0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να μην ξεχνιομαστε!!!! Αυτα προς το παρων ευχαριστω για τον χρονο σας !!!!
Αργείς και δε μπορώ να μαζέψω τα σάλια μου
Παράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Αυγούστου 09, 2010, 12:17:02 πμΓια να μην ξεχνιομαστε!!!! Αυτα προς το παρων ευχαριστω για τον χρονο σας !!!! Για πες μας τι εννοείς με τα παραπάνω γιατί άλλο από ένα κάθισμα πασαλειμμένο με χρώμα δεν βλέπω τίποτε άλλο.
Καλή αρχή και από 'μένα Λευτέρη Πολύ όμορφο θέμα και σε βαρβάτη κλίμακα Η μπανιέρα κ το κάθισμα πολύ όμορφα στα γνωστά πλέον standards σου.......
Αμάν θεματάρα!!!!Μπράβο ρε Λευτέρη! Τρελλή επιλογή και βλέπω να παθαίνουμε στο βαψιμο!
Καλη αρχη και απο μενα! Εχω δει τα προηγουμενα θεματα σου και περιμενω κατι αναλογο και σε αυτο! Τα standards σου ειναι υψηλου επιπεδου!
Αμάν Πάλι άρχισε να πυροβολεί με "32άρι" ο μαστρο-Λευτέρης Καλή συνέχεια φίλε
καλη αρχη και απο εμενα φιλε λευτερηπιστευω οτι θα δουμε ακομα ενα αριστουργημα απο τα χερια σουοι πρωτες φωτο αλλωστε αυτο δειχνουν.
Φοβερό θέμα ξεκινάς Λευτέρη,και πολύ ωραία η δουλειά στην μπανιέρα και το κάθισμα μέχρι τώρα.Το μόνο που μου ξενίζει κάπως είναι η καφεκόκκινη απόχρωση της πατίνας,στο πάτωμα και στα πλαινά.Είναι βαμμένο κάποιο κοκκινωπό αστάρι το αληθινό?
Παράθεση από: Mastoras στις Αυγούστου 10, 2010, 09:12:54 μμΦοβερό θέμα ξεκινάς Λευτέρη,και πολύ ωραία η δουλειά στην μπανιέρα και το κάθισμα μέχρι τώρα.Το μόνο που μου ξενίζει κάπως είναι η καφεκόκκινη απόχρωση της πατίνας,στο πάτωμα και στα πλαινά.Είναι βαμμένο κάποιο κοκκινωπό αστάρι το αληθινό?Μπηκε με λασπες στα παπουτσια ο γυφτος!!!!!
Παράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Αυγούστου 10, 2010, 09:22:54 μμΠαράθεση από: Mastoras στις Αυγούστου 10, 2010, 09:12:54 μμΦοβερό θέμα ξεκινάς Λευτέρη,και πολύ ωραία η δουλειά στην μπανιέρα και το κάθισμα μέχρι τώρα.Το μόνο που μου ξενίζει κάπως είναι η καφεκόκκινη απόχρωση της πατίνας,στο πάτωμα και στα πλαινά.Είναι βαμμένο κάποιο κοκκινωπό αστάρι το αληθινό?Μπηκε με λασπες στα παπουτσια ο γυφτος!!!!! Και το .....χαλάκι στον αεραγωγό τσάμπα το έχει?