Αποστολέας Θέμα: 29ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2010)  (Αναγνώστηκε 53394 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
Και τα δικά μου συγχαρητήρια παιδιά, σε όλους  όσους έτρεξαν ή βοήθησαν για
να πραγματοποιηθεί αυτή η εκθεσή . ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Συγχαρητήρια για την έκθεση.Αν και κουρασμένος από τη δουλειά , έφτασα αργά το Σάββατο απόγευμα με τις πιτσιρίκες μου που μου φόρτωσαν τα μπουφάν.Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα - Μέλπα - που προσφέρθηκε το παιδί να με εξυπηρετήσει και να τα ταχτοποιήσει για να μπορέσω να βγάλω καμμιά φωτό και προπάντων να μην γίνει καμμιά ζημιά.Σούπερ ευγενικοί όλοι και πολύ καλές δουλειές από τους συμμετέχοντες.Αυτά είναι.Κάθε χρόνο και καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Εσύ ήσουν? Που να το 'ξερα, δεν είπες τίποτα...

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Χρηστικές ανακοινώσεις σχετικές με την έκθεση:

::arrowred:: Οποιος βρήκε μια φωτογραφική κάμερα (αναλογική SLR, όχι ψηφιακή) στην έκθεση, παρακαλείται να ενημερώσει με πμ

:arrow: Βρέθηκαν κατα το "μάζεμα" της έκθεσης ένας μαύρο τσαντάκι-πορτοφόλι και ένα χακί-πράσινο σακίδιο ώμου. Οι ιδιοκτήτες τους να επικοινωνήσουν μαζί μας.   ΟΚ βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες ::icon_thumright::
"
 ::arrowred:: Εχουν μείνει στα "αζήτητα" , δύο μοντέλα (το ένα μάλιστα βραβευμένο), κάποια μετάλλια και κάποιοι έπαινοι. Οι ιδιοκτήτες τους παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με πμ. (για ευνόητους λόγους δεν αναφερω λεπτομέρειες. για τις βραβεύσεις, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας)  :wink:

:arrow: Οσοι από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό - έκθεση ( ::arrowred:: όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως βράβευσης  :wink:), δεν παρέλαβαν το αναμνηστικό συμμετοχής και το δώρο τους από το κατάστημα Plastimodellismo, να επικοινωνήσουν με το κατάστημα , αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους.

Ευχαριστώ
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
για τις βραβεύσεις, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας  :wink:
Πού ακριβώς; Βλέπω μόνο τις περσινές...

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
για τις βραβεύσεις, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας  :wink:
Πού ακριβώς; Βλέπω μόνο τις περσινές...

Σε λιγες ώρες θα είναι έτοιμη και πάλι
με ενωματωμένα και τα ειδικά βραβεία
Παρακαλώ λίγη υπομονή
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Οκ! Ευχαριστώ για την επισήμανση. ΚΑΙ το δώρο του Plastim. είναι για όλους;;

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
Οκ! Ευχαριστώ για την επισήμανση. ΚΑΙ το δώρο του Plastim. είναι για όλους;;

είναι για όλους  :wink:
Spoiler (hover to show)
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
   Πραγματικά λοιπόν περάσαμε πολύ ωραία,όλες αυτές τις μέρες της έκθεσης.

Επειδή είχα την τύχη να την ζήσω από πολύ κοντά αυτή την εκθεση,κατάλαβα την συνταγή της επιτυχίας της διοργάνωσης και είμαι σίγουρος πως και στο μέλλον τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα.Συγχαρητήρια σε όλους.

Καί γιά να κάνω και μία πρόταση γιά την επόμενη έκθεση που καθώς θα είναι η 30ή και θα μπορούσε από τώρα να χαρακτηριστεί και ως "επετειακή" θα πρότεινα να γίνει μιά προσπάθεια να βρεθούν όσα περισσότερα "best of the show" παλαιοτέρων ετών γίνεται  και να παρουσιαστούν σε έναν ειδικό χώρο.Το αρχείο υπάρχει και λογικά τα περισσότερα από αυτά τα μοντέλα πρέπει να "ζουν" ακόμα.
Πιστεύω πως θα είναι τιμή γιά αυτούς που τα έφτιαξαν,αλλά και μεγάλη τύχη γιά όλους εμάς τους υπόλοιπους να τα δούμε συγκεντρωμένα.

