Με έκπληξη και χαρά συνειδητοποίησα πριν από λίγα λεπτά , ότι το topic που ήθελα να ανοίξω με τίτλο ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Cockpit, μόλις είχε ανοίξει από τον φίλο panz.. Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι οι συμβουλές και όσα συζητήθηκαν δεν είναι του δικού μου (ακόμα θέλω να ελπίζω) επιπέδου.
Τολμώ λοιπόν στο ίδιο topic, να ρωτήσω το εξής :
Χωρίς PE, χωρίς ρητίνες και βελτιωτικά, παίρνοντας απλά τη μπανιέρα με τα όργανα μπροστά, και ένα απλό κάθισμα, με σχετικά καλή λεπτομέρεια, υπάρχει κάποια τεχνική, κάποιο κόλπο που να φέρει ένα cockpit σε αληθοφανή αποτελέσματα ?
Μέχρι τώρα, το έβαφα με κάποιο σκούρο γκρι, και προσέθετα (όσο πιο καλά μπορώ) διάσπαρτες μαύρες ελάχιστες σε ποσότητα στρογυλλές πινελιές με μαύρο ( άντε και κάνα κοκκινάκι) χρωμα αναπαριστώντας διακόπτες κλπ.
Στο νέο μου μοντέλο ( F-18 blue angel) , που το έχω καημό καμιά δεκαετία να το φτιάξω, χρησιμοποίησα αντί για στάλες με μαύρο χρώμα, μαρκαδοράκι μαύρο, και μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι ψιλοκαλό .
ΔΕΝ ανεβάζω βέβαια καμιά pic γιατί το Upload πολλοί το αγάπησαν , το κράξιμο όμως κανείς !

Αναμένω τις συμβουλές σας ...
Ευχαριστώ εξ' αρχής..
ΥΓ) Συγγνώμη αν 'χάλασα' το αρχικό topic , αλλά επειδή το δικό μου ερώτημα αφορά κι αυτό κατασκευή cockpit, δεν ήξερα αν έπρεπε να ανοίξω καινούριο.
Δημήτρης