Αποστολέας Θέμα: GREATMODELS.COM - Παραγγελίες θάλασσα και εξυπηρέτηση 0!!!  (Αναγνώστηκε 1084 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
Αγαπητοί φίλοι μοντελιστές.

Μετά από σχεδόν 9 χρόνια που είμαι πελάτης του γνωστού διαδικτυακού καταστήματος http://www.greatmodels.com/ και αφού διαπιστωμένα έχω ψωνίσει μοντέλα συνολικής αξίας τουλάχιστον 2.000,00EUR, φτάνω στο σημείο να τους κάνω ρόμπα όπου σταθώ και όπου βρεθώ (Ελλάδα και εξωτερικό), μετά από την δεύτερη φορά που με ζημιώνουν και στην συνέχεια με αγνοούν σαν να είμαι ο "κανένας" από το "πουθενά".

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Πριν από περίπου 20 ημέρες έκανα μία ακόμα παραγγελία μέσω πιστωτικής κάρτας. Η παραγγελία είχε αριθμό 202574 και ήταν η ακόλουθη (copy - paste από το αυτόματο e-mail του μηχανισμού παραγγελίας τους):

Order Number: 202574
MAC72042   MAC72042 Fieseler 103 A1   1   $27.00   $27.00
Sub-Total $27.00
Shipping $12.80
Total   $39.80

Στην συνέχεια έλαβα ένα mail τους ότι η πιστωτική μου δεν ισχύει.  Πράγματι δεν ίσχυε λόγω αλλαγής της. Με την νέα κάρτα, και εφόσον δεν έχουν την δυνατότητα αλλαγής των στοιχείων πληρωμής, παράγγειλα και πάλι το ίδιο item με νέα παραγγελία.

1-2 ημέρες μετά μπήκα στο σύστημά τους να δω΄την κατάσταση της παραγγελίας (202574) και βλέπω ότι έχει αποσταλεί και περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

TSM701   TSM701 WWII Soviet Army Tank Crewman in 1942 $10.80
RMX3012   RMX3012 USS Chicago Guided Missile Cruiser $13.55
HSG51669   HSG51669 1966 Ford Thunderbird Custom $9.20
AES48568   AES48568 Colorful Crusaders Pt.VII $8.00
SSI481234   SSI481234 A-7A Corsairs USN VA-303/153 $7.95
EDUAV48006   EDUAV48006 F-8E Crusader MiG Masters Part I $11.05
VUL56001   VUL56001 Ordnance QF 2 Pounder British Anti-Tank Gun $12.00

Sub-Total   $72.55
Shipping: FedEx Ground    S/H   $8.95
Total    $81.50

Φυσικά το ότι ο ίδιος αριθμός παραγγελίας είχε ξαφνικά άλλα items μπορώ να το δεχτώ σαν σφάλμα.
Το ότι παράγγειλα άρματα μάχης επίσης.

Αυτό που δεν μπορώ να καταπιώ με τίποτα είναι ότι μετά από 4 e-mail σε χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων δεν έχω καμία απολύτως απάντηση! Απλώς με αγνοούν, και ας τους έχω στείλει τα δικά τους αυτόματα e-mail, και ας έχω απειλήσει θεούς και δαίμονες. Εκείνοι, απλώς τίποτα!!!

Για όποιον με θεωρεί υπερβολικό σας παραθέτω τα σχετικά e-mail (Διαβάστε από το τέλος προς τα επάνω):

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hello everybody at GMW,

I have started feeling annoyed with your total apathy regarding my justified request.
I have sent you your e-mail regarding my order with urd. number 202574. Under this number you have charged and sent me numerous other items that I have never ordered.
Although it is obvious that there is a serious problem with your ordering system, you do not reply my requests for more than ten days until today.
Furthermore, this is not the first time that I have problems with an order from GMW. I can remind you of a past situation, but this is not the right time.
Please reply this time, otherwise I will have to deny payments and contact you through my lawyer.

A very disappointed customer,
Dionysis Gardelis

-----Original Message-----
From: GARDELIS DIONYSIS [mailto:dio-g@ath.forthnet.gr]
Sent: Tuesday, June 15, 2010 10:39 PM
To: 'support@greatmodels.com'
Subject: FW: Important Information Regarding your GreatModels Order
Importance: High

Please respond.
You have overcharged me 81EUR for things that I have not ordered.
Regards,
Dionysis

Sent: Friday, June 11, 2010 10:56 PM
Subject: FW: Important Information Regarding your GreatModels Order

Please respond.
Kind Regards,
Dionysis

Sent: Thursday, June 10, 2010 4:23 PM
Subject: RE: Important Information Regarding your GreatModels Order

There must be something completely wrong with your site.

I have never ordered any of the red aligned kits in my attached document.
I am sending you your last verification messages to help you clean mess up.

I think you have messed up order 202574. See it above and then see it from my orders history! Two different orders!

Please do not charge me for the items I have not ordered (81,50). The correct orders are the ones included here.

Kind Regards,
Dionysis Gardelis

From: Customer Support [mailto:maria@greatmodels.com]
Sent: Wednesday, June 09, 2010 12:35 AM
To: GARDELIS DIONYSIS

Well, let me make sure we have the correct information.  The Visa card we are charging has the last four digits 3016, and expires on 04/11.  Is that correct?

Happy Modeling.
Maria Lowe
Great Models Webstore, LLC.
The source for all your modeling needs.
support@greatmodels.com

http://www.greatmodels.com
Toll free in USA  (800) 619-3402
Fax (801)676-0454

Sent: Tuesday, June 08, 2010 2:54 PM
To: 'GreatModels Order Management Services'

Hello everybody @ GMW.

I have called my VISA bank and there appears to be no problem with it.
I have also done my shopping few hours ago, again with no problem.

I tried to use the "change profile" submenu of your site to check my card settings (just in case!) but as it has happened in the past, it won't allow me to enter.

At the same time I use my username to see my orders status and it works fine!

Something has to be definitely wrong with my account on GMW. Could you please check?
Also could you please try to charge my credit card again?

Thank you in advance,
Dionysis Gardelis

PS. GMW username "XXXXX"

From: GreatModels Order Management Services [mailto:support@greatmodels.com]

Sent: Tuesday, June 08, 2010 10:54 PM
Subject: Important Information Regarding your GreatModels Order

Dear GreatModels Customer,
We are anxious to ship your order; however, we are unable due to a declined credit card or payment not received. Please contact customer service at
1-800-619-3402  Monday-Friday 8:30 a.m. - 4:30 p.m. MST, if you wish to change or update your credit card information so we may ship your order to you.
Please disregard this email if you have already sent payment by mail.
Otherwise, we will attempt to reauthorize your credit card in a few days .
Customers outside the United States can call 1-801-565-0836 and we will be happy to direct your call.
If we are unable to receive authorization on your credit card for the purchase within two weeks from the date your order was placed, your order will be cancelled.
Thank You for using GreatModels.com
The Source for All Your Modeling Needs
If you wish to view your order online, please check on our homepage, the link called "Order Status". You will need your username to access your account.
http://www.GreatModels.com support@greatmodels.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΣΟΧΗ και μακριά λοιπόν από το συγκεκριμένο κατάστημα που θεωρεί ότι έχει να κάνει με ηλίθιους.

Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος Regia Aeronautica

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα-Κρήτη

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: GREATMODELS.COM - Παραγγελίες θάλασσα και εξυπηρέτηση 0!!!
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 18, 2010, 02:27:02 πμ »
   DIO όπως θα διαπιστώνεις και από την παραπομπή του Regia Aeronautica δεν είσαι ο μόνος παθών, διάβασε την τότε απάντησή μου. Παρόμοια συμπεριφορά είχα αντιμετωπήσει και εγώ τότε αλλά και σε παλιότερα μικρολαθάκια τους που πάντα τα φόρτωναν σε μένα. Και δεν είσαι ο μόνος που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το  "change profile" submenu.

Εγώ τους έχω ξεγράψει τελείως, ούτε μισή τιμή να τα βάλουν όλα δεν ξαναψωνίζω(και να φανταστείς κάποτε τους "διαφήμιζα" σε φίλους και γνωστούς μου μοντελιστές!). Έχω την εντύπωση (υπόθεση κάνω απλώς) ότι πριν από 2 χρόνια περίπου πρέπει να έγινε αλλαγή διεύθυνσης/προσωπικού(μάλλον ανέλαβαν ...ημίονοι :evil:), τουλάχιστον αυτό συμπεραίνω από την μεγάλη αλλαγή σε αυτό που λέμε εξυπηρέτηση και επικοινωνία με τον πελάτη!

Μήπως μπορούμε να κάνουμε μια διαμαρτυρία/καταγγελία σε κάποιο διεθνές φόρουμ να τους ξεφτιλίσουμε?

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 18, 2010, 02:45:38 πμ »
Πιστεύω πως μια καταγγελία είναι αν μη τι άλλο απαραίτητη.

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 18, 2010, 08:04:55 πμ »
Διονύση,
το συγκεκριμένο το είχα χρησιμοποιήσει πολλές φορές όταν ήμουν στις ΗΠΑ και δεν είχα παράπονο (τουναντίον)
αλλά έκτοτε δεν έχω επαφή οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη  :(
Πάντως, στη σελίδα τους δίνουν και τηλέφωνο επικοινωνίας,

Please use our phone number 1-(801) 565-0823 / fax (801) 565-0836 if you need immediate  assistance. We cannot promise our customers an immediate response to all inquiries due to the high volume of E-mails.

και λένε ότι δεν απαντανε άμεσα στα e-mails λόγω φόρτου,
γιατί λοιπόν δεν δοκιμάζεις ένα τηλεφωνάκι ?

επίσης στα e-mails σου γιατι δεν έβαλες το σωστό ΄τιτλο  ("critical") Για να λάβουν την καταλληλη προτεραιότητα, σύμφωνα με τις οδηγίες τους ?

εαν έκανες ήδη τα παραπάνω, συγγνώμη και αγνόησε την παρατήρηση μου
 :oops:
καλά ξεμπερδέματα  ::icon_thumright::
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 09, 2010, 10:16:44 πμ »
Συνέχεια της ιστορίας...

Μου έστειλαν μετά από 2 μήνες ένα mail:

"Please tell me which items you did not order. 

Maria."

και φυσικά απάντησα όχι απλώς αναλυτικά, αλλά κάτι παραπάνω.
Το δε πιο γελοίο της ιστορίας είναι ότι όχι μόνο με χρέωσαν παραπάνω μοντέλα από αυτά που παράγγειλα, αλλά όταν έφτασαν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!!! :evil: :evil: :evil:
Δηλαδή με χρέωσαν μοντέλα που ΔΕΝ παράγγειλα ποτέ, και στην συνέχεια δεν μου τα έστειλαν κιόλας!!!

Σήμερα πλέον έστειλα αυτό:

Since you do not care about me at all, I am preparing a letter with all the problems I have had with you, as well as other customers of yours from Greece. I will post it in every single modeling forum I know or I can find. I will translate it in Spanish, Italian and Portuguese as well.

Do not contact me. Your business is crap.
Please delete my details from your system completely.

Dionysis Gardelis

Αν συμφωνείτε μαζί μου ότι δεν είναι δυνατό να εκμεταλλεύεται κανένας την αγάπη μας για το συγκεκριμένο χόμπι, αν συμφωνείτε ότι σαν καταναλωτές έχουμε αναφαίρετα δικαιώματα, τότε σας καλώ

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ (Τουλάχιστον μέχρι να ζητήσουν επίσημα συγνώμη) ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Φυσικά δεν postάρω την διεύθυνσή του. Σιγά μην του κάνω και διαφήμιση.

Επιπλέον παρακαλώ όποιον είχε ποτέ έως σήμερα πρόβλημα μαζί τους να το καταθέσει εδώ, προκειμένου να το συμπεριλάβω στην καταγγελία μου (δεν χρειάζεται όνομα - θα βάλω εγώ το δικό μου).

Φιλικά,
Διονύσης

Tags: