0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oι φθορές στο πέδιλο του συρόμενου στο scania topline είναι κορυφαίες!
Πολύ όμορφες δουλειές.H βελτίωση στα μοντέλα σου φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.Oι φθορές στο πέδιλο του συρόμενου στο scania topline είναι κορυφαίες!
Johny B. Καλωσήρθες Πολύ όμορφες και εντυπωσιακές κατασκευές Παράθεση από: natna στις Αυγούστου 07, 2010, 02:05:52 πμOι φθορές στο πέδιλο του συρόμενου στο scania topline είναι κορυφαίες!+1Spoiler (hover to show)Να υποθέσω ότι έχεις και έπαγγελματικά σχέση με τους τράκτορες (?) όποτε η μουρλια συνδιάζεται με τη δουλειά ....
καλώς μας ήρθες Johny B. πολύ ωραίες δουλειές...
Καλως ηρθες!Πολυ ωραιοι οι τρακτορες, ειδικα το κοκκινο Βολβο ειναι σουπερ
Παράθεση από: paparadiation στις Αυγούστου 08, 2010, 01:20:42 πμΚαλως ηρθες!Πολυ ωραιοι οι τρακτορες, ειδικα το κοκκινο Βολβο ειναι σουπερ Φιλε paparadiation μολις βρω και το μικρο μεντεσεδακι που ψαχνω για να κανω την πορτα να ανοιγοκλεινει κανονικα ...θα δεσει το γλυκο!!! Σε ευχαριστω... Spoiler (hover to show)γαματο nickname, οση ωρα σου γραφω γελαω...σορυ αλλα το βρισκω πολυ αστειο....
Πάρα πολύ ωραίες δουλειές! Κάτι σε Peterbilt σου βρίσκεται????
Μπράβο! Ωραίες δουλειές! Μου αρέσουν πολύ οι τράκτορες. Έχω φτιάξει παλιότερα ένα Perebuilt και περιμένει στη σειρά ένα Scania εδώ και δύο χρόνια. Ξαφνικά όμως θυμήθηκα την παιδική μου αγάπη, τα jets σε 1:72, οπότε τα «πολιτικά» μου θέματα θα περιμένουν ακόμη!
Πολύ ωραία τα φορτηγά σου, φίλε μου. Συγχαρητήρια Σε κάνουν να θέλεις να φτιάξεις ένα... (Για εμένα προσωπικά είναι ίσως η μοναδική μοντελιστικη θεματολογία που δεν έχω ασχοληθεί!!!)Περιμενουμε αναλυτική (wip) παρουσίαση την επόμενη φορά και περισότερες φώτο...Καλή (μοντελιστική) συνέχεια
Υπέροχα όλα. Συγχαρητήρια και πάλι Σε όλα το φινιρισμα είναι άψογο.Η Τyrell είναι από τα αγαπήμενα μου μονοθέσια (εκτος από Φερράρι φυσικά ) - βέβαια εγω θα την έφτιαχνα Ντεπαγιε και όχι Σέκτερ (μιας και φέτος συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από το θάνατο του Γάλλου, με Αλφά στη Γερμανία).Πολύ μου άρεσε και η BMW. Το άσπρο είναι σπρέυ Tamiya? Βερνίκι χρησιμοποίησες?Ti υλικό είναι αυτό στο πατάκι του side car?Δεν μας κούρασες και περιμένουμε περισσότερα
γειά σου φίλε μας...καλως ήρθες.πάντως εκπληκτικες εργασίες και πολυ προσεγμένες ειδικά η τελευτείες αψογες θα έλεγα.μπραβο... καλή συνεχεια και ελπιζουμε και σε αλλες τετοιες παρουσίασεις....