παραμυθι μεχρι που την βρηκαν.Και ο Ομηρος απο παραμηθας εγινε ξαφνικα Ιστορικος.

Tags: