Αποστολέας Θέμα: SU-27D 1/72 "ΡΩΣΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ"  (Αναγνώστηκε 3338 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aitheras1

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κορινθος
SU-27D 1/72 "ΡΩΣΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ"
« στις: Μαΐου 11, 2010, 01:58:43 πμ »
καλημερα ::salut:: το θεμα που παρουσιαζω ειναι  δοκιμαστικη εκδοχη μιας ρωσικης παραλλαγης οπως και των ακροφυσιων με πλιαδα
μεταλλικων χρωματων αν και σε αυτη την κλιμακα δεν περιμενεις και το καλυτερο αποτελεσμα οστοσο ειναι πολυτιμη εμπειρεια οταν
κατασκευαζεις ενα 32αρι  :!: το κιτ ειναι  italeri su-27d 1/72 με υπερυψωμενη γραμμωση :(.

η παραλλαγη με testors blue-gray,medium blue και life-color fs-36270.

ακροφυσια με μεταλλικα alclad ii,gun metal,clear colur

πυραυλοι

αυριο θα ανεβασω φωτο με χαλκομανιες. τα λεμε ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
Απ: SU-27D 1/72" ΡΩΣΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ"
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 11, 2010, 02:31:19 πμ »
Δεν λέω τίποτα ασημί  ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::

Spoiler (hover to show)

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 11, 2010, 09:48:01 πμ »
     Γιά τα μεταλλικά δεν έχω τίποτα να πω. Αντιθέτως,θα ήθελα πολύ να μάθω αναλυτικότερα πώς βάφτηκαν.

Με τα χρώματα της παραλλαγής είμαι λίγο προβληματισμένος έτσι που τα βλέπω. Μου φαίνονται πολύ έντονα κι αυτό το σκούρο μου μοιάζει να καφετίζει πολύ. Επειδή ετοιμάζω κάτι ανάλογο,θα ήθελα να πάθω περισσότερα γιά την παραλλαγή.

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 11, 2010, 11:28:29 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 11, 2010, 12:49:21 μμ »
Ε βγάλε και καμμια κοντινή φωτό ντε, μας αφήνεις έτσι......
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 11, 2010, 01:00:43 μμ »
    Γιά τα μεταλλικά δεν έχω τίποτα να πω. Αντιθέτως,θα ήθελα πολύ να μάθω αναλυτικότερα πώς βάφτηκαν.

Με τα χρώματα της παραλλαγής είμαι λίγο προβληματισμένος έτσι που τα βλέπω. Μου φαίνονται πολύ έντονα κι αυτό το σκούρο μου μοιάζει να καφετίζει πολύ. Επειδή ετοιμάζω κάτι ανάλογο,θα ήθελα να πάθω περισσότερα γιά την παραλλαγή.

η αληθεια ειναι οτι τα χρωματα θα τα κρινουμε οταν ριξω το ματ βερνικι τις χαλκομανιες και τις φθορες.
το μοντελο διχνει διαφορετικο προς το τελος .οστοσο τα χρωματα του su-27d βαση φωτο.. που εχω διχνουν σχεδον σωστα.
αν κι εγω προτιμω αντι για το medium blue ενα ανοικτο γκρι! υπαρχουν διαφοροι τυποι χρωματων που αλαζουν με τον τυπο του αεροσκαφους
οπως το su-33 που εχει 4 χρωματα! με λιγα λογια βλεπεις ανοικτοχρωμες  και σκουροχρωμες παραλλαγες.  

π.χ ηπρωτη φωτο επειδη ειναι τραβηγμενη πρωι τα χρωματα διχνουν ποιο σκουρα και ειναι αυτη που εχω κανει εγω. η δευτερη ειναι μια ανοιχτοχρωμη παραλλαγη!

τα λεμε το βραδυ με νεες φωτο!  ::salut:: ::salut::

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 11, 2010, 01:05:31 μμ »
Ε βγάλε και καμμια κοντινή φωτό ντε, μας αφήνεις έτσι......

