Αποστολέας Θέμα: 6η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ  (Αναγνώστηκε 17174 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος distam

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο Κρήτης
  • modelclub.gr
Απ: 6η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 19, 2010, 04:49:34 μμ »
Μερικές φωτογραφίες από τις απονομές

Οι βραβευθέντες

Αποσυνδεδεμένος distam

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο Κρήτης
  • modelclub.gr
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 19, 2010, 05:07:20 μμ »
Μερικές  ακόμη

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Λαμπράκης

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/48
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 19, 2010, 05:36:35 μμ »
Καλησπέρα και από εμένα σε όλη την παρέα!

Τι να πείς για ένα τόσο γεμάτο τριήμερο, όπου πέρα από την έκθεση είχα προσωπικά την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους όπως ο Φίλιππος, ο Ηλίας και ο Νάσος...
Για τα πεπραγμένα της έκθεσης τα έγραψαν ο Κώστας και ο Δημήτρης παραπάνω....

Απλά να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που πέρασαν το κατώφλι της έκθεσης, είτε ως συμμετέχοντες, είτε ώς επισκέπτες αλλά και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή της. Η δυναμική που αναπτύχθηκε ελπίζω και εύχομαι να μας οδηγήσει στην 7η, στην 8η, στην 9η κ.ο.κ.... Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία!

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #53 στις: Απριλίου 19, 2010, 06:06:02 μμ »
Συγχαρητήρια στη δεύτερη πατρίδα μετά τη Θράκη.
Τόσο για την επιτυχημένη έκθεση,όσο και για την άψογη διοργάνωση.Σταματάκης-Λέκας γαρ!(Σε όλο το τιμ αξίζουν,απλά αναφέρω εσάς διότι γνωρίζω προσωπικά...)
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Δυστυχώς δε μπόρεσα να έρθω, αλλά του χρόνου με υγεία θα τα λέμε από κοντά(Σητεία)!!! ::icon_thumright::
Και πάλι μπράβο σας.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nickolas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 19, 2010, 06:12:59 μμ »
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Σ'ΑΥΤΗ.

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #55 στις: Απριλίου 19, 2010, 06:28:34 μμ »
Έχοντας επισκευθεί πολλές εκθέσεις εντός και εκτός των τοιχών μπορώ να πω πως η φετινή έκθεση του Ηρακλείου ήταν απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!

Η αίθουσα ήταν άψογη από όλες τις απόψεις, ο χώρος αρκετός, ο φωτισμός καλός κτλ. Τα εκθέματα κάλυψαν πιστεύω το γούστο κάθε μοντελιστή και ήταν και αρκετά σε ποσότητα. Είδα αρκετές δουλειές που φθάνουν σε επίπεδο αυτών που βλέπουμε σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού.

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η φοβερή ατμόσφαιρα που υπήρχε με τον κόσμο να ανταλλάσει απόψεις, να γελά να πειράζει και να περνά όμορφα! Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη εμπειρία και σίγουρα θα επισκευθώ και την επόμενη έκθεση του χρόνου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους Νίκο Φαζό, Γιώργο Λαμπράκη, Κώστα Μπρα, Γιώργο Παπαδάκη, Αντώνη Αστρινάκη και πολλούς άλλους που μπόρεί τώρα να ξεχνώ για την υπέροχη τους φιλοξενία. Έκαναν ότι ήταν δυνατό για να έχουμε ότι χρειαστούμε και τους ευχαριστώ θερμά!  Πραγματικά πέρασα φανταστικά!  ::salut::

Ιδιαίτερο ευχαριστώ στον φίλο Δημήτρη Σταματάκη που ήταν και η ψυχή της έκθεσης. Πραγματικά αυτός ο άνθρωπος έκανε τα πάντα για να νιώσουν όμορφα όλοι οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες. Νομίζω οφείλουμε όλοι ένα ευχαριστώ τον Δημήτρη για την πολύτιμη συμβολή του! (Βέβαια μας έπρηξε λίγο με τα διάφορα αντικείμενα που έχανε συνεχώς και τρέχαμε να του τα βρούμε! Πότε έχανε το κινητό του, πότε τους στυλούς πότε τις καταστάσεις, πότε την μπάλα... :mrgreen:)

Ευχή μου είναι και του χρόνου να γίνει όμορφη δουλειά και να ακολουθήσουν και άλλοι από την υπόλοιπη Ελλάδα. ( Με τον Φίλιππο περάσαμε τέλεια) 

Και μερικές φωτογραφίες:

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #56 στις: Απριλίου 19, 2010, 06:39:18 μμ »
Υπεροχες δουλειες βλεπουν τα φτωχα μου ματακια! :shock: Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους κοπιασαν για αυτη την εκθεση! ::eusa_clap::

Υ.Γ. Παρακαλουνται οι κυριοι Λαμπρακης και Κολιβακης να ποσταρουν τα προσφατος αποπεραντωθεντα τους μοντελα και μαλιστα συντομα! Εχει ζουμι η υποθεση! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #57 στις: Απριλίου 19, 2010, 08:13:32 μμ »
Συγχαρητήρια κι από τη Σύρο στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες της έκθεσης.!!

