Τα χρωματα της τεστορς που γραφεις ειναι το 2132 και το 2131 απο τη σειρα της για τα φλανκερ ??

Κοιτα δεν ψειριζω τη μαϊμου με τα χρωματα ποτε στα μοντελα μου αν μου κατσει στο "ματι" το κουλο που εχω μου αρκει αν δεν βρω καποια αντιστοιχια με τα χρωματα που βαφω.
Στο φλανκερικο σου το γκρι και το σκουρο μπλε μου φερνουν ποιο σκουρα.
Εδω να σου πω επισης οτι οι φωτογραφιες που περνουμε ως μετρο συγκρισης για να βαψουμε ενα μοντελο ειναι αλου νταλου !!
Και αυτο γιατι ....... γιατι αυτος που εχει βγαλει τη φωτο ποιος σου λεει οτι εχει σωστα ρυθμιζμενη τη μηχανη του (θερμοκρασια χρωματος και σωστη εκθεση) που επηρεαζουν παρα πολυ τον παραγωντα των χρωματων που βλεπουμε ? Και μετα οκ πες τα εχει ρυθμισει σωστα ....... εμεις εδω στο φορουμ ζητημα να εχουμε ολοι ιδιες μαρκες μονιτορ.Και ιδια μαρκα ναχεις παλι διαφορετικα setup προφιλ εχουν. Με λιγα λογια πιασε το αυγο και κουρευτο.
Στα λεω αυτα γιατι και το φλανκερικο σου μπορει να ειναι μια χαρα αλλα φωτο και μονιτορ ολοι μας να το βλεπουμε διφορετικα.
Sorry αν κουρασα αλλα βαρεθηκα ποια να ακουω ...."ειναι λαθος το χρωμα σου γιατι να κοιτα αυτη τη φωτο δεν ειναι ετσι" .......
(Δεν αναφερομε στο παρον ποστ αλλα σε αλλα ακομα και σε ξενα φορουμ).
Το ρεζουμε η φωτο η πρωτη οχι το προφιλ που εχεις δειγματιστει για μενα ειναι λιαν επιεικως ΑΙΣΧΟΣ χρωματικα παντα.
Δες εδω ενα αλλο φλανκερ απο το airliners που αποτι ειδα απο το ιστογραμα της ειναι καλη σε θεμα εκθεσης αλλα χρωματικα μακαρι ναξερα ....μοιαζει σωστη ..... κανε τη συγκριση με τη πρωτη που εβαλες και πεσμου τι σχεση εχουν χρωματα μεταξυ τους.

Αρα αν φτιαξω φλανκερακι ρωσικο θα ακολουθησω την συνταγη Testors γιατι τα εχει ετοιμα η καποιας εταιριας που τα εχει ετοιμα.Αν δεν υπαρχουν ετοιμα τοτε βουρ για την
αλανθαστη μεδοδο του ματιου

Τωρα υπαρχει και περιπτωση να σου δινει και το χρωμα το ταδε και νανε αλα νταλον.
Γιαυτο σε ρωτησα αν ειναι αυτα ποιο πανω

Επισης ασχετα με το χρωμα (που δεν μου φερνουν και σε UFO ουτε κανα λαχανοκηπο απλα λιγο ποιο σκουρα δατς ολ) μου αρεσει και το κοψιμο της παραλλαγης