Καί του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξανασυναντηθούμε στην έκθεση.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος

Καί γιά να κάνω και μία πρόταση γιά την επόμενη έκθεση που καθώς θα είναι η 30ή και θα μπορούσε από τώρα να χαρακτηριστεί και ως "επετειακή" θα πρότεινα να γίνει μιά προσπάθεια να βρεθούν όσα περισσότερα "best of the show" παλαιοτέρων γίνεται ετών και να παρουσιαστούν σε έναν ειδικό χώρο.Το αρχείο υπάρχει και λογικά τα περισσότερα από αυτά τα μοντέλα πρέπει να "ζουν" ακόμα.
Πιστεύω πως θα είναι τιμή γιά αυτούς που τα έφτιαξαν,αλλά και μεγάλη τύχη γιά όλους εμάς τους υπόλοιπους να τα δούμε συγκεντρωμένα.

θαυμάσια πρόταση, μακάρι να υλοποιηθεί  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΝΤΕΛΗΣ

• 1/72
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Chanea-Krete
Καλησπέρα σας από Χανιά. ::salut::
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους εσάς της IPMS Ελλάδος που μοχθήσατε για να προσφέρετε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και όλοι οι ανά την Ελλάδα σύλλογοι που τίμησαν , με την παρουσία και τα εκθέματά τους , την εκδήλωση. ::flag-greece::
Το μεγαλύτερο μοντελιστικό γεγονός της χώρας μας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και από όσα μας μετέφεραν τα μέλη της αντιπροσωπείας που είχαμε αποστείλει, τόσο η ατμόσφαιρα όσο και η βοήθεια που τους προσεφέρθη ήταν κάτι το ανεπανάληπτο.Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμενοι πάντα επιτυχίες, αναννεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.
Για το Δ.Σ. του Ομίλου Στατικού Μοντελισμού Χανίων
Ο Γ.Γ.
Π.Ψαρουδάκης
"ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ"

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
στην χθεσινή Ελευθεροτυπία

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=30/10/2010&id=218577

:oops: η επιλογή των φωτό είναι του συντάκτη  :oops:

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
Μόλις χτες παρέλαβα απ' τον φίλο Δημήτρη (distam) το F-16 μου.
Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι μόχθησαν για να ολοκληρωθεί αυτή η έκθεση. Μπορεί να μην ήμουν παρών, όμως αισθάνομαι υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για τη δουλειά που κάνατε ώστε να μπορεί το χόμπι μας να "βιώσει" μια τόσο επιτυχημένη εκδήλωση, όπως ακριβώς αξίζει και βέβαια να γνωρίσει τη δέουσα προβολή.

Να ευχαριστήσω επίσης τον κύριο Καλφάκη για το βραβείο και τη δωροεπιταγή.

Και στις επόμενες με υγεία!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
Δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα του 29ου διαγωνισμού
http://ipms-hellas.gr/joomla/images/files/ipms_hellas_29th_competition_2010_final_prize_list.pdf
σε συνδυασμό με όλες τις φωτό των μοντέλων
http://www.ipms-hellas.gr/joomla/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=17&Itemid=85%E2%8C%A9=el
και της συνολικής λίστας που ακολουθεί εντός της ημέρας,
υπάρχει πλήρης εικόνα για το φετινό διαγωνισμό.
Σ.Σ.

ΥΓ. όσοι έχουν φωτό της φετεινής έκθεσης (μοντέλων, της έκθεσης, των παρασκηνίων κλπ.) και θέλουν να τις μοιραστούν μαζί μας, ας επικοινωνήσουν με πμ.
ο τρόπος μεταφοράς...οτιδήποτε (CD, USB-Flash, rapidshare, e-mail. lp.)

