Περα απο το θεμα των reviews που απαντησε ο Κωστας,ζητας φιλε APR το modelclub (σαν μοντελιστικη κοινοτητα)να δωσει βαρος και στην υπολοιπη θεματολογια (και δικαιως αγανακτεις-ασχετα που κατα την γνωμη μου το κανεις με
αρκετα ακομψο τροπο- γιατι δεν βρισκεις θεμα που να σε ενδιαφερει)
Το θεμα ομως εδω, ειναι οτι το Modelclub,ειναι
ο,τι ειναι και τα μελη του!,Αναλογως δλδ με το τι αρεσει στον καθενα και με την πληθωρα των αντιστοιχων θεματων,αναλογως δινεται και η αναλογη βαρυτητα απο τα ιδια ΤΑ ΜΕΛΗ.
Δεν ειναι εταιρεια με το αφεντικο ,που θα αλλαξει ροτα και θα συμπαρασυρει το προσωπικο!!
Δεν νομιζω,λοιπον, οτι θα εχεις καποιο αποτελεσμα ......."απαιτωντας"!!

Ομολογουμενως,ο κοσμος που ασχολειται με θεματα οπως αυτοκινητα,φορτηγα κλπ,οπως και με τα RC η τα τρενα ειναι αισθητα λιγοτερος απο εκεινους που ασχολουνται με τα "πολεμοχαρη" του αθληματος.
Συνεπαγωγικα ειναι ευλογο να βαρεθεις ,αλλα δεν νομιζω οτι "φταιει" ουτε η διοικηση ουτε οι τυχων "κακεντρεχείς-κομπλεξικοι-προπέτες"

για την ελλειψη οργανωσης και πληροφορησης σε αυτα τα θεματα.
Φταιει η ελλειψη συμμετοχων και η "χλυαρη" ανταποκριση απο την πλειοψηφια των αναγνωστων!!
Κατα την γνωμη μου το παρακατω "Κάνω μια πρόταση - απαίτηση προς τους Moderators και σε κάθε εναν υπεύθυνο αυτού του ClUB - Website - Forum, μπας και αλλάξουν λίγο pότα στην θεματολογία τους. " ειναι αστοχο!
Δεν μπορεις να παραπονιεσαι για την ελλειψη ψηφοφοριας στην κατηγορια των αυτοκινητων οταν εσεις οι ιδιοι που ασχολειστε με τα αυτοκινητα δεν το επιδιωκετε!
Δεν ξερω ποσο καιρο παρακολουθεις το φορουμ αλλα πιστευω οτι εχεις καταλαβει οτι δεν χρειαζεται να παρεις αδεια για να ριξεις την προταση σε εκεινους που ασχολουνται με το ιδιο θεμα!
Παραπονιεσαι ουσιαστικα για κατι που δεν κανεις εσυ!
Κι εμενα με εκνευριζει που η πλειοψηφια των θεματων ειναι αεροπορικου ενδιαφεροντως που με αφηνει σχετικα αδιαφορο αλλα με βλεπεις να απαιτω απο κανεναν να αλλαξει την θεματολογια επειδη δεν μου κανει εμενα γουστο??
Φυσικα και οχι!
Συμπληρωματικα να σου πω οτι υπηρχαν περιοδοι που αναφεραμε το modelclub (καποιο απο εμας τους "αρματαδες") ως airclub....λογω της πληθωρας των θεματων...
Εγω δεν ειδα να παραπονεθει κανενας αρματας...και ο λογος απλος....ποσοι απο εμας ποσταραμε (τον καιρο εκεινο που παραπονιομασταν) αρματικο θεμα?ΟΕΟ?
Αντιστροφα καποτε εσφιζε απο αρματικα θεματα το φορουμ(αχχχ ωραιοι καιροι

)....
Οποτε τι καθεσαι και συζητας?
Ειναι στο χερι του οποιουδηποτε στο φορουμ να αναδειξει καποια ενοτητα και να κεντρισει το ενδιαφερον και των υπολοιπων!
Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ -για εμενα-μοντελιστης(KATSFLYBY) που ασχολεοται με τα ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ πλοια!!
Μονος του
εδωσε ζωη σε μια ,συγκριτικα νεκρη στο φορουμ ,θεματολογια!
Τα παραπανω ειναι προσωπικη μου αποψη και δεν γνωριζω αν εκφραζω και τους υθινοντες !
Παρεπιπτοντως.ολοκληρωμενο μοντελιστικο φορουμ ,ετσι οπως το εννοεις (με ισοποση θεματολογια)
δεν υπαρχει πουθενα!
Παντα η ζυγαρια (τοσο των μελων οσο και των επαγγελματιων στον χωρο) γερνει προς την μια η την αλλη πλευρα αναλογως ΠΑΝΤΑ της ποσοτητας/ενδιαφεροντος των εκαστοτε θεματων!!
Φιλικα
Τασος