το βραδυ  :wink: αυριο το βραδυ θα το ανεβασω τελειωμενο :!:  ::salut::

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 11, 2010, 01:09:06 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 11, 2010, 01:34:25 μμ »

ηπρωτη φωτο επειδη ειναι τραβηγμενη πρωι τα χρωματα διχνουν ποιο σκουρα και ειναι αυτη που εχω κανει εγω. η δευτερη ειναι μια ανοιχτοχρωμη παραλλαγη!

τα λεμε το βραδυ με νεες φωτο!  ::salut:: ::salut::

ʼρα το βράδυ θα δούμε φωτογραφίες του αεροπλάνου όπως αυτό θα πρέπει να είναι το πρωί............. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 11, 2010, 01:49:49 μμ »
Τα χρωματα της τεστορς που γραφεις ειναι το 2132 και το 2131 απο τη σειρα της για τα φλανκερ ??

Κοιτα δεν ψειριζω τη μαϊμου με τα χρωματα ποτε στα μοντελα μου αν μου κατσει στο "ματι" το κουλο που εχω μου αρκει αν δεν βρω καποια αντιστοιχια με τα χρωματα που βαφω.
Στο φλανκερικο σου το γκρι και το σκουρο μπλε μου φερνουν ποιο σκουρα.

Εδω να σου πω επισης οτι οι φωτογραφιες που περνουμε ως μετρο συγκρισης για να βαψουμε ενα μοντελο ειναι αλου νταλου !!
Και αυτο γιατι ....... γιατι αυτος που εχει βγαλει τη φωτο ποιος σου λεει οτι εχει σωστα ρυθμιζμενη τη μηχανη του (θερμοκρασια χρωματος και σωστη εκθεση) που επηρεαζουν παρα πολυ τον παραγωντα των χρωματων που βλεπουμε ? Και μετα οκ πες τα εχει ρυθμισει σωστα ....... εμεις εδω στο φορουμ ζητημα να εχουμε ολοι ιδιες μαρκες μονιτορ.Και ιδια μαρκα ναχεις παλι διαφορετικα setup προφιλ εχουν. Με λιγα λογια πιασε το αυγο και κουρευτο.
Στα λεω αυτα γιατι και το φλανκερικο σου μπορει να ειναι μια χαρα αλλα φωτο και μονιτορ ολοι μας να το βλεπουμε διφορετικα.
Sorry αν κουρασα αλλα βαρεθηκα ποια να ακουω ...."ειναι λαθος το χρωμα σου γιατι να κοιτα αυτη τη φωτο δεν ειναι ετσι" .......
(Δεν αναφερομε στο παρον ποστ αλλα σε αλλα ακομα και σε ξενα φορουμ).

Το ρεζουμε η φωτο η πρωτη οχι το προφιλ που εχεις δειγματιστει για μενα ειναι λιαν επιεικως ΑΙΣΧΟΣ χρωματικα παντα.
Δες εδω ενα αλλο φλανκερ απο το airliners που αποτι ειδα απο το ιστογραμα της ειναι καλη σε θεμα εκθεσης αλλα χρωματικα μακαρι ναξερα ....μοιαζει σωστη ..... κανε τη συγκριση με τη πρωτη που εβαλες και πεσμου τι σχεση εχουν χρωματα μεταξυ τους.

Αρα αν φτιαξω φλανκερακι ρωσικο θα ακολουθησω την συνταγη Testors γιατι τα εχει ετοιμα η καποιας εταιριας που τα εχει ετοιμα.Αν δεν υπαρχουν ετοιμα τοτε βουρ για την αλανθαστη μεδοδο του ματιου  :lol:
Τωρα υπαρχει και περιπτωση να σου δινει και το χρωμα το ταδε και νανε αλα νταλον.
Γιαυτο σε ρωτησα αν ειναι αυτα ποιο πανω ::icon_thumright::
Επισης ασχετα με το χρωμα (που δεν μου φερνουν και σε UFO ουτε κανα λαχανοκηπο απλα λιγο ποιο σκουρα δατς ολ) μου αρεσει και το κοψιμο της παραλλαγης  8)

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 11, 2010, 01:59:56 μμ »
Spoiler (hover to show)

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 11, 2010, 10:23:10 μμ »
αυτες οι φωτο ειναι τραβηγμενες αφου περασα ματ βερνικι! και υπολοιπονται οι φθορες κτλ...αυριο.
οταν τελειωσει θα το φωτογραφησω σε φως ημερας επειδη στο εργαστηριο μου τα χρωματα φαινονται σκοτεινα!
οστοσο το θεμα των χρωματων μου θυμιζει "ghost" απαντησεις θα δωσω αυριο τα λεμε ::salut::

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 12, 2010, 01:04:13 πμ »
Πολυ καλο φιλε aithera  το ρωσιδακι μου αρεσει πολυ η παραλαγη , απλα αν μου επιτρεπεις, μην ξεχασεις να μπαρουτοκαπνισεις λιγακι τις εξαγωγες να μην δειχνουν τοσο καινουργιες

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 12, 2010, 02:27:30 πμ »
Πολυ καλο φιλε aithera  το ρωσιδακι μου αρεσει πολυ η παραλαγη , απλα αν μου επιτρεπεις, μην ξεχασεις να μπαρουτοκαπνισεις λιγακι τις εξαγωγες να μην δειχνουν τοσο καινουργιες

ευχαριστω φιλε ::salut:: αυριο οι φθορες! και οι καπνιες! φωτο στον ηλιο και μετα βλεπουμε τι δεν κολαει  :wink:
εξαλου πειραματικα το εχω φτιαξει για να δω τα χρωματα πως καθονται πανω σε μοντελο και οχι σε χαρτι!
κι ολα αυτα επειδη εχω το 32αρι καθ`οδον ::salut::

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 12, 2010, 02:35:12 πμ »
32άρι SU-27 :shock:Παναγία μου εκεί δεν θες εργαστήριο,εργοστάσιο χρειάζεσαι (να πας στην ΕΑΒ ::glossa::)
Μ'αρέσει πολύ.Αναμένουμε και τις αυριανές φωτό
Καλή συνέχεια ::salut::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 12, 2010, 06:17:17 μμ »
δειτε σε αυτες τις φωτο... τραβηγμενες στις 17:30 τα χρωματα πως ανοιγουν  :!: αν και αυτο που με χαλαει ειναι το γκρι! :evil:
το βραδυ το τελειωνω και αυριο που θα βγαλω φωτο... παλι στον ηλιο στο καθετο σταθερο θα κολησω διαδοχικα 2 μασκες
με 2 αποχρωσεις του γρι και θα τραβηξω φωτο...προς το παρον θελω τη γνωμη σας γι αυτες 8)

λοιπον! τα λεμε παλι αυριο  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 12, 2010, 08:10:54 μμ »
Είναι πάρα πολύ ωραία βαμμένο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::, αλλά να μας έδειχνες και μια κοντινή στα μεταλλικά χρώματα και να μας τα περιέγραφες λίγο.
Γι ατο θέμα των χρωμάτων νομίζω ότι δε χρειάζεται τόσο ψάξιμο βρε παιδιά. Αυτά τα χρώματα είναι κατασκευασμένα ώστε να αλλάζουν απόχρωση ανάλογα με τν ώρα, τον καιρό, τν λιοφάνεια κλπ. ʼλλωστε τρανταχτό παράδειγμα στο ίδιο αυτό το μοντέλο: στη προγούμεν σελίδα εκεί που είναι οι πολλές φώτο, αν δείτε τ 3 φώτο θα παρατρ΄σουμε ότι το σκούρο γκρι αλλιώς φαίνεται στο κάθετο σταθερό και αλλιώς στα φτερά. Οπότε ... καλύτερα λοιπόν να μν το πειράξεις χρωματικά (δικ΄μου άποψ φυσικά)

Αποσυνδεδεμένος checkyour6

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • YOU 'RE GOING NOWHERE JERRY....
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 12, 2010, 09:03:13 μμ »
δειτε σε αυτες τις φωτο... τραβηγμενες στις 17:30 τα χρωματα πως ανοιγουν  :!: αν και αυτο που με χαλαει ειναι το γκρι! :evil:
το βραδυ το τελειωνω και αυριο που θα βγαλω φωτο... παλι στον ηλιο στο καθετο σταθερο θα κολησω διαδοχικα 2 μασκες
με 2 αποχρωσεις του γρι και θα τραβηξω φωτο...προς το παρον θελω τη γνωμη σας γι αυτες 8)

λοιπον! τα λεμε παλι αυριο  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Η ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ TV ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΓΡΙΑ  ::M249SAW::
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΙΤ Α/ΦΩΝ. ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 4/2/15 ->
http://www.modelclub.gr/market/index.php?page=user&action=pub_profile&id=167

Αποσυνδεδεμένος tigas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
Απ: SU-27D 1/72 "ΡΩΣΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ"
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 12, 2010, 09:17:23 μμ »
Επειδη φτιαχνω και εγω το 32αρι και ψαχνομαι με τα χρωματα,νομιζω οτι το γκρι δεν πρεπει να ειναι τοσο σκουρο,βεβαια εχουμε και τις ρυθμισεις απο φωτογραφικες και μονιτορ και τα πραγματα γινονται δυσκολα αλλα ας δουμε και τις αυριανες και τα ξαναλεμε ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 12, 2010, 11:54:34 μμ »

Η ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ TV ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΓΡΙΑ  ::M249SAW::

και που να δείς το εργαστήρι  ::eusa_whistle::  ::eusa_whistle::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 14, 2010, 07:19:01 πμ »
πολύ προσεγμένη δουλειά, ομοιόμορφη παραλλαγή και φυσικά ...αεροπλανάρα!!

ωραιοςς  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 14, 2010, 12:40:18 μμ »

παρομοίως, μια πιο αναλυτική περιγραφή για το πώς βάφτηκαν θα με ενδιέφερε κι εμένα..
 ::salut::

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 15, 2010, 11:34:39 μμ »
λοιπον! το μοντελακι ειναι ετοιμο. οταν το φωτογραφιζεις σε φυσικο φως και περιβαλον μπορεις ανετα να το συγκρινεις με φωτο του πραγματικου
τωρα που το εκανα μπορω με ποιο ευκολια να προσεξω και να καταλαβω στοιχεια που αφορουν το 32αρι su-27b που ετοιμαζω :!:
με λιγα λογια το μοντελακι αυτο ηταν το ορεκτικο ::gyros:: ::eetsmakelijk::  :lol: :lol: :lol:

εδω στο αριστερο καθετο σταθερο κατω,στο γκρι(fs 36270) προσθεσα 20% ασπρο και βαφτηκε παλι!!! και μαλλον ειναι καλυτερο!

θα ανεβασω και αλλες γιατι  κατι εγινε με το upload. :evil:
το θαψιμο επιτρεπεται σε ολα τα μελη εκτος του Θανου79 λογω ασχετοσυνης  ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 16, 2010, 02:23:59 πμ »
Τι λές ρε παπάτζα ........ :mrgreen:

Δε σε χάλασε που η Τζούλια κ η Ντούβλη πουλάνε περισσότερα DVD απ' ότι εσύ photos.

Spoiler (hover to show)

::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance::

Υγ. Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 16, 2010, 10:15:32 πμ »
Πολύ ωραίο βάψιμο και γενικά κατασκευή Νίκο  ::icon_thumright:: Όσο για το αεροσκάφος...εντυπωσιακότατο,περιμένω το 32άρι τώρα  :wink:  ::salut::
IPMS 1188

Tags: