Λοιπόν, εγώ κρίμα δεν θα το πω... Κανένα μοντέλο δεν είναι κρίμα, γιατί με όλα μαθαίνουμε. Αν κάποιος γεννήθηκε Mig, τότε δικαίως λέει κρίμα ένα μοντέλο, που στην τελική, αφού είχαν χαθεί όσα λες ότι χάθηκαν, για πέταμα θα πήγαινε! ʼρα καλά έκανες που το έφτιαξες, ακόμα και έτσι
Εμένα η μόνη μου ένσταση είναι στο βάψιμο!!! Δεν μ' αρέσει αυτή η μάρκα, όχι πως την ξέρω, αλλά κυρίως για να τη σπάσω στον Νικόλα, που φαίνεται να την ξέρει και να τη συμπαθεί, οπότε κουβά από εμένα!!!

Λοιπόν, άστο πίσω σου αυτό, βρες ένα καινούριο Rafale ή κάτι άλλο, ΜΗΝ χάσεις βασικά μέρη του και ξεκίνα να το φτιάχνεις. Να ποστάρεις τα βήματά σου ένα-ένα και να τα συζητάμε, θα δεις πόσο σύντομα θα βελτιωθείς. Δεν θα το πιστεύεις ούτε εσύ.
Σχετικά με τις φωτογραφίες... Επειδή όντως είναι λίγο... κάπως, μερικές απλές και χρήσιμες συμβουλές. Προφανώς φωτογραφίζεις με το κινητό σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καταστροφικό. Απλώς, τα κινητά δεν έχουν ούτε καλό φακό ούτε καλό αισθητήρα. Να φωτογραφίζεις πάντα σε σημεία με ΠΟΛΥ φως, ώστε να μην δυσκολεύεις το έργο της μηχανούλας. Έχεις βγάλει 2 που είναι αρκετά καλές και σίγουρα καταλαβαίνεις τη διαφορά που κάνουν οι συνθήκες φωτισμού. Επίσης προσπάθησε να έχεις κάπου σταθερό το μοντέλο και να το φωτογραφίζεις. Οι εν πτήση φωτογραφίες δεν είναι ιδιαίτερα καλές, γιατί με το ένα χέρι το μοντέλο, με το άλλο τη μηχανή, να παλεύεις να εστιάσεις, να πατήσεις το κουμπί, να είναι σταθερό το μοντέλο και η μηχανή........ ου, κουράστηκα και μόνο που τα έγραψα!!!

Τέλος, μην αφήνεις να σε αποθαρρύνει κανείς. Ο μοντελισμός είναι πάνω απ' όλα απόλαυση και δημιουργικότητα. ʼντε, γιατί θα με αναγκάσεις να σου δείξω το ημίαιμο F-117 που έχω φτιάξει και τότε θα πάρουν ΕΜΕΝΑ με τις κοτρόνες! Χαχα!!!
Μη μασάς, προχώρα ακάθεκτος!!!