0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΠΛΟΥΡΓΙΚΗ Σκεφτομαι να το παρκαρω με παρατεταγμενα διαφορα οπλα τριγυρω εν ειδη εκθεσης(οπως καμια φορα σε γιορτες της ΠΑ)Απο το οπλοστασιο μου ανεσυρα:Mk-82Mk-82 fusedSnakeyeSnakeye fusedHOBOSAIM-7EAIM-7CAIM-9LAIM-9P (θα γινει μοντιφα εδω)Μ-117(μαλλον)WalleyeBullpapGBU-10MaverickALQ-184Η ερωτηση...........Τι απο αυτα ΔΕΝ κουβαλαγαν τα δικα μας Φαντομ;Πλην του ατρακτιδιου και των Walleye Bullpap (ισως πολυ παλιες για να τις δω καπου) τα αλλα τα εχω δει αλλα την GBU-10 σε SRA.Την παιρναν και τα προ SRA;
Γιωργο τοτε ειχαμε (λεει) λεφτα οποτε ψωνιζαμε απλα καποια απο αυτα ισως δε τα χαμε καν γι αυτο εβαλα τη λιστα.Αλεξ δεν με παιρνει αλλιως..... Βασιλη ευχαριστω Και τωρα μια φωτο με τα πιστολια που θα μπουν πανω του και γυρω.Θα φορτωθει με ΑΙΜ-7Ε Χ4 και ΑΙΜ-9L X2 - AIM-9P X2Οι Παπα βγηκαν απο μοντιφα :Μυτη απο Ρ που εδινε το F-16 της Ρεβελλ με υπολοιπο σωμα απο Λιμα επισης Ρεβελλ (F-4F)Μοντιφα επισης ειναι η GBU-12 (πρωϊμη) πτερυγια και πισω τμημα ,σκρατσια,μπροστινο τμημα και βομβα απο αντιστοιχη Ακαντεμυ.Πειτε αν κατι απο αυτα ΔΕΝ παιζει στο Ελληνικο οπλοστασιο.Προσεχως παμε για μεγα ρισκο.Η κοκκινη γραμμη της ατρακτου τελικα δεν εχει καμια σχεση εκει που την εβαλα (με τις οδηγιες της Ικαρους) Οπως ειχε πει σε προηγουμενο ποστ και ο Τρελλας ,ηθελε πιο μπροστα ,αλλα πολυ πιο μπροστα Θελει στη βαση του φλαπ κι εγω το χω στο χειλος εκφυγης.Πως την πατησα;Υπερβολικη ανεση!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ!!!! Τελος παντων να τα πιστολια:
(ξεκινησα ασκησεις γιογκα μπας και μου ρθει φωτηση ) βοηθουνται κι εγω και αλλοι.Το αφηνω ετσι λοιπον και λεμε οτι ειναι του 1990.