"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #58 στις: Απριλίου 19, 2010, 08:13:49 μμ »
Και μερικές ακόμη...

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #59 στις: Απριλίου 19, 2010, 08:53:36 μμ »

Για τις  μοντελιστικές τεχνικές δεν υπάρχει βίντεο μόνο φωτογραφίες .

Γιάννη Eagle, όταν έχεις καιρό και κέφι παρουσίασε κανά SBS με τις φωτο και κείμενο

να κάνουμε κανένα φροντιστήριο....

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #60 στις: Απριλίου 19, 2010, 09:16:07 μμ »
Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)

Respect  ::proskino:: στον άνθρωπο-ορχήστρα-σύλλογο Δημήτρη(distam) που ήταν η ψυχή της έκθεσης...

ʼντε και του χρόνου με περισσότερους συμμετέχοντες εκτός νήσου. Ελπίζω οι philio και Eagle να παρακινήσουν κόσμο για του χρόνου με τη μεταφορά των εμπειριών τους από τη φετεινή έκθεση... :wink:

Το κομμάτι με την έκθεση αεροπορικής φωτογραφίας (Εκθέτες οι Ν. Φάζος, Eagle Aviation -Γ. Λέκκας, Γ. Λαμπράκης και ο Σύλλογος Αναχαίτιση )
Να συμπληρώσω και τη συμμετοχή του Δημήτρη Σαμπάνη(dsamba) που τίμησε το κεφάλαιο Αεροπορία Στρατού με την ευχή του χρόνου να τον δούμε από κοντά...

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #61 στις: Απριλίου 19, 2010, 10:18:45 μμ »

Το κομμάτι με την έκθεση αεροπορικής φωτογραφίας (Εκθέτες οι Ν. Φάζος, Eagle Aviation -Γ. Λέκκας, Γ. Λαμπράκης και ο Σύλλογος Αναχαίτιση )
Να συμπληρώσω και τη συμμετοχή του Δημήτρη Σαμπάνη(dsamba) που τίμησε το κεφάλαιο Αεροπορία Στρατού με την ευχή του χρόνου να τον δούμε από κοντά...

Σπεύδω να το διορθώσω τώρα, ας με συγχωρέσει ο Δημήτρης για την παράβλεψη  :roll: :?

Αποσυνδεδεμένος 336sqn_Hawk

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο-Κρήτη
    • 336 (Hellenic) virtual sqn
« Απάντηση #62 στις: Απριλίου 19, 2010, 10:21:34 μμ »
Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και θερμά συγχαρητήρια  σε όλους όσους μόχθησαν για να γίνει αυτή η πανέμορφη διοργάνωση πράξη ιδιαίτερα τον Δημήτρη Σταματάκη και στα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου.Το Ηράκλειο μία πόλη 220.000 κατοίκων παρουσίασε τη δυναμική του στο χώρο του μοντελισμού και έθεσε τον πήχη αρκετά ψηλά.Η επόμενη είμαι σίγουρος ότι θα είναι εξίσου καλή αν όχι καλύτερη.Σας ευχαριστώ όλους !!

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
    • "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
« Απάντηση #63 στις: Απριλίου 19, 2010, 10:25:19 μμ »
Συγχαρητηρια κι απο μενα σε ολους για την πολυ καλη δουλεια που εκαναν.... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Πραγματικα, το επιπεδο του μοντελισμου στην χωρα μας, εχει ανεβει θεαματικα τα τελευταια χρονια, σε σημειο απλα  να χαζευουμε με την ποιοτητα και το μερακι των μοντελιστων μας.... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Παντα τετοια και του χρονου με ακομα περισσοτερα εκθεματα και εκθετες..... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος christoskats

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι
« Απάντηση #64 στις: Απριλίου 20, 2010, 01:57:21 μμ »
Πολλά συγχαρητήρια στου διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, όμορφα εκθέματα!!!
Χ.Κ.

Αποσυνδεδεμένος snik

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Καβάλα
« Απάντηση #65 στις: Απριλίου 20, 2010, 06:43:17 μμ »
Λίγα  λόγια και από εμένα για την πανέμορφη έκθεση που έγινε στο όμορφο Ηράκλειο.
Συγχαρητήρια στους φίλους Κρητικούς που έδηξαν για ακόμη μια φορά την απίθανη Φιλοξενία τους, την ζεστασιά και την φροντίδα απέναντι σε όλους μας!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μοντελιστές που αναφέρθηκαν στο όνομα μου. Πραγματικά με σκλαβώσατε!
χαίρομαι που γνώρισα καινούριους φίλους με κοινά ενδιαφέροντα και όχι μονο! θα ήταν μεγάλη μου χαρά να μπορέσω να ανταποδώσω την θερμή φιλοξενία σας και εγώ στην ομορφη καβαλα!
ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπόν μέχρι του χρόνου που θα σμίξουμε και πάλι!
...μερικές φωτογραφίες και από εμένα!

''Love is the only force capable of transforming an enemy into a friend''

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #66 στις: Απριλίου 20, 2010, 07:13:41 μμ »
  Μπράβο σε όλους σας παιδιά.Συγχαρητήρια σε διοργανωτές καί συμμετέχοντες,βραβευθέντες καί μη. Ελπίζω κάποια άλλη φορά να είμαι κι εγώ εκεί.
ʼλλωστε εκεί έχω μόνο καλούς φίλους. Δεν κινδυνεύω να με......δείρουνε.  :mrgreen:

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #67 στις: Απριλίου 21, 2010, 01:02:49 μμ »
Aπ'ότι καταλαβαίνω από τις φωτό που ανέβασαν όλοι οι φίλοι μας και τα σχόλια όλων,
η 6η Εκθεση του Ηρακλείου ήταν πολύ ωραία έκθεση με πολύ καλή διοργάνωση.
Συγχαρητήρια σε όλους, στους οικοδεσπότες και κυρίως στο Δ.Σταματάκη που ξέρω πόσο πάσχισε για τη άψογη διοργάνωση και στους συμμετέχοντες για την προσπάθεια τους και τα υπέροχα μοντέλα τους.
Ευχομαι και το χρόνου, ακόμα καλύτερα.
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #68 στις: Απριλίου 21, 2010, 10:39:55 μμ »
Φαινετε πως εγινε μια υπεροχη μοντελιστικη εκδηλωση,κριμα που δεν ημασταν εκει ακομα περισσοτεροι :(
Τα εκθεματα ειναι χαρμα οφθαλμων (ευχαριστουμε οσους ανεβασαν φωτο παρεπιπτοντως) ενω η παρεα φαίνεται -και ειναι- εξαιρετικη. ::eusa_clap::

Πολλα μπραβο σε οσους κοπιασαν για την εκδηλωση,ειδικοτερα στους φιλους μας Δημητρη Σταματακη και Γιωργο Λαμπρακη αλλα και τον Γιαννη Λεκκα. ::eusa_clap::

Αντε του χρονου να γεμισουμε καραβι να κατηφορισουμε ολοι μαζι μωρε κοπελια.  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος cretaman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Χανια
« Απάντηση #69 στις: Απριλίου 23, 2010, 01:43:46 πμ »
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #70 στις: Απριλίου 30, 2010, 10:28:27 πμ »
Πολύ ωραία κι επιτυχημένη έκθεση. Πολλά συγχαρητήρια σε όσους μόχθησαν γι'αυτό.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πολύ λυπήθηκα που δεν μπόρεσα να έρθω και να δω πάλι πολλούς και εκλεκτούς φίλους. Εύχομαι και του χρόνου δίνοντας υπόσχεση να είμαι εκεί.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Αμομφαρετος

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/72
  • Τόπος: Καβάλα
« Απάντηση #71 στις: Μαΐου 03, 2010, 07:56:58 μμ »
Θελω να ευχαριστησω το συλλογο μοντελισμου Ηρακλειου για την βραβευση μου σε 2 εκθεματα και να σας πω οτι με βαση τις φωτογραφιες αλλα και οσα μας ειπε ο Ηλιας οταν γυρισε στη Καβαλα ολα ηταν υπεροχα , τα εκθεματα ,η ποιοτητα τους ,οι ανθρωποι πισω απο τα μοντελα και την ανεξαντλητη υπομονη και επιμονη τους για να γινει η εκθεση ομορφη καθως και η ζεστη φιλοξενια.Συγχαρητηρια για μια ακομη φορα ευχομαι πρωτα πρωτα να βρεθουμε ολοι σε καποια απο τις εκθεσεις που ερχονται και εν συνεχεια στις δικες μας του χρονου. ::salut:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Για το Δ.Σ.

Ο Προεδρος
Μπαμπης Θαγγοπουλος
Μέλος συλλόγου μοντελιστών Καβάλας

Αποσυνδεδεμένος kwstas70

• ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.ΜΟΝ
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/144
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
  • pasyfimon@yahoo.gr
« Απάντηση #72 στις: Μαΐου 05, 2010, 12:14:50 πμ »
Συγχαρητηρια και απο τον ΠΑΣΥΦΙΜΟΝ για την πανεμορφη εκθεση,  τα ποιοτικα και ομορφα μοντελα που βλεπουμε,και την αψογη διοργανωση.
Ελπιζουμε οτι στην επομενη,θα ειμαστε και μεις εκει. Πολλα μπραβο σε αυτους που ετρεξαν,αλλα και στους συμμετεχοντες.
Σας ευχωμαστε ,παντα τετοιες επιτυχιες.

Για  το  Δ.Σ.
                                                                                                                                  Ο   Προεδρος
                                                                                                                              Γιαννοπουλος  Κωστας

Tags: