Αποστολέας Θέμα: GREAT MODELS Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ  (Αναγνώστηκε 2405 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
GREAT MODELS Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ
« στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 07:34:47 μμ »
Εκανα το λαθος και ξανα αγορασα απο το  Great Models οι ανθρωποι εχουν χασει την μπαλα
παρήγγειλα το EA-6B PROWLER με τιμη $37.95  και εξοδα αποστολης  $ 17.18  η πληρωμη εγινε στις 6 Ιανουαριου μεχρι εδω καλα
ελα ομως που το δεμα δεν ερχοταν και κατα τις  11 Φεβρουαριου τους στελνω mail και μου απαντανε μετα απο 2  ενοχλησεις μου οτι τα εξοδα αποστολης ειναι συν αλλα 15.22
αντε λεω να τα πληρωσω να κανω τον λαλακα αλλα ξαναστελνουν οτι θελουν ακομα 2 δολλαρια ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ  ζηταω ακυρωση και επιστροφη χρηματων αλλα  ΚΙΝΕΖΟΙ
δεν ειναι πρωτη φορα που κανουν οτι θελουν παλαιοτερα ειχα ζητησει τα σηματα της 346Μ ΙΑΣΩΝ 1/48 αυτα του ΖΟΤΖ  δεν τα ειχαν και μετα απο 2 χρονια τρωω μια χρεωση για να τα στειλουν χωρις να με ρωτησουν τοτε το ακυρωσα και τα χρηματα τα πηρα πισω μετα απο ενα μιση μηνα

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
Απ: GREAT MODELS Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 07:44:10 μμ »
μου το εχουν κανει και εμενα... στην παραγγελεια τα μεταφορικα ειναι μια χαρα χαμηλα.. και μετα ζητανε και αλλα τοσα. εγω ζητησα αμεσως ακυρωση και τα λεφτα τα εβαλαν .. με καθυστέρηση ... αλλα τα έβαλαν.

Εαν πλήρωσες με paypal... και δεις οτι περνάνε πανω απο 30 μερες απο την ημερ. που ζήτησες καντους αναφορα.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 07:48:25 μμ »
Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία το θεωρούσα "σοβαρό" κατάστημα......

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 07:48:28 μμ »
ναι με  paypal  πληρωσα μηπως να ζητησω  μεσω  paypal τα λεφτα πισω?

Αποσυνδεδεμένος GreekFeta

• ɐʇǝɟʞǝǝɹƃ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Buena Vista...
  • Σεβασμός στον Καλλιτέχνη!!!!!
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 07:49:59 μμ »
Απλά έλεος...  :x ::violent1::

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Διαχειριστής
  • Scale 1/35
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 08:19:19 μμ »
ναι με  paypal  πληρωσα μηπως να ζητησω  μεσω  paypal τα λεφτα πισω?

ναι... θα κανεις dispute την συναλλαγή... αλλα ασε να περάσουν καμια 12-ρια μερες....  φυσικα καθε 4-5 μερες στέλνεις ενα μαιλ στην στην Great models για να τους το υπενθυμίσεις...ευγενικά παντα...

στην περίπτωση μου
4/9 ακύρωση
17/9 επιστροφή απο την great models χωρις dispute

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 08:33:21 μμ »
Ειχα παραγγηλει δυο φορες .....κατι καρτελες για Mirage F-1 και την αλλη κολλες ταμιγια πρασινες χωρις κανενα προβλημα.
Τι να πω μπορει να επεσα στην περιπτωση καλης εξυπηρετησης ...... καλα που το εκανες θεμα γιατι σκοπευα στο μελλον να παρω κατι και τωρα με φοβισες λιγο.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 09:32:37 μμ »
Δυο μήνες περίμενα για κάτι σετ με βίδες και τίποτα. Τους έστελνα κάθε εβδομάδα και απο ένα μαιλ και με έγρφαν κανονικά! Τελικά ήρθαν τα σετ μετά από περίπου 3 μήνες!!!!

