Αποστολέας Θέμα: Απο την Ρωσσία με αγάπη (Sukhoi SU-27 UB Flanker C 1/48 Academy)  (Αναγνώστηκε 1355 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
Απο την Ρωσσία με αγάπη (Sukhoi SU-27 UB Flanker C 1/48 Academy)
« στις: Ιουλίου 08, 2010, 11:06:23 μμ »
Παραθέτω το πρώτο μου μη Ελλήνικο τζετ!!!!!!!!!!!!!
Ίσως και το πιο αγαπημένο μου αεροσκάφος μαζι με την φοβερή και τρομέρή ΓΑΤΟΥΛΑ!!!(την οποία και ετοιμάζω και αυτή!!!!!)
Το κιτ είναι της Academy και είναι πολύ καλο ::icon_thumright::
Δεν έχει σοβαρά θέματα εφαρμογής και απο στόκο ελάχιστο!!!
Οτι γράμμωση είχε χαράκτηκε για να δώσω οσο μεγαλύτερη λεπτομέρια μπορούσα!!
Στο πιλοτήριο το μονο που προστέθηκε ηταν ζώνες τις οποιες έφτιαξα και προσπάθησα να δώσω μεγάλη σημασια στις λεπτομέριες!
Το μόνο που πέρασα ηταν κάποιες καλωδιώσεις στο σύστημα προσγείωσης!!!

Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
Απ: Απο την Ρωσσία με αγάπη (Sukhoi SU-27 UB Flanker C 1/48 Academy)
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 08, 2010, 11:54:59 μμ »
Φιλε Ηαρτμαν . αγαπημενο θεμα και απο τα δικα μου αγαπημενα αεροσκαφη,,,εχω φτιαξει κι εγω το 27αρι της academy σε 1/48 και ειναι απολαυστικο και χορταστικο μοντελο τοσο μεγαλο που γινεται...να σημειωσω πως μου αρεσε ο χρωματισμος της παραλαγγης..αλλα εχω κατι να ρωτησω και να παρατηρησω αν επιτρεπεις..η ερωτηση αφορα το βαψιμο..το εκανες με πινελο?γιατι καπως ετσι μου δειχνει τουλαχιστον στις κοντινες φωτος και μαλλον ηθελε λιγη περισσοτερη προσοχη στο μασκαρισμα σε καποια σημεια....γιατι δεν δοκιμαζες με αερογραφο?και επισης αν ειναι τελειωμενο το μοντελο που βλεπουμε...γιατι εχεις περασει τις γραμμωσεις πανω απο το χρωμα ξανα με στυλο η μολυβι η κατι τετοιο?δειχνει μεν πιο εντονες τις γραμμωσεις αλλα πιστευω πως ειναι λαθος τεχνικη κατι τετοιο γιατι πιο πολυ φαινονται ως ζωγραφιστες παρα ως κανονικες,, ενα απλο wash θα εδινε τελειως διαφορετικη αισθητικη στο μοντελο σου...και ενα τελευταιο  κανε και κατι με τις εξαγωγες  περασε τες και αυτες ενα wash   και καποιο μεταλλικο χρωμα να εχουν την ψευδαισθηση του μεταλλικου μερους,,,κατα τα αλλα αν το διορθωσεις σε καποια σημεια ειναι μια χαρα και οπως παντα πανεμορφο αεροσκαφος...ελπιζω να μην με παρεξηγεις που σε γεμισα παρατηρησες παντα καλοπροαιρετα το κανουμε,,,και ολοι μας ειμαστε εδω για να βοηθιομαστε,,εξαλου κανεις μας δεν ειναι τελειος και ολοι μας παντα μαθαινουμε,,,μπραβο σου παντως για την προσπαθεια.

• Moderator
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 09, 2010, 11:01:15 πμ »
Φιλε Ηαρτμαν . αγαπημενο θεμα και απο τα δικα μου αγαπημενα αεροσκαφη,,,εχω φτιαξει κι εγω το 27αρι της academy σε 1/48 και ειναι απολαυστικο και χορταστικο μοντελο τοσο μεγαλο που γινεται...να σημειωσω πως μου αρεσε ο χρωματισμος της παραλαγγης..αλλα εχω κατι να ρωτησω και να παρατηρησω αν επιτρεπεις..η ερωτηση αφορα το βαψιμο..το εκανες με πινελο?γιατι καπως ετσι μου δειχνει τουλαχιστον στις κοντινες φωτος και μαλλον ηθελε λιγη περισσοτερη προσοχη στο μασκαρισμα σε καποια σημεια....γιατι δεν δοκιμαζες με αερογραφο?και επισης αν ειναι τελειωμενο το μοντελο που βλεπουμε...γιατι εχεις περασει τις γραμμωσεις πανω απο το χρωμα ξανα με στυλο η μολυβι η κατι τετοιο?δειχνει μεν πιο εντονες τις γραμμωσεις αλλα πιστευω πως ειναι λαθος τεχνικη κατι τετοιο γιατι πιο πολυ φαινονται ως ζωγραφιστες παρα ως κανονικες,, ενα απλο wash θα εδινε τελειως διαφορετικη αισθητικη στο μοντελο σου...και ενα τελευταιο  κανε και κατι με τις εξαγωγες  περασε τες και αυτες ενα wash   και καποιο μεταλλικο χρωμα να εχουν την ψευδαισθηση του μεταλλικου μερους,,,κατα τα αλλα αν το διορθωσεις σε καποια σημεια ειναι μια χαρα και οπως παντα πανεμορφο αεροσκαφος...ελπιζω να μην με παρεξηγεις που σε γεμισα παρατηρησες παντα καλοπροαιρετα το κανουμε,,,και ολοι μας ειμαστε εδω για να βοηθιομαστε,,εξαλου κανεις μας δεν ειναι τελειος και ολοι μας παντα μαθαινουμε,,,μπραβο σου παντως για την προσπαθεια.
Καλημερα Φιλε Βασίλη.
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε παρεξηγήσω!!Ίσα ίσα που ειναι καλές οι παρατηρήσεις προ βελτίωση.
Ναι όντως είναι βαμμένο με πινέλο και δεν είναι με αερογράφο..Αερογράφος λίγο δύσκολο λόγω οικονομικών!!Για την Γράμμωση πρέπει να σου πω οτι όσο και αν προσπάθησα και μετα το βάψιμο του μοντέλου ηταν πολύ έντονες!!!Ίσως να φταίει το μαρκαδοράκι που τις πέρασα.....Με τα wash δεν τα παω ακόμα και πολύ καλα..και απο το να το κάνω χειρότερα ειπα να μην το κανω...
Πάντως αν έχεις καποια ιδέα για το wash πολύ ευχαρίστως θα την άκουγα!!!!

Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

• Moderator
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 09, 2010, 12:34:59 μμ »
Βασίλη μόλις είδα το δικο σου SU.........
Τα κουβαδάκια μου και σε άλλη παραλία!!!!!!!!!!!Απίθανο αποτέλεσμα οι εξαγωγές!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 09, 2010, 06:22:26 μμ »
φιλε χαρτμαν ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα..με λιγη προσπαθεια και και με σωστο τροπο ολα γινονται πιο ευκολα και πιο ομορφα,,,το δικο μου 27αρι ισως ειναι καλο αλλα οχι απο τα καλυτερα υπαρχουν πολυ καλυτερα δειγματα δουλειας αλλα πανω απο ολα μετραει η προσπαθεια και η αλληλοβοηθεια ειδικα εδω μεσα και ολοι μας μαθαινουμε συνεχεια νεα πραγματα,,,οποτε τα κουβαδακια αστα εδω  σε αυτη την παραλια και σιγουρα ολα θα γινονται καλυτερα.εξαλλου απο την στιγμη που απολαμβανεισ οτι φτιαχνεις ολα τα αλλα ειναι περιτα.η απολαυση προτα απο ολα και μετα η βελτιωση βημα βημα,,,οσο για το wash υπαρχουν ετοιμα στη αγορα παρα πολλα εγω χρησιμοποιω ενα της promodeleres και ειναι ευκολο στην χρηση  και πολυ αποτελεσματικο.αλλα μπορεισ να κανεισ και δικο σου..νομιζω υπαρχει σχετικο αρθρο εδω ,,ψαξε το λιγο και θα δεις πολλα εδω μεσα..και αν θελεις μια συμβουλη,,ποτε μα ποτε ξανα μαρκαδορο στισ γραμμωσεις  τισ κανει πολυ εντονες και ζωγραφιστες,,,

• Moderator
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 09, 2010, 08:13:38 μμ »
Οκ!!!Θα ακολουθήσω την συμβόυλή σου φίλε Βασίλη για το μαρκαδοράκι!! ::icon_thumright::
Ευτυχώς που το είπες νωρις γιατι ημουν έτοιμος να μουτζουρώσω το επόμενο μοντέλο που ετοιμάζω που είναι μια γατούλα στην 1/48....
Και λέω να δοκιμάσω και το wash....αν το πετυχω...
Θα ποστάρω και του F-14 τις φώτο αυριο-μεθαυριο...
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 09, 2010, 08:57:42 μμ »
φιλε μου πολυ καλο το αποτελεσμα σου.....tip για τον μαρκαδορο....θα παρεις 1 μαρκαδορακι ποοοοοοοοοοοολυ μικρο νουμερο(maicron 01 ας πουμε) θα περνας τις γραμμωσεις αφου εχεις ψεκασει gloss βερνικι παντα...κ με το δαχτολο....!!! αμεσως μετα το περασμα θα παιρνεις το εντονο του μαυρου....δες το QF-4B μου που εχω κανει wash αλλα το τελικο αποτελεσμα με τις γραμμωσεις ειναι μαρκαδορακι.....

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

• Moderator
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 10, 2010, 03:44:46 πμ »
Ετοιμοπόλεμε φίλε μου σ'ευχαριστώ πολύ!!!! ::icon_thumright::
Τον είδα τον μελλοθάνατο Φαντομά και είναι πολύ ωραίος..
Το μαρκαδοράκι που έχω χρησιμοποιήσει στο Ρωσσάκι είναι 0.3 και ο Βάσίλης έχει ένα δικιο στο οτι φαίνονται πολύ έντονες οι γραμμώσεις...αλλά δεν υπολόγιζα οτι θα φαίνονται τόσο έντονα ακόμα και μετά το βάψιμο...
Θα προσπαθήσω στο F-14 να μην το κανω τόσο έντονο και να κάνω και απόπειρα για wash!!!!!!!!Ελπίζω να μου πετύχει..
Πάντως ευχαριστώ πολύ γι ατα καλά λόγια!!!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Tags: