Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση, την οποία είχα ξεχάσει (καλός μλκς είμαι κι εγώ

) και θεωρώ ότι είναι σημαντική.
Δεν ξέρω αν κάποιοι από εσάς παρατηρήσατε την Κυριακή ένα φίλο με κινητικά προβλήματα (ήταν σε καροτσάκι ) που πέρασε από την έκθεση. Την ώρα που πέρναγε από τα τραπέζια έτυχε να περάσει και δίπλα μου, και αυτό που παρατήρησα ήταν ότι είχε αρκετά περιορισμένο οπτικό πεδίο, τόσο λόγω του ύψους των τραπεζιών, όσο και του πλάτους και του τρόπου έκθεσης, δηλαδή αρκετά εκθέματα προς το κέντρο του τραπεζιού. Εκείνο που με συντάραξε ήταν το ύφος του φίλου, που πραγματικά στα δικά μου μάτια φάνηκε να έχει ένα απίστευτο παράπονο αλλά και μια έκφραση του στυλ " Ούτε κι εδώ περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση"
Έστω κι αν ήταν μόνο ένας, πιστεύω ότι η διάταξη των εκθεμάτων και οι διαστάσεις των τραπεζιών θα πρέπει να διευκολύνουν τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.
Ελπίζω του χρόνου να καταφέρουμε να φιλοξενήσουμε όλοι μας τον φίλο που πέρασε, ακόμα καλύτερα και να μείνει ακόμα πιο ευχαριστημένος βλέποντας πιο εύκολα τα εκθέματα...
Ακόμα και μια ελάχιστη μείωση του ύψους των τραπεζιών θα βοηθούσε πολύ...