Καλησπέρα στην παρέα!!!
Αφού λοιπόν ο Φίλιππος

έπιασε τις ερπύστριες, είπα να (ξανα) πιάσω και γω τους τροχούς.
Jeep λοιπόν και εγώ, αλλά όχι ότι κι ότι: SAS στην Βόρεια Ευρώπη και μάλιστα σε ζευγάρι. Είχα διαθέσιμα και κάτι τρομερά φιγουράκια της Milicast, οπότε...... (δυστυχώς τουλάχιστον η μια φωτό όπου τα έχω τοποθετήσει πρόχειρα, βγήκε χάλια, ακόμα και για τα δικά μου δεδομένα

).
Καθώς είχα μάλλον λίγο σχετικό υλικό, όλη η κατασκευή έχει βασιστεί στο Commando Car 1/35 της Italeri, το σχέδιο του οποίου μου έδωσε ο Philio

. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι η πιθανότητα να μην είναι (εντελώς) σωστά είναι μάλλον σημαντική, για αυτό μη βαράτε (πολύ τουλάχιστον)!!!!
Τα μοντέλα είναι της Airfix και έχουν γίνει οι προσθήκες που φαίνονται στις φωτογραφίες. Τα Brens στη θέση του οδηγού, έχουν "ξυριστεί" από στρατιωτάκια της Italeri. Από την ίδια "πηγή" προέρχονται και οι περισσότεροι σάκκοι που κρέμονται σε διάφορα σημεία. Το (απώτερο) σχέδιο προβλέπει να γίνει διόραμα (ορίστε????

), αλλά είναι πλέον γνωστό ότι εγώ από διοράματα ΔΕΝ..... (να δω πότε θα ασχοληθώ με το διόραμα του Oddball)

Στο αλεξινέμιο σκοπεύω να φτιάξω τα αλεξίσφαιρα τζάμια με crystal clear, ενώ στις τρύπες που φαίνονται θα τοποθετηθούν πολυβόλα Vickers K (ευγενική προσφορά του Mastoras).
Ένα σημείο που με δυσκόλεψε αρκετά, ήταν οι γρίλιες του ψυγείου (που έπρεπε να είναι κομμένες). Στο ένα το ψιλοκατάφερα, στο άλλο τις σκέπασα με τη ρεζέρβα (βασισμένος σε μια φωτογραφία, μάλλον όμως μεταπολεμικού SAS Jeep), καθώς το μοντέλο δεν βοηθούσε καθόλου στο σημείο αυτό

Περιμένω τα σχόλιά σας, για ότι πιθανόν θα πρέπει να διορθώσω

ΔΚ