Βάψιμο καλό. Ισως να τονίσεις μερικές γραμμώσεις του αμαξώματος με λιγο αραιό μαύρο.
Ευχαριστώ!Τι εννοείς να τονώσω μερικές γραμμώσεις με αραιό μαύρο?Εχω μείνει πίσω...
Ο χώρος του κινητήρα θέλει πιό ματ χρώματα και ίσως κάποιες λεπτομέρειες. Η ποδιά του ψυγείου θέλει λίγο μαύρο washάκια γιατι παραφαίνεται "του κουτιού".
για το μοτέρ εχεις δίκιο...Εκανα την μ@λ@κια και οταν το τελείωσα, επειδή μου φαινόταν αρκετά μουντό, του "τράβηξα" ενα ΄βερνίκι...ΛΑΘΟΟΟΣΣΣΣ

Ψεύτικα φαίνονται τα ζαντολάστικα. Ελαφρο τριψιματάκι για να φύγει η γραμμη απο το καλούπι εκχυσης περιφερειακά στα λαστιχα και ενα βαψιματάκι για να μην γυαλίζουν (εκτός εαν βγήκαν ετσι από το φλας).
Τα λάστιχα, αυτή την ώρα που μιλάμε, εχουν ήδη τριφτεί...Να τα περάσω και ενα ματ βερνίκι να μην γυαλίζουν?
Σχετικά με τα δικτάκια, στην φωτογραφία (της κακιάς ώρας) που παραθέτω, εχω βαλει το μπροστινο προβολέα από την 450 καλυμενο από δίκτυ μεταλλικό της Eduard. Πως σου φαίνεται σαν λύση

:

[/quote]
Το διχτάκι είναι τέλειο...Που μπορώ να το βρώ?
Εγώ θα έφθειρα μόνο τα λάστιχα στο πλάι και θα έβαζα αυτοκόλλητα του σωστού κατασκευαστή
και μια photoeched τετράγωνη σίτα για τους προβολείς. Για σίτα μπορείς να δοκιμάσεις κανένα δικτυωτό καπάκι τηγανιού από το ΙΚΕΑ.
Κατά τα άλλα υπέροχο.
Σε ευχαριστώ natna.Εψαξα σε κανα δυό καταστήματα, αλλα δεν βρήκα κάποια που να μου αρέσουν.Τα περισσότερα είναι για αεροπλάνα και εκτός κλίμακας το δίχτυ.Εχεις τίποτα υπόψιν σου?
Όντως πολύ καλό. Και γω τα σπρέυ της Humbrol χρησιμοποιώ. Στον κινητήρα δοκίμασε κάποιο σατινέ βερνίκι. Εγώ έχω ένα από χρωματοπωλείο που κάνει θαύματα.
Τα λάστιχα με λίγο τρίψιμο από ψιλό ντουκόχαρτο θα δείξουν αμέσως.
Επίσης θα ήταν πολύ ωραίο λασπωμένο μετά τον τερματισμό του αγώνα. Μην με ρωτήσεις πως!!! δεν ξέρω!!! 
Ευχαριστώ.Λέω ομως να μην το λασπώσω. ακόμα τουλάχιστον...

Πολύ ωραίο φίλε Βασίλη, ιδίως μετά άπο 15 χρόνια!!! 
Καλά τελειώματα...
Για τις παρατηρήσεις συμφωνώ με τους προηγούμενος
. Δώσε προτερεότητα στο wash στις γραμμώσεις και στη σίτα.
Επίσης αν μπορείς, βάψε το εμπρος πλαίσιο του τζαμιού.
Ακόμα δεν εχω καταλάβει τι σημαίνει το wash...!
Και το εμπρός και το πίσω πλαίσιο του τζαμιού πρέπει να γίνουν νίκελ, οπως τα πλαϊνά.Στα πλαϊνά λοιπόν χρησιμοποίησα μια ταινία 1mm της GUNZE, αλλα αν το παρατηρήσετε, δεν μπορεί να πάρει ακριβώς ολη την καμπύλη απο τις γραμώσεις, με αποτέλεσμα να ξεφεύγει λίγο.Παρόλο που την ζέστανα λίγο την ταινία...
Δες αυτό (προς το τέλος)...

Το βιντεάκι το είδα...Εχω ομως να τονίσω μερικά λάθη του:
1ον, το λάσπωμά του δεν είναι απο εμπρός προς τα πίσω και εχει σχεδόν την ίδια σκόνη εμπρός με πίσω.
2ον, τα φανάρια κατα την διάρκεια της ειδ.Διαδρομής δεν είναι καθαρά, αλλα αντίθετα δεν "βλέπονται"
Κατά τα άλλα είναι εντυπωσιακή η τεχνική του.Εκείνο που δεν καταλαβαίνω, είναι με τι το ψεκάζει πρίν το λάσπωμα κάθε φορά...!