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Εσύ ήσουν? Που να το 'ξερα, δεν είπες τίποτα...
Δεν πειράζει Κωστή συνονόματε.Τόση δουλειά είχατε να φέρετε εις πέρας , δεν χρειαζόταν να σας απασχολούμε για λεπτομέρειες.Μπράβο παιδιά και του χρόνου ακόμη καλύτερα.Βέβαια για το προσωπικό μου μοντελιστικό ενδιαφέρον δεν υπήρχαν πολλές συμμετοχές αλλά ούτε κι εγώ συνείσφερα κι έτσι δεν παραπονιέμαι(Τώρα τελευταία τα έχω φορτώσει ολίγον τι στον πετεινό  :oops:) .Αμοίφθηκα με τις πολύ καλές δουλειές των υπολοίπων.Από κοντά είναι καλύτερα τα μοντέλα παρά ψηφιακά μέσω διαδικτύου.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση, την οποία είχα ξεχάσει (καλός μλκς είμαι κι εγώ  :oops: :oops: :oops: :oops:) και θεωρώ ότι είναι σημαντική.

Δεν ξέρω αν κάποιοι από εσάς παρατηρήσατε την Κυριακή ένα φίλο με κινητικά προβλήματα (ήταν σε καροτσάκι ) που πέρασε από την έκθεση. Την ώρα που πέρναγε από τα τραπέζια έτυχε να περάσει και δίπλα μου, και αυτό που παρατήρησα ήταν ότι είχε αρκετά περιορισμένο οπτικό πεδίο, τόσο λόγω του ύψους των τραπεζιών, όσο και του πλάτους και του τρόπου έκθεσης, δηλαδή αρκετά εκθέματα προς το κέντρο του τραπεζιού. Εκείνο που με συντάραξε ήταν το ύφος του φίλου, που πραγματικά στα δικά μου μάτια φάνηκε να έχει ένα απίστευτο παράπονο αλλά και μια έκφραση του στυλ " Ούτε κι εδώ περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση"

Έστω κι αν ήταν μόνο ένας, πιστεύω ότι η διάταξη των εκθεμάτων και οι διαστάσεις των τραπεζιών θα πρέπει να διευκολύνουν τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.

Ελπίζω του χρόνου να καταφέρουμε να φιλοξενήσουμε όλοι μας τον φίλο που πέρασε, ακόμα καλύτερα και να μείνει ακόμα πιο ευχαριστημένος βλέποντας πιο εύκολα τα εκθέματα...

Ακόμα και μια ελάχιστη μείωση του ύψους των τραπεζιών θα βοηθούσε πολύ...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση, την οποία είχα ξεχάσει (καλός μλκς είμαι κι εγώ  :oops: :oops: :oops: :oops:) και θεωρώ ότι είναι σημαντική.

Δεν ξέρω αν κάποιοι από εσάς παρατηρήσατε την Κυριακή ένα φίλο με κινητικά προβλήματα (ήταν σε καροτσάκι ) που πέρασε από την έκθεση. Την ώρα που πέρναγε από τα τραπέζια έτυχε να περάσει και δίπλα μου, και αυτό που παρατήρησα ήταν ότι είχε αρκετά περιορισμένο οπτικό πεδίο, τόσο λόγω του ύψους των τραπεζιών, όσο και του πλάτους και του τρόπου έκθεσης, δηλαδή αρκετά εκθέματα προς το κέντρο του τραπεζιού. Εκείνο που με συντάραξε ήταν το ύφος του φίλου, που πραγματικά στα δικά μου μάτια φάνηκε να έχει ένα απίστευτο παράπονο αλλά και μια έκφραση του στυλ " Ούτε κι εδώ περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση"

Έστω κι αν ήταν μόνο ένας, πιστεύω ότι η διάταξη των εκθεμάτων και οι διαστάσεις των τραπεζιών θα πρέπει να διευκολύνουν τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.

Ελπίζω του χρόνου να καταφέρουμε να φιλοξενήσουμε όλοι μας τον φίλο που πέρασε, ακόμα καλύτερα και να μείνει ακόμα πιο ευχαριστημένος βλέποντας πιο εύκολα τα εκθέματα...

Ακόμα και μια ελάχιστη μείωση του ύψους των τραπεζιών θα βοηθούσε πολύ...  ::salut::

Νίκο σωστό αυτό που λες αλλά εγώ θα σου πω ότι είναι μοντελιστής και μάλιστα από τους καλούς .
Ενα από τα μοντέλα του στην φετινή έκθεση ήταν και το Calypso.
 ::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Τότε του αξίζουν ακόμα πιο πολλά συγχαρητήρια...   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
O Σπύρος Δ. στον οποίο αναφέρεστε είναι παλιό μέλος του συλλόγου και μάλιστα για τη σταθερή παρουσία του στις εκθέσεις και τη συνολική του προσπάθεια παρά τα κινητικά του προβλήματα (απο ατύχημα  :( )
έχει ανακηρυχτεί επίτιμο μέλος  ::icon_thumright::
Το θέμα που θίγετε είναι μεγάλο και λυπηρό.
Νομίζω πως γενικά ως χώρα έχουμε πρόβλημα στην πλήρη ενσωμάτωση και υποστήριξη των ΑΜΕΑ σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, εκθέσεις κλπ.
Τώρα, το χαμήλωμα των πάγκων της έκθεσης, σηκώνει πολλή συζήτηση, για λόγους που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των μοντέλων κλπ.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
Τα συγχαρητήρια μου (έστω και καθυστερημένα) σε όσους έτρεξαν για την έκθεση και ήταν καθημερινά εκεί

Spoiler (hover to show)
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Σταυρο επειδη ειμαι πολυ ευαισθητοποιημενος με τα ατομα με ειδικες αναγκες.....τους λογους δεν ειναι της παρουσης να τους εξηγησω τωρα........αν ολοι μας μπουμε για ενα και μονο λεπτο στην θεση αυτων των ανθρωπων  μονο τοτε ισως καταλαβουμε πως νιωθουν αυτοι οι ανθρωποι......

Θελω να πω πως αν υπαρχει καποια λυση στο συγκεκριμανο θεμα πρεπει να προσπαθησουμε να την υπολοιησουμε φιλε.....

δεν γκρινιαζω...προς θεου ....αλλα εστω και ενα ατομο με ειδικες αναγκες..... αναμεσα στα χιλια που επισκεφτηκαν την εκθεση....επισκευτει στο μελλον αλλη εκθεση της ipms να εχει τα ιδια δικαιωματα με ολους εμας τους αρτιμελης.

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
Τα φετινά χρυσα   ::1st::

Θάνος Βασιλικός, Μπιζάνι 1912 (ιδιοκατασκευή)
Χρυσό στην κατηγορία του, Καλύτερη Ελληνική Φιγούρα και Best of The Show

Συμιακή Σκάφη
Χρυσό στην κατηγορία του, Καλύτερο Ελληνικό Πλοίο

....

....

....

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος ixodeservice

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Επισκοπείο Σύρος.
  • Κοντιζάς Ηλίας
Συγχαρητήρια και απο εμένα για την έκθεση και τους συμετέχοντες της.

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τον Ανδρεούλη Ανδρέα (Kawasaki Ninja ZX-RR  και Honda conica minolta).
Ειναι μέλος του forum?Θέλω να επικοινωνήσω μαζί του.

Ευχαριστώ Ηλίας. ::salut::
They dedicate their lives
To running all of his
He tries to please them all
This bitter man he is...                                     [METALLICA]

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
  Αγαπητοί συνάδελφοι...

Γιατί δεν έχουμε δει ακόμα φωτογραφίες από τα "παρασκήνια" της έκθεσης (ξεκουβαλήματα,gkontogια επιθετική τακτική πωλήσεων λαχνών,Φίλλιπο με τα σιδερικά στον λαιμό, κλπ) ??

Κάντε κάτι ρε παιδιά......... 8)

Tags: