Αποστολέας Θέμα: Rafale M_VOLCOM STONE CO. 1/48 Revell  (Αναγνώστηκε 2794 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Finchiii

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πτολεμαιδα
Rafale M_VOLCOM STONE CO. 1/48 Revell
« στις: Ιουνίου 07, 2010, 11:53:35 πμ »
Ιδου η τελευταια μου κατασκευη...οταν συστηθηκα ξεχασα να αναφερω πως εμαι λιγο ανατρεπτικος στις δημιουργιες μου...λοιπον στο συγκεκριμενο κιτ ειχαν χαθει οδηγιες και κοκπιτ, γι αυτο το rafale εγινε διαφημιση της VOLCOM  ελπιζω να αρεσει...το σχεδιο της volcom και οι επιγραφες ειναι δουλεια με πινελο...

[modbreak]Παρακαλώ, διάβασε εδώ οδηγίες για το πως να ανεβάζεις φωτογραφίες στο forum. Ευχαριστούμε [/modbreak]
Κρινω καποιον απο τις μεγαλες του πραξεις και τα καλα που κανει, εστω και αν αυτα ειναι κατα πολυ λιγοτερα απο τα κακα...

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
Απ: Rafale M_VOLCOM STONE CO. 1/48 revell
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 07, 2010, 12:28:37 μμ »
 :roll: :oops: :( :( :(
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 07, 2010, 01:09:46 μμ »
Τι είναι η VOLCOM; Οι φωτογραφίες είναι μικρές, αλλά για χαβαλέ και για να μην πεταχτεί ένα μοντέλο, εμένα δεν μου φαίνεται κακή ιδέα.

Να το δούμε λίγο καλύτερα;

Αποσυνδεδεμένος Finchiii

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 07, 2010, 01:14:11 μμ »
E  ναι , συγνωμη λαθος μου που δεν εδωσα διευκρινησεις.... η volcom ειναι μαρκα ρουχων με θεματικο πλαισιο τα ρουχα "δρομου" τα παιδια στις πλατειες παρκα με σκειτ και ετσι... τα προτιμουν...!!!μεγαλυτερες πως θα τις βαλλω??? εγω μεγαλες τις εβαλα ο διαχειριστης της μικραινε???
Κρινω καποιον απο τις μεγαλες του πραξεις και τα καλα που κανει, εστω και αν αυτα ειναι κατα πολυ λιγοτερα απο τα κακα...

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 07, 2010, 01:26:50 μμ »
Προφανώς θα τις έβαλες με τρόπο που να ξεχειλώνουν τη σελίδα, γι' αυτό τις μίκρυνε. Σου έχει όμως δείξει και link για το πώς θα τις ανεβάζεις μεγάλες.

Ρούχα για skateboard κτλ, ε;

Τώρα καταλαβαίνω την αντίδραση του Διονύση.......  :roll:
Αλλά περί ορέξεως...

Αποσυνδεδεμένος Regia Aeronautica

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα-Κρήτη
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 07, 2010, 02:39:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Finchiii

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 07, 2010, 03:34:53 μμ »
Πιστευω πως δεν ειναι και τοσο κριμα, ενα αρκετα διαδεδομενο κιτ...δεν νομιζω να υπαρχει δυσκολια στο να το βρει καποιος και εφ'οσον παρηχθησαν πολλα κομματια γιατι να μην γινει και κατι διαφορετικο απο το "σκετο" γκρι του γαλλικου ναυτικου? παντως εμενα με ενδιαφερει αν το αποτελεσμα της δουλειας ειναι καλο και οχι η θεματολογια...αυτη με ικανοποιει πληρως...αλλωστε ειμαι ακομα 19 μεχρι τα 40 ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να αρχησω να τα κανω κανονικα...!!!

http://www.postimage.org/image.php?v=PqpnEmi
http://www.postimage.org/image.php?v=PqpnJlA
http://www.postimage.org/image.php?v=PqpnLQJ
http://www.postimage.org/image.php?v=PqpnQQ0
http://www.postimage.org/image.php?v=Pqpn_OA
http://www.postimage.org/image.php?v=Pqpo7i0
http://www.postimage.org/image.php?v=Pqpochi
http://www.postimage.org/image.php?v=Pqpower
http://www.postimage.org/image.php?v=PqpoyJA

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 07, 2010, 03:47:47 μμ »
      Λοιπόν εσύ κάτι προσπαθείς να πεις μ' αυτό το μοντέλο,αλλά οι φωτο είναι χειρότερες κι από τις δικές μου.

