Αποστολέας Θέμα: 29ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2010)  (Αναγνώστηκε 53489 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
8. ...και τέλος και σημαντικότερο που ήταν οι security στην απονομή;;;    

Tσσσσ.....μα δεν τους είδες γιατί κοντραριζόντουσαν μεταξύ τους...για το ποιος την έχει πιο... μεγάλη!!! :D

ΕΠΙΚΗ και Ιστορικη φωτο ταυτοχρονα! :mrgreen: :mrgreen:
Θα παρακαλουσα τον συναδελφο ( δεν θυμαμαι ποιος ηταν) που ειχε τραβηξει μια...παρομοια φωτογραφια να την ανεβασει για να λαμψει η αληθεια,οτι οι αεροπλαναδες την εχουν πιο...μεγαλη! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Κάτσε ρε κύριος... Εντάξει, έχεις πείρα εκατοντάδων ετών στα διάφορα πεδία των μαχών αλλά πού θα πάει αυτό το πράγμα :?:
Εμείς οι κοινοί θνητοί τί θα κάνουμε :?:
 :mrgreen:
Παρακαλείται το ΔΣ της IPMS να θέσει το παραπάνω ζήτημα προς συζήτηση στο επόμενο Συμβούλιό του...
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Και γκρινιάζεις εσύ; Εγώ που έπρεπε να βολέψω την ηλικία του στη βάση δεδομένων τι να πω; 264 πεδίο και με το ζόρι χώρεσε. Θες και το message που έφαγα στη μάπα μόλις πήγα να περάσω ημερομηνία γέννησης; Πάρτο!

SQL Server fatal error, 658845, severity 1 : The given date is older than the Earth's age, aliens cannot be accepted as physical persons.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Τελικά τί είναι :?:
ʼνθρωπος :?:
Απέθαντος :?:
Χαιλάντερ :?:
ʼλλιεν :?:
Αρχίζω και φοβάμαι....

Μήπως κυκλοφορούν ανάμεσά μας με σκοπό να μας υποτάξουν :?:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
Mπαααα. Απλά τα μετάλια θέλουν ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Mπαααα. Απλά τα μετάλια θέλουν ::glossa::
Για τα οποία μετάλλια, υπάρχει η φήμη ότι μετά τα πουλάει εκεί που η IPMS τα αγόρασε...

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
Εντάξυ, τι να πει κανεις για την εκθεση.
Οταν ο Κ. Καλφάκης λεει αυτα τα λογια καταλαβαινουμε όλοι το μεγεθος της επιτυχίας.
Εξαιρετική η εκθεση, υπεροχο κλιμα, καταπληκτικα εκθεματα, πολλα εκθεματα, πολυς κοσμος, αψογη οργάνωση, καταπληκτικη απονομη σε ενα καταμεστο αμφιθεατρο και γενικά η καλυτερη εκθεση - διαγωνισμος ολων των εποχων (μεχρι την επομενη) .  :wink:
Αποδειχτηκε περιτρανα οτι εμεις οι Ελληνες τελικά, οταν θέλουμε μπορουμε και μπορουμε πολυ καλα.
Οταν υπαρχει αγαπη και  μερακι, βγαινει αυτο το αποτελεσμα.   

Εγω θα ήθελα να σταθώ σε δυο παραγοντες για αυτην την επιτυχία και να τους απνoνείμω τα δικα μου βραβεια.
1) Στον προεδρο της IPMS το Σταυρο Σουλή.
Σιγουρα λεμε και ισχυει σε μεγαλο βαθμό, οτι τις μαχες τις κεδιζουν οι στρατιώτες και τα ευσημα τα παιρνει ο στρατηγός.
Σε αυτήν εδώ την περιπτωση όμως εχουμε οτι τη μαχη την κερδισε και ο Σουλης και οι στρατιώτες του (τα παιδια που δουλεψανε μαζι του).
Σιγουρα πολλα συγχαρητηρια αξιζουν σε όλους οσους δουλεψαν κουραστηκαν και μοχθησαν για να βγει αυτο το αποτελεσμα αλλα νομιζω οτι στο Σταυρο Σουλη αξιζουν τα πιο πολλα μπραβο.  Και το λεω αυτό χωρίς να εχω καποια ιδιαιτερη σχεση με το Σταυρο,  αλλα νομιζω οτι με τη συμπεριφορά του, το ηθος του και τη συνολικη του διαδρομη στο χωρο, εχει παιξει τεραστιο ρολο στην αναγεννηση της IPMS στην επιτευξη επιτελους συννεοησης και συμπορευσης με όλους τους μονλειστικους συλλογους και τις δυναμεις της χωρας μας. Επιτελους, για να μην πω σταματησαν,λεω οτι  μειωθηκαν οι διαξιφισμοι οι κοντρες και τα μαχαιροματα μεταξυ των συλλογων που τρωνε τη σαρκα του χομπυ μας.
2) Στο Modelclub.     
Πολλα συγχαρητηρια στη φοβερη αυτη παρεα, η οποια εχει γινει κοινος τοπος και το σημειο συναντησης ολων των Ελληνων μοντελιστών σε όλο τον κοσμο και εχει πετυχει τα απιστευτα.

Γιώργος Τσιάρος

.

Αποσυνδεδεμένος akritis

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Αναμφιβολα μια καλή εκθεση με καλη οργανωση. Νομιζα πως ημουνα σε ξενη χωρα. "Ισχυς εν τη ενωση"
 Και του χρονου να μαστε καλα

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Τα ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ πως "έκατσαν"; Υπήρξε κάτι σαν δελτίο τύπου;

Γιατί μιλάμε για πολύ καλή προβολή του χόμπυ! Ακόμη καλύτερη θα ήταν η δημοσίευση σε κάποιο έντυπο, πχ εφημερίδα κλπ

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Κάτσε ρε κύριος... Εντάξει, έχεις πείρα εκατοντάδων ετών στα διάφορα πεδία των μαχών αλλά πού θα πάει αυτό το πράγμα :?:
Εμείς οι κοινοί θνητοί τί θα κάνουμε :?:
 :mrgreen:
Παρακαλείται το ΔΣ της IPMS να θέσει το παραπάνω ζήτημα προς συζήτηση στο επόμενο Συμβούλιό του...
Και γκρινιάζεις εσύ; Εγώ που έπρεπε να βολέψω την ηλικία του στη βάση δεδομένων τι να πω; 264 πεδίο και με το ζόρι χώρεσε. Θες και το message που έφαγα στη μάπα μόλις πήγα να περάσω ημερομηνία γέννησης; Πάρτο!

SQL Server fatal error, 658845, severity 1 : The given date is older than the Earth's age, aliens cannot be accepted as physical persons.

Oρίστε η αίτηση εγγραφής μου σε τότε έκθεση:

Οριστε και τα μετάλλια που είχα πάρει τότε:

Γκοντογκιε κάνε reset στη βάση δεδομένων ν΄αρχίζει από νωρίτερη ημερομηνία...  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
Aπό το 2006 που συμμετέχω στο modelclubι δεν έχω χάσει έκθεση, με συμμετοχή ή χωρίς. Αυτό που χαίρομαι είναι η επαφή με τον κόσμο και φέτος πέρασα καλύτερα από κάθε προηγούμενη χρονιά...
Συγχαρητήρια στα παιδιά που δούλεψαν για τη διοργάνωση και που μας δίνουν την ευκαιρία να βρισκόμαστε. Καλά να 'μαστε να ξαναβρεθούμε και του χρόνου...
Τέλος, η καλύτερη φωτο που τράβηξα δεν ήταν μοντέλου αλλά πορτραίτο...  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
Παιδιά Πολλα Συγχαρητήρια σε όλους. Η προσπάθεια σας μας έχει ανταμήψει όλους μας.
Φιλικό περιβάλλον, ευχάρηστες συζητήσεις, οργάνωση, και Υψηλότατο επίπεδο συμμετοχών.
Πλέον η IPMS Hellas έχει ένα νέο πρόσωπο αποβάλλοντας παλιές κακές προκαταλήψεις, ιντριγκιες και κακές συνήθειες.
Χαίρομαι που τα περισσότερα μέλη είναι παιδια που έχουν πολυ αγάπη για το χόμπι και χαίρομαι διπλα που ολοι σχεδον είναι μελη του μοντελ club.
φέτος πέρασα καλύτερα απο οποιαδήποτε άλλη φορα. <Υπήρξε χαβαλές, ανταλαγή απόψεων και πάνω από ολα ευχαριστο κλίμα.
Δεν είναι τυχαίο ότι ξεπεράστηκε προηγούμενο ρεκορ συμμετοχών... οφείλεται σε όλους εσας
Θερμά Συγχαρητήρια παιδιά... κ του χρόνου να σαστε κ ναμαστε καλα.

Η παρακάτω Φωτο όλα τα λεφτα.... ::icon_thumright::

8. ...και τέλος και σημαντικότερο που ήταν οι security στην απονομή;;;    

Tσσσσ.....μα δεν τους είδες γιατί κοντραριζόντουσαν μεταξύ τους...για το ποιος την έχει πιο... μεγάλη!!! :D

Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Συνάδελφοι βάλαμε ψηλά τον πήχη φέτος γεγονός που σημαίνει ότι του χρόνου πρέπει να πάμε για 600+ μοντέλα.
Πρέπει από τώρα να βάλουμε τα δυνατά μας.
Επιστροφή λοιπόν στους μοντελιστικούς μας πάγκους και βοοοουυυυυυρρρρρρρρρρρ :!: :!: :!:
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
Μηπως υπαρχει φωτο της βινιετας που κερδισε το best of show? Και αν οχι, πότε θα μαθουμε ποια εκθεματα κερδισαν διακριση??  ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Συνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
Γιατί μιλάμε για πολύ καλή προβολή του χόμπυ! Ακόμη καλύτερη θα ήταν η δημοσίευση σε κάποιο έντυπο, πχ εφημερίδα κλπ
Kαθημερινή της Κυριακής 17/10/2010  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Kαθημερινή της Κυριακής 17/10/2010  :wink:

17/10 θα ήταν μάλλον η αφίσα. Θα περίμενα κάτι σε ρεπορτάζ - και με δεδομένο ότι τα εκθέματα τείνουν να είναι και γενικού ενδιαφέροντος, όχι μόνο πολεμικά κλπ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
κάτι ψήνεται και γι αυτό
 :wink:
υπομονή
 ::icon_thumright::
 ::salut::
Σ.Σ.

Συνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
Αρχίζω και φοβάμαι....
ʼντε να απαντήσω και σε αυτό  ::arrowdown::
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Αρχίζω και φοβάμαι....
ʼντε να απαντήσω και σε αυτό  ::arrowdown::
Spoiler (hover to show)

Ε! πάει...ξεφύγαμε τελείως  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους έβαλαν το λιθαράκι τους για μια πετυχημένη έκθεση...
Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα/παρακολούθησα και πραγματικά ενθουσιάστηκα...

Είδα ανθρώπους με ζήλο, κυριολεκτικά να πετάνε για να ανταποκριθούν σε οτιδήποτε προέκυπτε...

Διασκέδασα στην απονομή, είδα καταπληκτικές δουλειές και τέλος πείσμωσα διότα τα καραβίσια εκθέματα ήταν η μικρότερη κατηγορία...

Εύχομαι του χρόνου να πάνε όλα τόσο καλά όσο εφέτος και τα εκθέματα να είναι ακόμα περισσότερα, όπως και οι συμμετέχοντες...

::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Υ.Γ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κο gkontog διοτί με τα αποτελεσματικά μέτρα πειθούς που εφάρμοσε αγόρασα λαχνούς και κέρδισα δύο καταπληκτικά κιτ αεροπλάνων για το τζάκι μου, ή για να βγάλω καμιά υποχρέωση... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • I'll be back soon......I hope
Εγώ πρόλαβα και αγόρασα λαχνούς πριν την εφαρμογή των μέτρων...είχα τις πληροφορίες μου  ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ποτέ δεν έχουμε φιληθεί με τον CROW; Απλά δε φτάνουμε ο ένας τον άλλο... ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
Η 29η ειναι η πιο επιτυχημενη, η πιο καλοστημενη και αρτια οργανωμενη εκθεση που εχει γινει ποτε στην Ελλαδα...μεχρι την επομενη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολα τα παιδια.

STAR CLUB

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
θα ηθελα και εγω απο την πλευρα μου να δωσω τα θερμα μου συγχαρητηρια σε ολα μα ολα τα παιδια
που ετρεξαν και κουραστηκαν για την μεγαλη επιτυχια που σημειωσε η εκθεση.
περισυ ειχα γραψει οτι οντως κατι εχει αλλαξει σ'αυτο το ερημο και τοσο αδικημενο χομπυ.
Εφετος αυτο φανηκε σε ολο του το μεγαλειο.
Συγχαρητηρια σε ολους τους διαγωνιζομενους, ιδιαιτερα στα παιδια της IPMS.

Πραγματικα επαθα την πλακα μου με τον προεδρο, δεν τον ξερω προσωπικα τον ανθρωπο ομως πραγματικα
μου διδαξε πολλα πραγματα για το τι σημαινει να αγαπας αυτο που κανεις. Ηταν ο πιο αγχωμενος απο ολους,
και ετρεχε για οτι του ελεγαν. Ακομα και οταν υπεδειξα σε ενα μελος της IPMS οτι καπου σταζει τον φωναξε και ηρθε
τρεχοντας παροτι ειχε ηδη μεριμνυσει γι'αυτο νωριτερα.
Ολη η αντιπροσωπια της ενωσης ηταν καταπληκτικη.
Ενα μπραβο και στα παιδια του modelclub που εδωσαν βροντερο παρων με ολη την σημασια της λεξης.

Παμε για να σπασουμε ξανα το ρεκορ ,και του χρονου!!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ΥΓ1. Αυτος ο ανθρωπος με το ροπαλο δεν αφησε ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ χωρις να τον παρατηρησει :lol:

ΥΓ2. Ο φιλος melpas ειχε μονιμως ενα αγχος με τα λουρακια απο τις φωτογραφικες μηχανες (μεταξυ μας καλα εκανε) :lol:

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
...και επειδή όλοι σχεδόν είπαν οτι εκτός απο το ΔΣ η ΟΕ έτρεξε και αυτή πολύ.. προτείνω την μετονομασία της ΟΕ σε "Ομάδα ΕΨΙΛΟΝ" για να είμαστε και στα πλαίσια της επικαιρότητας...

Μπράβο σε όλους και του χρόνου με υγεία ακόμη περισσότεροι στο Νο 30 του Διαγωνισμού!  :wink:

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Tags: