Φιλε Ηαρτμαν . αγαπημενο θεμα και απο τα δικα μου αγαπημενα αεροσκαφη,,,εχω φτιαξει κι εγω το 27αρι της academy σε 1/48 και ειναι απολαυστικο και χορταστικο μοντελο τοσο μεγαλο που γινεται...να σημειωσω πως μου αρεσε ο χρωματισμος της παραλαγγης..αλλα εχω κατι να ρωτησω και να παρατηρησω αν επιτρεπεις..η ερωτηση αφορα το βαψιμο..το εκανες με πινελο?γιατι καπως ετσι μου δειχνει τουλαχιστον στις κοντινες φωτος και μαλλον ηθελε λιγη περισσοτερη προσοχη στο μασκαρισμα σε καποια σημεια....γιατι δεν δοκιμαζες με αερογραφο?και επισης αν ειναι τελειωμενο το μοντελο που βλεπουμε...γιατι εχεις περασει τις γραμμωσεις πανω απο το χρωμα ξανα με στυλο η μολυβι η κατι τετοιο?δειχνει μεν πιο εντονες τις γραμμωσεις αλλα πιστευω πως ειναι λαθος τεχνικη κατι τετοιο γιατι πιο πολυ φαινονται ως ζωγραφιστες παρα ως κανονικες,, ενα απλο wash θα εδινε τελειως διαφορετικη αισθητικη στο μοντελο σου...και ενα τελευταιο κανε και κατι με τις εξαγωγες περασε τες και αυτες ενα wash και καποιο μεταλλικο χρωμα να εχουν την ψευδαισθηση του μεταλλικου μερους,,,κατα τα αλλα αν το διορθωσεις σε καποια σημεια ειναι μια χαρα και οπως παντα πανεμορφο αεροσκαφος...ελπιζω να μην με παρεξηγεις που σε γεμισα παρατηρησες παντα καλοπροαιρετα το κανουμε,,,και ολοι μας ειμαστε εδω για να βοηθιομαστε,,εξαλου κανεις μας δεν ειναι τελειος και ολοι μας παντα μαθαινουμε,,,μπραβο σου παντως για την προσπαθεια.