Αποστολέας Θέμα: QF-4B DRONE (κοινώς ένα μελλοθάνατο PHANTOM!) ΤΕΛΟΣ  (Αναγνώστηκε 7946 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
QF-4B DRONE (κοινώς ένα μελλοθάνατο PHANTOM!) ΤΕΛΟΣ
« στις: Απριλίου 05, 2010, 12:03:24 μμ »
Χριστος Ανεστη σε ολους με υγεια κ οτι καλυτερο για αρχη. αφου λοιπον εδεησε κ τελειωσε το μπλακ μπανυ μπανυ μου....ειπα να συνεχισω με κατι σε PHANTOM κ να βαλω κ χρωμα στην συλλογη μου. ετσι μετα απο ευγενικη παραχωρηση φιλου στο μοντελο
 (ΜΙΧΑΛΗ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ)
ειπα να αρχισω το επομενο προτζεκτ μου. ετσι λεω να φτιαξω αυτο  

το 1ο θεμα που προεκυψε ειναι το χρωμα.....γιατι? κοιταχτε γιατι. ενω δειχνει πορτοκαλοκκοκινο σς καποιες φωτο σε αλλες δειχνει πορτοκαλι ενω η ιδια η BOEING σε καποια το ονομαζει BRIGHT RED.... ωεο τι χρωμα το βαφω???????

το 2ο θεμα που προκηπτει ειναι το εξης....αυτα τα α/φη(25 στον αριθμο) μετασκευαστικαν σε υπταμενους στοχους.....που σημαινει κ οπως διαβασα κιολας οτι ηταν remoted controled.....ΑΛΛΑ σε ολες τις εναεριες φωτο βλεπω πληρωμα μεσα!!!!!!!
τωρα τι κανω? βαζω καθησματα ή τα αφαιρω? κ εαν βαλω καθησματα μαλλον δεν ειναι τα mk-7 αλλα νομιζω mk-5.....(το κιτ που θα χρησιμοποιεισω ειναι J με mk-7)καπου εχω βρει καποιες φωτο που δειχνουν την μετατροπη σε remoted(καποια εξτρα κουτια με καλωδια...ευκολα γινεται) αλλα ξερω οτι ο.κ το πισω καθισμα οντως ελειπε αλλα το εμπρος? ξερω οτι παντα κατα τις ματακηνισεις του α/φους υπαρχη καποιος μεσα....αρα αφηνω το εμπρος? εαν ξερει καποιος να με διαφωτησει θα το εκτιμησω.....αυτα για την ωρα.το κιτ θα γινει σχεδον οοb ΑΛΛΑ αναλογα κ την ορεξη μου(τρωγοντας ερχεται ετσι δεν λενε?)Α....οσο για τα decals ΕΙΝΑΙ homemade κ αλληθεια μου εφυγε ο οπισθειος να τις φτιαξω(παντα με corel draw)

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απ: QF-4B DRONE(κοινως ενα μελλοθανατο PHANTOM!)
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 05, 2010, 12:11:15 μμ »
Το εμπρός το αφήνεις γιατί δεν αφαιρέθηκε ποτέ. Επίσης δε χρειάζεται να αλλάξεις και το κάθισμα αφού και αυτά το ΜΚ7 φοράνε! Τώρα για το πίσω εξαρτάται ποιο αεροσκάφος θα φτιάξεις γιατί αλλά το έχουν και άλλα όχι. Καλή αρχή σε αυτό το πρωτότυπο θέμα σου!

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 05, 2010, 12:13:41 μμ »
σε επιασε μανια με τα φαντομια 
καλη συνεχεια

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 05, 2010, 12:18:41 μμ »
Το εμπρός το αφήνεις γιατί δεν αφαιρέθηκε ποτέ. Επίσης δε χρειάζεται να αλλάξεις και το κάθισμα αφού και αυτά το ΜΚ7 φοράνε! Τώρα για το πίσω εξαρτάται ποιο αεροσκάφος θα φτιάξεις γιατί αλλά το έχουν και άλλα όχι. Καλή αρχή σε αυτό το πρωτότυπο θέμα σου!

σ'ευχαριστω αλλα τα Β δεν φορουσαν προγενεστερη εκδοση καθησματος(κατι τετοιο διαβασα καπου)

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 05, 2010, 12:50:15 μμ »
Όλα τα f-4 με ΜΚ7 τα ξέρω. Και στις φωτό που πόσταρες ΜΚ7 φαίνεται να φοράει.