Η δουλειά που έχεις κάνει χάνεται στις φωτογραφίες που έστειλες.
    Οι ευθείες γραμμές του σχεδίου σου είναι πολύ συντηρητικές γιά ............VOLCOM.
    Το αεροπλάνο με όλη την κοιλιά επίπεδη,σου "φώναζε" γιά ένα μεγάλο VOLCOM από κάτω.
    VOLCOM πάνω σε κουτί PUMA..........ιεροσυλία....... :twisted:

Είχα κι άλλα να σου γράψω,αλλά φοβάμαι μην με κυνηγήσουν οι υπόλοιποι με τίποτα κοτρώνες............ :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Finchiii

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 07, 2010, 03:58:42 μμ »
ΣΥντηρητικες ε?? η μαυρη γριλια-συνορο εγινε οσο πιο ακανονιστη μπορουσε πιστευω... το puma κουτι ας μεινει μεταξυ μας... :lol:

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
Απ: Rafale M_VOLCOM STONE CO. 1/48 Revell
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 07, 2010, 04:28:36 μμ »
Λοιπόν, εγώ κρίμα δεν θα το πω... Κανένα μοντέλο δεν είναι κρίμα, γιατί με όλα μαθαίνουμε. Αν κάποιος γεννήθηκε Mig, τότε δικαίως λέει κρίμα ένα μοντέλο, που στην τελική, αφού είχαν χαθεί όσα λες ότι χάθηκαν, για πέταμα θα πήγαινε! ʼρα καλά έκανες που το έφτιαξες, ακόμα και έτσι
Εμένα η μόνη μου ένσταση είναι στο βάψιμο!!! Δεν μ' αρέσει αυτή η μάρκα, όχι πως την ξέρω, αλλά κυρίως για να τη σπάσω στον Νικόλα, που φαίνεται να την ξέρει και να τη συμπαθεί, οπότε κουβά από εμένα!!!  :lol:

Λοιπόν, άστο πίσω σου αυτό, βρες ένα καινούριο Rafale ή κάτι άλλο, ΜΗΝ χάσεις βασικά μέρη του και ξεκίνα να το φτιάχνεις. Να ποστάρεις τα βήματά σου ένα-ένα και να τα συζητάμε, θα δεις πόσο σύντομα θα βελτιωθείς. Δεν θα το πιστεύεις ούτε εσύ.

Σχετικά με τις φωτογραφίες... Επειδή όντως είναι λίγο... κάπως, μερικές απλές και χρήσιμες συμβουλές. Προφανώς φωτογραφίζεις με το κινητό σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καταστροφικό. Απλώς, τα κινητά δεν έχουν ούτε καλό φακό ούτε καλό αισθητήρα. Να φωτογραφίζεις πάντα σε σημεία με ΠΟΛΥ φως, ώστε να μην δυσκολεύεις το έργο της μηχανούλας. Έχεις βγάλει 2 που είναι αρκετά καλές και σίγουρα καταλαβαίνεις τη διαφορά που κάνουν οι συνθήκες φωτισμού. Επίσης προσπάθησε να έχεις κάπου σταθερό το μοντέλο και να το φωτογραφίζεις. Οι εν πτήση φωτογραφίες δεν είναι ιδιαίτερα καλές, γιατί με το ένα χέρι το μοντέλο, με το άλλο τη μηχανή, να παλεύεις να εστιάσεις, να πατήσεις το κουμπί, να είναι σταθερό το μοντέλο και η μηχανή........ ου, κουράστηκα και μόνο που τα έγραψα!!! :)

Τέλος, μην αφήνεις να σε αποθαρρύνει κανείς. Ο μοντελισμός είναι πάνω απ' όλα απόλαυση και δημιουργικότητα. ʼντε, γιατί θα με αναγκάσεις να σου δείξω το ημίαιμο F-117 που έχω φτιάξει και τότε θα πάρουν ΕΜΕΝΑ με τις κοτρόνες! Χαχα!!!

Μη μασάς, προχώρα ακάθεκτος!!!

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 08, 2010, 06:38:55 μμ »
Εμένα μου αρέσει, ειδικά επειδή είναι πράσινο :mrgreen: ::icon_thumright::

ʼμα το απόλαυσες κι εσύ την ώρα που το έφτιαχνες, άμα γούσταρες την μοντίφα (sic) και το αποτέλεσμα τότε το κιτ πέτυχε το σκοπό του... Όλα τα άλλα περιτεύουν...

Για τις φωτογραφίες στα είπαν οι άλλοι συνάδελφοι, οπότε εγώ απλά θα συμπληρώσω ότι ίσως να το αδίκησες με αυτό τον τρόπο το μοντελάκι σου...

Καλή επιτυχία και με το επόμενο μοντελάκι.... Δεν χρειάζεται πάντα να πηγαίνεις με το ρεύμα... :wink:

Spoiler (hover to show)

Δες και ένα Βραζιλιάνικο

Αποσυνδεδεμένος Finchiii

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 08, 2010, 06:47:40 μμ »
Εμένα μου αρέσει, ειδικά επειδή είναι πράσινο :mrgreen: ::icon_thumright::

ʼμα το απόλαυσες κι εσύ την ώρα που το έφτιαχνες, άμα γούσταρες την μοντίφα (sic) και το αποτέλεσμα τότε το κιτ πέτυχε το σκοπό του... Όλα τα άλλα περιτεύουν...

Για τις φωτογραφίες στα είπαν οι άλλοι συνάδελφοι, οπότε εγώ απλά θα συμπληρώσω ότι ίσως να το αδίκησες με αυτό τον τρόπο το μοντελάκι σου...

Καλή επιτυχία και με το επόμενο μοντελάκι.... Δεν χρειάζεται πάντα να πηγαίνεις με το ρεύμα... :wink:

Spoiler (hover to show)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...πραγματικα το απολαυσα και να σου πω στην αρχη με το πρασινο πηγαινε για παναθηναικο , αλλα επειδη ειμαι παοκ αλλαξα ρωτα χεχε

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 08, 2010, 10:44:28 μμ »
Aγορίνα εφόσον εσένα σου φτάνει εμάς μας περισσεύει!!!  ::icon_thumright::
Μια χαρά φαίνεται αν και οι φωτο δεν μας βοηθάνε ιδιαίτερα για να δουμε όπως πρεπει την κατασκευή,παντως αφου το ευχαριστήθηκες μην κολλάς πουθενα!Αυτο είναι και το νόημα της όλης υπόθεσης....  ::salut::
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 08, 2010, 10:52:15 μμ »
:roll: :oops: :( :( :(

x2 :shock: :(

Κριμα το Rafale :(

Νίκο,καλό θα ήταν να προσέχεις τις εκφράσεις σου,γιατί ο γραπτός λόγος πολύ εύκολα παρεξηγείται. Το ίδιο σχόλιο θα μπορούσε να γράψει κάποιος και για δικό σου μοντέλο, όμως δεν νομίζω να σου άρεσε κάτι τέτοιο...
Τώρα σχετικά με τις θλυμένες φατσούλες που έβαλε ο DIO,τις είχε βάλει πριν τροποποιήσω το topic του φίλου μας και εννοούσε ότι δεν μπορούσε να δει τις φωτογραφίες.

Αποσυνδεδεμένος Finchiii

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 09, 2010, 12:19:53 πμ »
Ευχαριστω πολυ παιδια ... και παρολο που ειχα αποθαρρυνθει απο το να χρησιμοποιω το φορουμ τελικα μου φαινεται πως θα το υιοθετησω !!!Απο αυριο κιολας θα ανεβασω καλυτερες φωτο να δειτε το rafale!

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 09, 2010, 12:28:23 πμ »
Ευχαριστω πολυ παιδια ... και παρολο που ειχα αποθαρρυνθει απο το να χρησιμοποιω το φορουμ τελικα μου φαινεται πως θα το υιοθετησω !!!Απο αυριο κιολας θα ανεβασω καλυτερες φωτο να δειτε το rafale!

Κάνεις πλάκα τώρα, έτσι;;; Το Modelclub έχει απίστευτη γνώση συσσωρευμένη!!! Να μην σε αποθαρρύνει τίποτα! Να γράφεις και να διαβάζεις!!! Ξέρω τουλάχιστον ένα άτομο που έχει γίνει απείρως καλύτερος μοντελιστής απ' ότι ήταν πριν αρχίσει να συμμετέχει στις συζητήσεις του MC!!!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 09, 2010, 08:23:16 πμ »

Κάνεις πλάκα τώρα, έτσι;;; Το Modelclub έχει απίστευτη γνώση συσσωρευμένη!!! Να μην σε αποθαρρύνει τίποτα! Να γράφεις και να διαβάζεις!!! Ξέρω τουλάχιστον ένα άτομο που έχει γίνει απείρως καλύτερος μοντελιστής απ' ότι ήταν πριν αρχίσει να συμμετέχει στις συζητήσεις του MC!!!  ::icon_thumright::

Προσοχή στα έξοδα!!!
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 09, 2010, 02:52:17 μμ »

και καλα θα κανεις να συνεχισεις οσο για την ιδεα σου κανενα προβλημα αφου γουσταρεις εσυ ::icon_thumright::
τις φωτογραφιες να βελτιωσεις γιατι εχασε το μοντελο πολλη :roll:

Tags: