0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραίες μπομπίτσες....
Πολυ ωραιες βομπιτσες!!! Ζωγραφιζεις φιλε Λευτερη!Καλα τελειωματα!
Περαστικά μας ...αλλά και περαστικά σου
σωστη λευτερη η θερμικη προστασια του κιτ τα προειδοποιτικα θα βαλεις : (τα δινει ολα αντε περιμενω την ολοκληρωση της. ειναι η αγαπημεχη μου βομβα
Λευτέρη θα βγεί κομματάρα..... Το κίτ πάντως πρέπει να σε βοηθάει πολύ (φαίνεται αρκετά καλό )Καλή συνέχεια φίλε
καλημερα.τι να πω τωρα εγω?μου φαινεται θα παρατησω τον μοντελισμο και θα γινω με αυτα που βλεπω εδω μεσα!!!απλα υπεροχο φιλε μου
Δάσκαλε βλέπω ότι μοντελάρεις ασταμάτητα Πολύ ωραία δουλειά στο μοντέλο,στα γνωστά σου πλέον στάνταρ Καλή συνέχεια σου εύχομαι
.. θερμικη προστασια των GBU-12 που θα φορεσει το Harrier !!!! Μενουν τα προειδοποιτικα κτλ,μια πρωτη γευση!!!!...Αυτα προς το παρον!!!!
MASTER....... ξεσκισες παλι..... οπως πάντα δηλαδή...... τι να πω.... απλα κορυφαιος...απο κοντα θα ειναι πολυ πιο τελειοο....σίγουρα....λοιπον για πες πως εφτιαξες και την παστα στις GBU-12 να μαθουμε ....σοβαρα πολυ καλες....αλλο μαθημα και αυτες.....
Λευτερη, συγχαρητηρια φιλε μου για την μεχρι τωρα δουλεια σου Ειμαι σιγουρος οτι για μια ακομα φορα θα θαυμασουμε μια υπεροχη κατασκευη ΓιαννηςΥ.Γ. Το ρημαδι που γραφω δεν βγαζει με τιποτα τονους.
Μπραβο Λευτερη!!!!Φυσαει το εργαλειο!
ʼψογη,όπως αναμενόταν,κατασκευή ώς τώρα ( ) Λευτέρη...''Ελπίζω και η συνέχεια να είναι εξίσου καλή''!ΟΚ,φτάνει η πλάκα, τρομερό το Harrier Kαλά τελειώματα εύχομαι Δάσκαλε
Τι λέτε ρε
Λοιπόν,1ον) Φαίνεται στο μαύρο χαρτί που έχεις χρησιμοποιήσει για φόντο,το αυτοκόλητο με τον κωδικό (πράγμα απαράδεκτο για την κλάση σου και την εμπειρία σου)2ον) Φαίνεται πάνω δεξιά ο πάγκος σου (πράγμα που μας αφήνει παγερά αδιάφορους)3ον) Ψάχνω να το βρω αλλά που θα πάει θα το βρω (έχω όμως το 4ο)4ον) Λείπουν...καλύπτρα,βόμβες,ρουκέτες,σφαίρες και τα ρέστα (μήπως οι πιλότοι ρίχνουν με σφεντόνα;Μήπως γι'αυτό δεν έχεις βάλει καλύπτρα;)Ευελπιστώ σε άμεσες απαντήσεις στα φλέγοντα ερωτήματα αγαπητέ μου.Spoiler (hover to show)Όχι,όχι,όχι......δεν είμαι κομπλεξικός,μνησίκακος και δεν ξέρω τι άλλο.Απλά προσπαθώ να δω ψύχραιμα κάποια πράγματα Απλά προσκυνώ δάσκαλε
Θα μας τρελάνεις
@s-mat: αν θέλεις να πεις κάτι και δεν βρίσκεις, πες αυτό:Λευτέεεερηηη... ωραίο είναι, αλλά αν μπορείς κάνε το σε 1/72!( ΥΓ: γιατί εμείς... δεν μπορούμε! )
Λευτερη....οπως παντα υπεροχος.......μπραβο.... σε θαυμαζωω.......υπεροχο βαψιμο οπως παντα.
πολυ καλη δουλεια πανεμορφο
Δηλαδη δεν ειναι ετοιμο ακομα : : Φανταζομαι πως θα'ναι οταν το τελειωσεις!
That is one bad-ass looking aircraft.... Όπως θα έλεγαν και στην βαρβαρικήν οι σύμμαχοι κατά ΝΑΤΟ...
Γιαμ γιαμ!! Κουκλί σκέτο, πολύ μουράτο α/φ πράγματι Με μπριζώνεις..........................
Ναι καλά μωρέ τη μας λες. Τελείωσε το πρώτα και μετά τα λέμε. Spoiler (hover to show)