Χριστος Ανεστη σε ολους με υγεια κ οτι καλυτερο για αρχη. αφου λοιπον εδεησε κ τελειωσε το μπλακ μπανυ μπανυ μου....ειπα να συνεχισω με κατι σε PHANTOM κ να βαλω κ χρωμα στην συλλογη μου. ετσι μετα απο ευγενικη παραχωρηση φιλου στο μοντελο
(ΜΙΧΑΛΗ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ)
ειπα να αρχισω το επομενο προτζεκτ μου. ετσι λεω να φτιαξω αυτο

το 1ο θεμα που προεκυψε ειναι το χρωμα.....γιατι? κοιταχτε γιατι. ενω δειχνει πορτοκαλοκκοκινο σς καποιες φωτο σε αλλες δειχνει πορτοκαλι ενω η ιδια η BOEING σε καποια το ονομαζει BRIGHT RED.... ωεο τι χρωμα το βαφω???????

το 2ο θεμα που προκηπτει ειναι το εξης....αυτα τα α/φη(25 στον αριθμο) μετασκευαστικαν σε υπταμενους στοχους.....που σημαινει κ οπως διαβασα κιολας οτι ηταν remoted controled.....ΑΛΛΑ σε ολες τις εναεριες φωτο βλεπω πληρωμα μεσα!!!!!!!
τωρα τι κανω? βαζω καθησματα ή τα αφαιρω? κ εαν βαλω καθησματα μαλλον δεν ειναι τα mk-7 αλλα νομιζω mk-5.....(το κιτ που θα χρησιμοποιεισω ειναι J με mk-7)καπου εχω βρει καποιες φωτο που δειχνουν την μετατροπη σε remoted(καποια εξτρα κουτια με καλωδια...ευκολα γινεται) αλλα ξερω οτι ο.κ το πισω καθισμα οντως ελειπε αλλα το εμπρος? ξερω οτι παντα κατα τις ματακηνισεις του α/φους υπαρχη καποιος μεσα....αρα αφηνω το εμπρος? εαν ξερει καποιος να με διαφωτησει θα το εκτιμησω.....αυτα για την ωρα.το κιτ θα γινει σχεδον οοb ΑΛΛΑ αναλογα κ την ορεξη μου(τρωγοντας ερχεται ετσι δεν λενε?)Α....οσο για τα decals ΕΙΝΑΙ homemade κ αλληθεια μου εφυγε ο οπισθειος να τις φτιαξω(παντα με corel draw)