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 05, 2010, 01:04:43 μμ »
Καλη αρχη, ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι αρκετα εντυπωσιακο. Για το χρωμα δεν θα ανυσηχουσα καθολου. Η διαφορα στη τονικοτητα που βλεπεις πρεπει να οφειλεται στη φθορα του χρωματος λογο της "ηλικιας" του. Υποθετω οτι οταν ηταν φρεσκοβαμενα ηταν ολοκοκκινα αλλα με τη παροδο του χρονου τη βροχη και τον ηλιο γινοσανται οπως τα βλεπεις στις φωτο.

Αποσυνδεδεμένος mksstratos

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 05, 2010, 02:26:41 μμ »
Φίλε μου χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.Έχοντας πρόσφατη εμπειρία απο το τέλος ενός Τ-33 πορτοκαλί στην 1/72 θα σου πρότεινα το Η14 της gunze.Καλή αρχή σου εύχομαι στο νέο σου project και αναμένω φωτο  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 05, 2010, 06:54:36 μμ »
Για χρωματακι δοκιμασε το Italian Red της Modelmaster και αν θες να το κανεις ξεθωριασμενο κανε μιξη 30% Italian Red με 70% International Orange

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 05, 2010, 08:17:53 μμ »
βασικα ψαχνωντας κ εγω  σε αυτο κατεληξα σαν χρωμα(ιταλικο κοκκινο) κ ελεγα ακριβως αυτη την μιξη να κανω.....ειδωμεν οταν ερθει εκεινη η ωρα. σας ευχαριστω για τις ευχες σας ολους

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 05, 2010, 10:55:06 μμ »
χρονια πολλα! καλη αρχη φιλε!προτοτ ::salut::υπο!!!!!!!!
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 06, 2010, 04:14:55 μμ »
Κι ελεγα ποτε θα το αρχισει ποτε θα το αρχισει.
Ερε κοκκινιλααααα.Κοκκινησε το ματι μας ρε Ορεστη.
Ταιριαζει κα με το πνευμα των ημερων  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Καλη αρχη στο φανταχτερο αυτο φαντομι.
Οταν τελειωσει θα κανει στρακες  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 07, 2010, 07:09:50 μμ »
λοιπον κυριοι ξεκιναω....το κοκπιτ εγινε σχεδον οοβ στο πισω μερος εβαλα καποια κουτια σε αναπαρασταση των συστηματων τηλεχειρισμου ενω εμπρος θα βαλω ενα καθησμα(true details)δεν εκανα πολλα πολλα στα πλαινα κ γενικοτερα αφου η καλυπτραι θα ειναι κλειστη. ο μπροστινος πινακας εμεινε ως εχει μονο που αφαιρεσα το σκοπευτικο(τι να το κανει εξαλλου?)κ εβαλα βασει 1 φωτο ενα πανελ με καποιους διακοπτες.αυτα με το πιλοτηριο κ αρκετα νομιζω αφου οπως ειπα η καλυπτρα θα ειναι κλειστη. τωρα εβαλα κ σε αυτο αεραγωγους στο πλαι αφου τους ειχα κ νομιζω θα δειχνει ωραιο ετσι κεραμιδοκοραλοπορτοκαλοκοκκινο......(α ρε μιραρακι με τα χρωματα σου......)κ λευκες εισαγωγες. αυτα για τωρα stay touned.....k σας αγαπω.....(οι παλιοτεροι σιγουρα την θυμουνται την ατακα.....)

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 08, 2010, 01:12:56 πμ »
Ωραιοτατο  το θεμα μπραβο!! Eτσι για ξεφευγουμε που και που απο τα μουντα και low viz θεματα...Παρακατω σου παραθετω μερικες χρησιμες φωτο ...που μαλλον μπορει και να τις εχεις γιατι και εγω τις μαζεψα απο το ΝΕΤ..

Η κονσολα αυτη ειναι απο QF-4E κοιτα την διαφορα με αυτη του QF-4B
FLY LOW HIT HARD ..... WITH THE RIGHT STUFF

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 08, 2010, 01:33:55 πμ »
Kοιτα και στο hyperscale  :arrow: http://hsfeatures.com/qf4bda_2.htm & http://www.hyperscale.com/features/2000/phantomtargetdroneda_1.htm
O τύπος φαίνεται ψαγμένος για το συγκεκριμένο αεροσκάφος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 08, 2010, 04:51:24 μμ »
Ωραιοτατο  το θεμα μπραβο!! Eτσι για ξεφευγουμε που και που απο τα μουντα και low viz θεματα...Παρακατω σου παραθετω μερικες χρησιμες φωτο ...που μαλλον μπορει και να τις εχεις γιατι και εγω τις μαζεψα απο το ΝΕΤ..

Η κονσολα αυτη ειναι απο QF-4E κοιτα την διαφορα με αυτη του QF-4B

ευχαριστω.τις εχω οντως η 1 αριστερα ειναι απο B αλλα εχει τον πινακα απο πανω γυμνο.......sorry αλλα δεν θα παρω.....πολυ καλωδιο.....
Kοιτα και στο hyperscale  :arrow: http://hsfeatures.com/qf4bda_2.htm & http://www.hyperscale.com/features/2000/phantomtargetdroneda_1.htm
O τύπος φαίνεται ψαγμένος για το συγκεκριμένο αεροσκάφος

τα εχω δει τα σαιτ οντως το εχει ψαξει λιγο αλλα μαλλον το εκανε σε αλλη φαση αφου εχει 2 καθησματα κ εχει κ τα κουτια πισω....τωρα μαλλον τα εχει μπλεξει λιγο(ασε που τα πλαινα ειδικα τα πισω καμια σχεση....βεβαια εχει κανει καλη δουλεια !!!!!)
εγω θα εχω κλειστη καλυπτρα κ τα υπολοιπα θα ειναι κατα προσεγγυστικης φαντασιας.....περισσοτερο το κανω για το χρωμα κ επειδη οντως ειναι μια μετατροπη που ειναι λιγο αγνωστη θα το παω κατα προσεγγυση. μην με κρινεται πολυ απολυτα...δειτε το σαν 1 διαφορετικη κατασκευη κ σαν χρωμα στην συλλογη(μου)

• Scale 1/48
  • *
Απ: QF-4B DRONE (κοινώς ένα μελλοθάνατο PHANTOM!)
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 08, 2010, 08:44:15 μμ »
λοιπον....ντεμπελης δεν ειμαι(οχι σας προλαβενω πριν πειτε κατι επειδη στο κοκπιτ δεν εκανα κ πολλα....)κ ετσι ειπα να ασχοληθω με τις εξαγωγες...κοινως τα μπουρια μιας κ εχει αρκετους μπουροπληκτους εδω μεσα..... ειχα λοιπον αυτες τις εναλακτηκες  

οι οποιες ειναι τα 2 χαμηλα απο καποια κιτ κ το σκουρο το ψηλο απο 1 παλιο μονογκραμ. τα 2 χαμηλα τα απερηψα κ ελεγα να βαλω εως εχει ή με καποια σκρατσια.....οσπου σκεφτηκα αυτο!!!!!!

τι ειναι αυτο?παλια προσπαθεια αντιγραφεις των aires τα οποια εκοψα απο επανω τα εφερα στο υψος των πεταλων του Β κ εβαλα το δαχτυλιδι απο κατω κ βουαλα!!!!!!

[IMGt]http://i680.photobucket.com/albums/vv162/orp13/QF-4B%20DRONE/Graphic1.jpg[/imgt]

αυτα για τωρα τα λεμε σε νεοτερο ποστ

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 08, 2010, 08:56:37 μμ »
Σφαγεαααααααα :wink:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 08, 2010, 09:09:11 μμ »
Σφαγεαααααααα :wink:

δεν ετυχε....πετυχε ομως ετσι?

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 09, 2010, 12:30:30 πμ »
Θα τολμουσα να πω οτι δεν πετυχε! Αν προσεξεις  φωτο απο F-4B θα δεις οτι οι εξαγωγες του δεν ειναι απλα πιο κοντες αλλα εντελως διαφορετικες.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 09, 2010, 07:28:42 μμ »
Θα τολμουσα να πω οτι δεν πετυχε! Αν προσεξεις  φωτο απο F-4B θα δεις οτι οι εξαγωγες του δεν ειναι απλα πιο κοντες αλλα εντελως διαφορετικες.

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ετοιμα μαμα ακροφυσια

παραθετω φωτο απο τον πραγματικο κινητηρα

φωτο απο πραγματικα α/φοι με τα πεταλα ανοιχτα κλειστα

φωτο απο τα δικα μου κ της AIRES 

φωτο απο τα ετοιμα της χασε

χωρις να θελω να το παιξω ειδημων απλα βλεπω οτι οι διαφορες τους ειναι ελαχιστες κ οτι το μονο μαμα που μπορω να βαλω....αυτο του F-104 της χασε που ερχεται πιο κοντα στην πραγματικοτητα ειναι λιγο εκτος κλιμακας(πιο φαρδυ!!!!!!!!) κ δεν ταιριαζει. πιστευω οτι για την κλιμακα του κιτ(1/48) κ για το οτι σαν γενικη εικονα ειναι αρκετα κοντα κ δεδομενου οτι δεν ειμαι απο αυτους που θελουν να κανουν κ την τελευταια βιδα κ με το γεγονος οτι ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΙΤ ΕΧΕΙ ΛΑΘΗ κ το βασικοτερο ειναι πιο ΚΟΝΤΟ!!!!!!(ναι ναι) ε το οτι τα ακροφυσια δεν ειναι 100% αλλα οπως λεν κ οι αγγλοι IF IT LOOK'S GOOD IT'S GOOD θα τα βαλω,ασε που ειναι σκρατσια κ εχουν διπλη αξια(εστω κ εαν βασιζονται σε after market) εξαλλου δεν τα τελειωσα εχουν δουλειτσα ακομα...απλα 1 1η φωτο απο το μεχρι τωρα αποτελεσμα ηταν!

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 09, 2010, 10:20:12 μμ »
λοιπον....με μπριζωσατε τωρα κ θελω βοηθεια.....ο.κ τωρα που τα βλεπω καλυτερα οντως απλα μοιαζουν περιπου....θα ηθελα την γνωμη σας. εαν ειναι να βαλω τα καφε σκουρα ή να βαλω αυτα που εφτιαξα.....? βοηθηστε λιγο με εφαγαν οι πολλες φωτο....

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 10, 2010, 10:32:37 μμ »
φιλε crow ειχες ενα δικιο κ αν φανηκε σαν να παρεξηγηθικα δεν ηταν ετσι....απλα βλεπω τον μοντελισμο σαν ψυχαγωγια κ οχι σαν αγχος αποτυπωσης κ της παραμικρης λεπτομερειας! any way κ εμενα δεν μου πολυ αρεσαν κ ειπα να κανω κατι πιο κοντα στο πραγματικο....το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπεται κ ο.κ δεν με ικανοποιει 100% αλλα κατα 95%. δεν το ξανακανω ομως γιατι εκτος του θα χρειαστω γυαλια μετα(κ δοξα το θεο ακομα βλεπω σαν γερακι) σιγουρα εαν το κανω παλι θα παω σε νοσοκομειο.....ΠΟΛΥ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟ Μ.Ε.Κ ΠΑΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΠΑΝΩ κομματι 

κ ενα dry fit look's like τελειωμενο 

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 16, 2010, 08:24:56 μμ »
 γεια σας.....λοιπον το μοντελο ασταρωθηκε τα ακροφυσια βελτιωθηκαν(οσο μπορουσα....)ασταρωθηκαν κ αυτα κ ευτιαξα κ χρωμα το οποιο ειναι ανε κοκκινιζων πορτοκαλι να το πω?πορτοκαλιζων κοκκινο να το πω? δεν ξερω! παντως μου αρεσει κ οταν θα πεσει στο μοντελο κ σε μεγαλες επιφανειες θα δουμε..... δειτε

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 16, 2010, 10:32:21 μμ »
μην ανυσηχεις για το πορτοκαλοκοκ....κοκκινοπορτοκαλ...κολοπορτοκ...κοκκινικολοπορτ...ή οπως αλλιως το λες, αφου διεφερε αναλογα με την "ηληκια" του, προχωρα...

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 16, 2010, 10:46:51 μμ »
Τα ακροφυσια ειναι πολυ ωραια ετσι οπως τα'χεις φτιαξει! ::icon_thumright::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλη συνεχεια! ::salut::

Tags: