Αλλαξα και τον τίτλο του θέματος να μην προκαλεί το κοινό αίσθημα, θα εξηγήσω και στο μικρό, οπότε μάλλον είμαι καλυμένος με τα τυπικά.
Να πεις στο Μανώλη, ότι:
"Ο Κύριος Κώστας (χούμορ, ξέρουμε ότι δεν είμαι κύριος, αλλά τι να κάνω έτσι με φωνάζει και ο περίπου συνομίλικός του Αναστάσης), επειδή έχει αρχίσει να τα παίρνει στο κρανίο, επαναφέρει τον αρχικό τίτλο του θέματος, ως είχε, και μάλιστα απαγορεύει ρητώς και δια ροπάλου σε μένα (σσ Gkontog), να τον ξαναπειράξω. Σε αντίθετη περίπτωση θα μου κόψει τα χέρια και θα τα ρήξει στο φούρνο με πατάτες...
Επίσης, θα προβεί σε ωριαίες συνεδρίες με μένα (σσ Gkontog), κατά τη διάρκεια της ερχόμενης έκθεσης της IPMS, οι οποίες υπολογίζονται στον αριθμό 52, και οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν 5λεπτο διάλειμμα (η κάθε μία) για σνάκ (γουρουνόπουλα, πίτσες κτλ), με απότερο σκοπό, να επανέλθω στην πρότερη μοντελιστική-ψυχολογική κατάσταση, όπως την γνωρίσαμε εδώ και κάμποσα πλέον χρόνια.
Εάν δεν επανέλθω και τότε, δυστυχώς το δημόσιο μαστίγωμα με ξεροψημμένες πετσούλες από οβελίες είναι η τελευταία λύση στην οποία θα καταφύγει ο κος Κώστας (πάλι τα ίδια), και δε φέρει καμία ευθύνη για τα αποτελέσματα. Α... Θα μου χαλάσει και το δίκτυο..."