Εντάξυ, τι να πει κανεις για την εκθεση.
Οταν ο Κ. Καλφάκης λεει αυτα τα λογια καταλαβαινουμε όλοι το μεγεθος της επιτυχίας.
Εξαιρετική η εκθεση, υπεροχο κλιμα, καταπληκτικα εκθεματα, πολλα εκθεματα, πολυς κοσμος, αψογη οργάνωση, καταπληκτικη απονομη σε ενα καταμεστο αμφιθεατρο και γενικά η καλυτερη εκθεση - διαγωνισμος ολων των εποχων (μεχρι την επομενη) .

Αποδειχτηκε περιτρανα οτι εμεις οι Ελληνες τελικά, οταν θέλουμε μπορουμε και μπορουμε πολυ καλα.
Οταν υπαρχει αγαπη και μερακι, βγαινει αυτο το αποτελεσμα.
Εγω θα ήθελα να σταθώ σε δυο παραγοντες για αυτην την επιτυχία και να τους απνoνείμω τα δικα μου βραβεια.
1) Στον προεδρο της IPMS το Σταυρο Σουλή.
Σιγουρα λεμε και ισχυει σε μεγαλο βαθμό, οτι τις μαχες τις κεδιζουν οι στρατιώτες και τα ευσημα τα παιρνει ο στρατηγός.
Σε αυτήν εδώ την περιπτωση όμως εχουμε οτι τη μαχη την κερδισε και ο Σουλης και οι στρατιώτες του (τα παιδια που δουλεψανε μαζι του).
Σιγουρα πολλα συγχαρητηρια αξιζουν σε όλους οσους δουλεψαν κουραστηκαν και μοχθησαν για να βγει αυτο το αποτελεσμα αλλα νομιζω οτι στο Σταυρο Σουλη αξιζουν τα πιο πολλα μπραβο. Και το λεω αυτό χωρίς να εχω καποια ιδιαιτερη σχεση με το Σταυρο, αλλα νομιζω οτι με τη συμπεριφορά του, το ηθος του και τη συνολικη του διαδρομη στο χωρο, εχει παιξει τεραστιο ρολο στην αναγεννηση της IPMS στην επιτευξη επιτελους συννεοησης και συμπορευσης με όλους τους μονλειστικους συλλογους και τις δυναμεις της χωρας μας. Επιτελους, για να μην πω σταματησαν,λεω οτι μειωθηκαν οι διαξιφισμοι οι κοντρες και τα μαχαιροματα μεταξυ των συλλογων που τρωνε τη σαρκα του χομπυ μας.
2) Στο Modelclub.
Πολλα συγχαρητηρια στη φοβερη αυτη παρεα, η οποια εχει γινει κοινος τοπος και το σημειο συναντησης ολων των Ελληνων μοντελιστών σε όλο τον κοσμο και εχει πετυχει τα απιστευτα.
Γιώργος Τσιάρος
.