Γεια σας παιδια.Αυτη τη στιγμη ειμαι σε διακοπες αλλα το μοντελαρισμα δε σταματα (dum spirum modellarum αλλωστε ειπαμε)

Για να περναω τα μεσημερια μου εδω στο χωριο κουβαλησα μαζι μου και 2 κιτακια

Τα 2 32ρια Φαντομια (φτιαξε και τιποτα αλλο ρε κολλημενεεεεεε

)Ταμιγια και Ρεβελλ.
Δεν εχω παρει ολα τα εργαλεια μαζι μου κι ετσι δουλευω τμηματικα διαφορα σημεια των κιτ καθαριζωντας τα πλαισια και δημιουργωντας επιμερους τμηματα για την τελικη συναρμολογηση...και των 2.
Παρελειψα οτι και τα 2 ειναι F-4E.Θα γινουν αμφοτερα Ελληνικα,το ταμιγια μπλε (με τα αναλογα μπαλωματα

) και το ρεβελλ SRA.
Ελεγα να ειναι ΟΟΒ αλλα το Ταμιγια θελει "διορθωσεις " για ελληνικο,δηλαδη θελει σλατς στα φτερα (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΡΕΣΤΗΗΗ),και αλλαγη ΚΥΡΙΩΣ την κεντρικη κονσολα του πισω πινακα (μετα απο μελετη φωτο).
Τα τμηματα για την μετατροπη αυτη μου τα προμηθευσε ο φιλος Ορεστης(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ παλι)Armed and ready.
Eχει βεβαια το μαστιγωματακια του για να μπουν στα φτερα τα ακροπτερυγια με τα σλατς και τα εκτεταμενα σλατς (καταφερα σε κιτ που δεν θελει σταγονα στοκο να χρειαστω μιλλιπουτ...οταν γυρισω ομως

)
Τωρα αχολουμαι με τα πιλοτηρια.Εχω ρητινενια καθισματα για το ταμιγια και στο ρεβελλ θα βαλω τα δικα του τα οποια κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι νπολυ καλυτερα απο το ταμιγια.
Το υπολοιπο πιλοτηριο το ταμιγια υπερτερει μακραν.
Εξωτερικα και τα 2 κιτ ειναι πολυ ωραια με το ταμιγια αφενος να εχει πιο καθαρη γραμμωση (φυσικα) αλλα κι ενα καρο BDR που θελουν εξαφανιση,τουλαχιστον το 95%
Το ταμιγια δινει τρυπητα πηδαλια υψους βαθους ενω το Ρεβελλ οχι (Λευτεεεερηηηηηηηηη)
Επισης το ταμιγια δινει πληρεις αεραγωγους,ρσανταρ και πυροβολο τα οποια ομως τα εχει να φαινονται μεσα απο το διαφανο ρυγχος.
Ετσι λοιπον θα κατασκευαστουν βαεσεις και θα εκτεθουν εκτος του μοντελου.Φωτο μολις μπορεσω να εχω ιντερνετ διαρκειας