είναι άδικο (για το yearbook) να το συγκρίνουμε με τα άλλα "αμυντικά" περιοδικά της χώρας. ακόμη και με την "αρπαχτή" του TAKE OFF.
είναι μακράν το καλύτερο (εάν το θεωρήσουμε περιοδικό) και σίγουρα η καλύτερη Ελληνική Αεροπορική έκδοση που κυκλοφορεί.
όπως και ότι άλλο έχει κάνει ο φίλος Αντώνης και η ομάδα του.
όπως ήταν η Πτήση των '80s. με αθώο και καθαρό αεροπορικό πνεύμα και αγάπη για το όπλο. αλλά με σαφώς καλυτερότερες φωτογραφίες.
απλά πιστεύω ότι τα 16 ευρώ είναι λίγο αλμυρά για τους πιτσιρικάδες. αυτό είναι όλο. μετά αρχίζει η γκρίνια και όλα τα άλλα.
τη γνώμη μου την έχω πει στον Αντώνη τόσο για το yearbook (τα προηγούμενα) όσο και για τα άλλα βιβλία του.
και ξέρει και τα παράπονά μου (του ζητάω μανιωδώς ένα "παράρτημα" καθαρά μοντελιστικό στο κάθε βιβλίο του για να κάνει το χατήρι σε εμάς τους ψωνισμένους)
ξέρει και τις προτάσεις μου για μελλοντικά θέματα για τα οποία μου έχει δώσει και την καθαρά επιχειρηματική του άποψη.
και για να σας τη σπάσω (στους αεροπλανάδες εννοώ), ελπίζω οι εκδόσεις του Αντώνη να πηγαίνουν (απο πωλήσεις) όσο γίνεται καλύτερα για να μπορέσει να επεκταθεί και σε άλλους πιο ενδιαφέροντες τομείς όπως:
ο Ε.Σ. και τα τεθωρακισμένα του, τα οχήματα υποστήριξής του και οι Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις και ο εξοπλισμός τους.
Σχεδόν βαρεθήκαμε πια τις αεροτομές, τα κάθετα σταθερά και τα ακροφύσια των F-109, T-97, M-200 etc.
ο λαός απαιτεί ερπύστρια, διαφορικά, λάσπη, εκκενωτές αερίων και εξατμίσεις.
M-48A5 MOLF, Leo 1/2, Panhard VBL, FAV και Flyer.
Σ.Σ.