Αποστολέας Θέμα: Πρόβλημα με Graphotech  (Αναγνώστηκε 1235 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
Πρόβλημα με Graphotech
« στις: Μαΐου 13, 2010, 03:49:46 μμ »
Καλησπέρα σε όλους.Έχω ένα προβληματάκι με τον graphotech μου.Καταρχάς είναι αυτός:

Σήμερα που πήγα να βάψω παρατήρησα ότι έκανε μπουρμπουλήθρες με το που πάτησα την σκανδάλη χωρίς να έχω ρυθμίσει την δέσμη.Νόμιζα ότι κάτι έφραξε το μπεκάκι,οπότε τον έλυσα,τον καθάρισα (αν και δεν είχε τίποτα),τον έδεσα αλλά ξανά τα ίδια.Ξανά λύσιμο,ξανά καθάρισμα,ξανά δέσιμα και ξανά τα ίδια.Κάποια στιγμή έλυσα το nozzle cup

και είδα ότι σταμάτησε το φαινόμενο.Βέβαια έτσι δεν μπορείς να βάψεις....με το βίδωσα πάλι το καπάκι πάλι τα ίδια.Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Απ: Πρόβλημα με graphotech
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 13, 2010, 03:54:14 μμ »
Δεν εφαρμοζει σωστα το καλυμα του μπεκ. Βαλε μια σταγωνα λαδι στο σπειρωμα και σφυξε με περισοτερη δυναμη. Αλλη πιθανη αιτια ειναι καποιο σκουπιδι μεσα στο μπεκ.

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 13, 2010, 04:18:03 μμ »
Επειδή το μόνο λάδι που έχω είναι το ελαιόλαδο απο το χωριό  :mrgreen: έβαλα τεφλόν αλλά πάλι τα ίδια.Το μπεκάκι το έχω καθαρίσει δύο φορές.Κάτω απο το μπεκάκι έχει μια τρύπα που βγαίνει ο αέρας όταν δεν ψεκάζει χρώμα.Εκεί νομίζω οτι κάτι γίνεται με το που βιδώνω το κάλυμμα

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 13, 2010, 04:46:52 μμ »
Μετά απο αρκετή κουβέντα με τον Δημήτρη (CROW) βρέθηκε η λύση...Έβαλα τεφλόν στο σπείρωμα του μπεκ και όλα είναι καλά.
Ευχαριστώ Δημήτρη ::salut::