Και βρήκα το Tamiya F-16N σε πολύ καλή τιμή αλλά το σκέπτομαι. Αν είναι να μου κάνουν τα ίδια και να νομίζω πως μου έφαγαν τα χρήματα;

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 09:59:17 μμ »
Ego parankela poli sixna apo autous alla oxi pleon - eipa na parankilo to RF-4E pou to eixane gia sale (ton Ianouario) to parinkila kai plirosa me paypal meta apo mia evdomada oi parankelia mou "edixnai" apliroti, tous tilefonisa kai to diorthosanai, meta apo dio evdomades den eixa paralavi to kit, xanatilefonisa mou ipan otis tous xrostao $1.45 se metaforika!!!!!!!!!!!!!!  tous ta plirosa kai paralava to kit ena mina meta  :evil: :evil: :evil: :evil:
Kai eimai stin Ameriki oxi stin Zouazilandi.

Den xanaparankelo apo Great Models - paranklies mono apo Sprue Brothers (apithani exipiretisi) kai Squadron..... a kai apo Hong Kong  :twisted:
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 10:19:02 μμ »
 Πάνω στην ώρα και σκεφτόμουν να ανοίξω εγώ θέμα για τους εν λόγω αμερικάνους καθότι παθών στις δύο τελευταίες μου παραγγελίες ( και μάλλον οριστικά οι τελευταίες !).

Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Από το Great Models ξεκίνησα να αγοράζω το 2003 αν θυμάμαι καλά. Συνολικά περίπου 20 παραγγελίες πρέπει να έχω κάνει αφού έπαιρνα και για φίλους να βγαίνουν μεγάλες οι παραγγελίες. Ο λόγος απλός : για τα ταχυδρομικά ίσχυε το εξής : παραγγελία κάτω από 100$ χρεωνόταν με 40% του κόστους ταχυδρομικά, ενώ για πάνω από 100$ τα ταχυδρομικά ήταν 25%, οπότε μπορούσες να ξέρεις το κόστος με σχετική ακρίβεια. σε όλες τις παραγγελίες μου (περίπου 15) μέχρι την ʼνοιξη του 2007 αυτό τηρούνταν (το πολύ να ήταν 27-28%). Επίσης οι τύποι στην εξυπηρέτηση ήταν άψογοι μέχρι τότε, άμεση απάντηση σε emails, αλλαγές της τελευταίες στιγμής στην παραγγελία (το Hannants πχ. δεν το δέχεται), γενικά ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος και είχα γίνει "διαφημιστής" τους. Μεγάλο πλεονέκτημά τους ήταν και παραμένει η τεράστια (πραγματικά τεράστια ποικιλία) προϊόντων που διαθέτουν.

Από τότε όμως άρχισαν τα προβλήματα: στο shipping policies άλλαξαν τη διατύπωση και πλέον σου λένε ότι πληρώνεις ταχυδρομικά όσο κοστίσουν ( αλλά δεν μπορείς να το ξέρεις από πριν!!!) αλλά σου πετάνε (σα δόλωμα μου φαίνεται) ότι συνήθως ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω. Το πρόβλημα βέβαια είναι όπως έγραψαν και οι άλλοι παθόντες ότι στην πράξη ΔΕΝ ισχύει. Προσέξτε :

-τον Αύγουστο παραγγέλνω το King tiger της Dragon 1/35, τιμή 30$ (σε προσφορά) και μία βελόνα και μία κεφαλή για Badger 200, 18$. Με χρεώνουν 35 $ ταχυδρομικά, δηλαδή πολύ πιο πάνω από το 40% που λένε!. Διαμαρτύρομαι αμέσως καθώς μου φάνηκαν πολλά για μια τόσο μικρή παραγγελία και μου απαντούν ότι το κόστος των ταχυδρομικών εξαρτάται και από τον όγκο του δέματος. Ουσιαστικά πλήρωσα για το King tiger (αφού τα άλλα είχαν μηδαμινό βάρος) 100% της αξίας του σε ταχυδρομικά!!

Περιμένω λοιπόν και όταν μου έρχεται το δέμα καταλαβαίνω τι εννούσαν! το κουτί ήταν τόσο μεγάλο που χωρούσε άνετα άλλο ένα άρμα της Dragon και κάτι παραπάνω. Ξαναδιαμαρτύρομαι και τι μου απαντούν; Καμιά φορά λέει τους τελειώνουν τα κουτιά και βάζουν ότι διαθέτουν!!!! πλήρωσα δηλαδή για να μου στείλουν αέρα κοπανιστό από το USA!!!! Μετά από συνεχή emails μου λένε ότι θα έχω 10$ πίστωση για την επόμενη παραγγeλία μου αναγνωρίζοντας την αμέλειά τους.

- Αρχές Ιανουαρίου κάνω την τελευταία μου παραγγελία : δύο περιοδικά (Replic, MMiR) και ένα μικρό ελικόπτερο της Italeri 1/72. Μου έρχεται το δέμα και τι να δώ;! Ξανά τεράστιο κουτί γεμισμένο με χαρτιά για να μην κουνιούνται τα αντικείμενα μέσα. (εδώ να πω ότι στο παρελθόν πότέ δεν συνέβει κάτι παρόμοιο, αντιθέτως πάντα τα κουτιά ήταν τσίμα-τσίμα μέσα στο δέμα). Βλέπω στο δέμα σφραγίδα ταχυδρομείου τους 21.85$ ταχυδρομικά, στην κάρτα μου χρέωσαν 23.85$ ( υποτίθεται ότι είχα 10$ πίστωση άρα έπρεπε να χρεώσουν 11.85$ ! ).

Από τότε τους στέλνω συνέχεια emails ρωτώντας που είναι αυτά τα 10$, και μου στέλνουν απαντήσεις αραιά και που, αλλά...σε παλιότερα emails μου, όχι για αυτό που τους ρωτάω τώρα!!!.

Συμπέρασμα : από το 2007 και μετά ή άλλαξαν υπαλλήλους και νοοτροπία, ή την έχουν πατήσει με την αλλαγή ισοτιμιών και οικονομικής κατάστασης και πάνε για διάλυση οπότε δεν τους ενδιαφέρει αξιοπιστία, καλή φήμη κλπ. Ενδεικτικό είναι ότι συχνά βάζουν sales σε μεγάλο αριθμό προϊόντων αλλά για λίγες μέρες, ενώ τώρα το έχουν κρατήσει για 2 μήνες σχεδόν και είχαν και πριν.

::arrowred::Επειδή έψαχνα καιρό να κάνω μια καταγγελία, ξέρει κάποιος αν μπορούμε να γράψουμε σε κάποιο διεθνές φόρουμ σχετικά; Έχω την εντύπωση ότι συμπεριφέρονται έτσι μόνο σε αγοραστές εκτός Αμερικής.

Κρίμα γιατί παλιά ήταν εξαιρετικό για αγορές διάφορων μοντελιστικών  προϊόντων, ειδικά αυτών made in USA.

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 10:23:49 μμ »
οπως τα λες ειναι μαλλον πανε για φουντο  :(

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 10:36:24 μμ »
Η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο,τα χειροτερα ακουγονται γι΄αυτους.Παντως μπορουμε να κανουμε μια ερωτηση σε καναδυο μεγαλα forum της Ευρωπης αν και δεν νομιζω να μας πουν κατι διαφορετικο... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Διαχειριστής
  • Scale 1/35
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 10:41:23 μμ »
σύμφωνα με το [wiki=]Duck Test[/wiki]

ειναι μαγαζί προς αποφυγή     :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 11:05:26 μμ »
Παιδιά sorry που ίσως κάνω "μαύρη διαφήμιση" για τους εν λόγω κυρίους αλλά ΜΑΚΡΥΑ  Κάνω παραγγελία κάποια κιτ Παρασκευή, μου χρεώνουν την κάρτα, περνά το Σ.Κ. και Δευτέρα μου την διπλοχρεώνουν ξανά  :!: :!: :!: :!: Ευτυχώς έκανα άμεσα έλεγχο μέσω bank-phone και ακύρωσα την 2η συναλλαγή  8) 8)

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 11:17:24 μμ »
ΩΧ πανε τα λεφτα :(

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 12:00:37 πμ »
Τα έχω γράψει και παλαιότερα και επαναλαμβάνω. Οποιαδήποτε αγορά γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας μπορεί να αμφισβητηθεί, ακόμα και αυτή του paypal μιας και εκεί πάλι η κάρτα χρεώνεται. Τους συγκεκριμένους δεν τους ξέρω, αλλά ρε παιδιά για μερικούς άλλους που γράφατε, έκανα μία γύρα στα σάιτ τους και δεν θα έλεγα ότι είναι και οι φτηνότεροι. Ειδικά το Moduni  το θεωρώ υπερτιμημένο, ενώ το Ηannants αν και ενδιαφέρον σου βγάζει την ψυχή για να βρεις τί θέλεις.

Προσωπικά είμαι φαν του e-bay όπου έχω πετύχει πολλά καλούδια με φτηνά μεταφορικά ,  κουτιά άψογα τυλιγμένα και με πολύ γρήγορη αποστολή. Ειδικά από Κίνα, Ταιβάν και Χονκ Κονγκ έρχονται σφαίρα και τα πάντα (ακόμα και χρώματα στείλανε). Αντίθετα οι Αμερικάνοι είναι απογοητευτικοί ( όχι όλοι βεβαίως).  Πρόσφατα έκανα μία μεγάλη παραγγελία από ΗΠΑ, αλλά το Blacken it που το συμπεριελαβα, τελικά ακυρώθηκε γιατί δεν μπορούν να στείλουν εκτός ΗΠΑ τέτοιου είδους υλικά (για όσους δεν ξέρουν είναι σε υγρή μορφή και χρησιμοποιείται για μαύρισμα ερπυστριών).

::salut::
type less model more

Αποσυνδεδεμένος CONFIG 2

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ATHENS
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 12:03:32 πμ »
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.  ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΛΑΘΟΣ ΕΝΑ ΚΙΤ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.

ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!! :twisted:

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ! ::icon_thumright::

ΤΟ SPRUE BROTHERS ΠΟΥ ΛΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ USA ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! ::salut::
UP THERE WITH THE BEST!

[url=http://postimag

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 12:10:05 πμ »
To Great Models ta idia kanei se olous kai entos kai ektos USA - opos eipa kai prin eixa kani dekades parankelies sto parelthon kai auto pou me xalagai panta oitan oti fimizontan kai fimizontai os exon tin pio megali lista prointon on-line. Auto pou den sou lene omos einai oti ta plista ton proionton tous den ta exoun sto stock kai tha prepi na perimenis na ta parankiloun.

Gia mena ta kalitera on-line shops stin Ameriki einai to Squadron (to opio omos exei times farmakiou) kai to Sprue Brothers - kai ta dio dixnoun to stock pou exoun stis apothikes - apoklietai na parankilis kati pou na to prosferoun on-line kai na min to exoun se stock.  To Spure Brothers malista dixni kai tin diathesimi posotita tou kathe proiontos.
Μοντελιστής από Αμερική

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 12:15:47 πμ »

Σωστα,οπως και το modelsforsale.com που εχει ενδειξη livestock διπλα σε καθε κιτ με τον αριθμο που ειναι διαθεσιμο εκεινη την ωρα!κατι καλο ακομη που εχει το εν λογο site εναι πως δεν χρεωνουν καρτες αν πρωτα δεν συμφωνησεις γραπτως για το συνολικο κοστος της παραγγελιας! :shock:

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 01:55:58 μμ »
Τα έχω γράψει και παλαιότερα και επαναλαμβάνω. Οποιαδήποτε αγορά γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας μπορεί να αμφισβητηθεί, ακόμα και αυτή του paypal μιας και εκεί πάλι η κάρτα χρεώνεται. Τους συγκεκριμένους δεν τους ξέρω, αλλά ρε παιδιά για μερικούς άλλους που γράφατε, έκανα μία γύρα στα σάιτ τους και δεν θα έλεγα ότι είναι και οι φτηνότεροι. Ειδικά το Moduni  το θεωρώ υπερτιμημένο, ενώ το Ηannants αν και ενδιαφέρον σου βγάζει την ψυχή για να βρεις τί θέλεις.

Προσωπικά είμαι φαν του e-bay όπου έχω πετύχει πολλά καλούδια με φτηνά μεταφορικά ,  κουτιά άψογα τυλιγμένα και με πολύ γρήγορη αποστολή. Ειδικά από Κίνα, Ταιβάν και Χονκ Κονγκ έρχονται σφαίρα και τα πάντα (ακόμα και χρώματα στείλανε). Αντίθετα οι Αμερικάνοι είναι απογοητευτικοί ( όχι όλοι βεβαίως).  Πρόσφατα έκανα μία μεγάλη παραγγελία από ΗΠΑ, αλλά το Blacken it που το συμπεριελαβα, τελικά ακυρώθηκε γιατί δεν μπορούν να στείλουν εκτός ΗΠΑ τέτοιου είδους υλικά (για όσους δεν ξέρουν είναι σε υγρή μορφή και χρησιμοποιείται για μαύρισμα ερπυστριών).

::salut::
άστα είναι να μην πέσεις στην περίπτωση!!!έκανα μια αγορά απο ebay απο κάποιον ηλίθιο στην κίνα,έκανα να πάρω τα πράματα 6 μήνες,τη μια έπεσε τυφώνας την άλλη έσπασε το πόδι του και άλλα κουλά!!!!!!είναι να μην πέσεις στους κόπανους ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: εκεί που με πορδές βάφουν αυγά
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 04:28:32 μμ »
Εγώ πάντος από greatmodels δεν 'εχω κανένα πρόβλημα (τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει κάτι ακόμα :roll:) Ψωνίζω πολύ συχνά και κατά καιρούς έχω πετύχει καταπληκτικές τιμές ( F-5B 27$), με 'αψογη εξυπηρέτηση. Τελευταία αγορά πριν 2 εβδομάδες παράδοση σε 4 μέρες (στην Αμερική, "ίσως" για Ελλάδα και εξωτερικό έχουν άλλη νοοτροπία  ::tanzen_009:: κατά το "πας μη αμερικάνος βάρβαρος"). Για τα spruebrothers και squadron συμφωνώ 100% με το φίλο μου το Χάρη ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος anivasgr

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 06:12:45 μμ »
To Great Models ta idia kanei se olous kai entos kai ektos USA - opos eipa kai prin eixa kani dekades parankelies sto parelthon kai auto pou me xalagai panta oitan oti fimizontan kai fimizontai os exon tin pio megali lista prointon on-line. Auto pou den sou lene omos einai oti ta plista ton proionton tous den ta exoun sto stock kai tha prepi na perimenis na ta parankiloun.

Gia mena ta kalitera on-line shops stin Ameriki einai to Squadron (to opio omos exei times farmakiou) kai to Sprue Brothers - kai ta dio dixnoun to stock pou exoun stis apothikes - apoklietai na parankilis kati pou na to prosferoun on-line kai na min to exoun se stock.  To Spure Brothers malista dixni kai tin diathesimi posotita tou kathe proiontos.

Δοκιμάζοντας λίγο το Sprue Brothers είδα οτι υπάρχε ειδική έκπτωση π.χ. απο την Dragon, στην κατηγορία άρματα 1/35. Συγκεκριμένα σου βγάζει

Category Discount
By Manufacturer / Dragon - EUR3.00

Αυτό άραγε ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο μαγαζί ή το έχετε δεί και αλλού;

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 06:31:29 μμ »

Sales εχει και το luckymodel-οπως λενε οι ιδιοι-σε καποια μοντελα χωρις ομως να αναφερουν λεπτομερειες παρα μονον την τελικη τιμη.Σε καποια μοντελα που θυμομουν τις τιμες τους παρατηρησα οτι δεν υπηρχε ΚΑΜΙΑ αλλαγη αν και υπηρχε η ενδειξη sale για το μοντελο...

Αποσυνδεδεμένος GreekFeta

• ɐʇǝɟʞǝǝɹƃ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Buena Vista...
  • Σεβασμός στον Καλλιτέχνη!!!!!
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 08:52:52 μμ »

Δοκιμάζοντας λίγο το Sprue Brothers είδα οτι υπάρχε ειδική έκπτωση π.χ. απο την Dragon, στην κατηγορία άρματα 1/35. Συγκεκριμένα σου βγάζει

Category Discount
By Manufacturer / Dragon - EUR3.00

Αυτό άραγε ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο μαγαζί ή το έχετε δεί και αλλού;

https://www.modelhobbies.co.uk

Και εδώ βγάζει όλα τα Dragon -3,00 ευρώπουλα...  ::salut::

Tags: