Αποστολέας Θέμα: IPMS...  (Αναγνώστηκε 10925 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Απ: IPMS...
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 05:03:54 μμ »
Μάλιστα, οπότε μπορεί με την άνεσή του, να κρατήσει τα λεφτά μέχρι να πάμε στα δικαστήρια, και μετά να τα παραδώσει με το νόμιμο τόκο και χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα απέναντι στο νόμο... Πολύ ωραία... Και την ταλαιπωρία και την ηθική βλάβη ποιός θα την πληρώσει???

Τέσπα. Το θέμα προσωρινά κλείνει εδώ, και θα τα πούμε μετά την ΓΣ...

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΛΑΚΗΣ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: IPMS...
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 09:15:44 πμ »
Δεν γραφω συχνα αλλα ολα αυτα που εχω διαβασει αυτες τις μερες με κανουν και απορω ! Καλα γιατι φερουμε ολοι αποψη πανω στο θεμα και με μενα πρωτο και δεν περιμενουμε να ερθει η ωρα της συνελευσης και να αφησουμε τον ανθρωπο να απολογηθει και να μην παμε στην συνελευση με προδικασμενο αποτελεσμα

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Kαι μηνύσεις;;;;
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 08, 2010, 12:46:04 πμ »
αληθεύει ότι ο ...ακατανόμαστος αντεπιτίθεται με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση του;;;;;;;;;;;;;;;; :roll: :roll: :roll:

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Απ: και μηνύσεις;;;;
« Απάντηση #53 στις: Απριλίου 08, 2010, 09:15:00 πμ »
Μέχρι εχθές το βράδυ που βρεθήκαμε σε ΔΣ, κανείς δεν είχε παρόμοια ενημέρωση επί του θέματος. Ότι έχουμε απειληθεί άπαντες οι υπόλοιποι του ΔΣ με μηνύσεις είναι δεδομένο... Τα υπόλοιπα είναι θέμα αλλουνού... και νομίζω ότι αυτό αρκεί.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: και μηνύσεις;;;;
« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 08, 2010, 11:20:01 πμ »
Νομιζω ότι όντως κατέθεσε 9 ή 12 (ή 30, 50 κοκ) μηνύσεις , την 1/4/2010 κατά παντός εμπλεκομένου με την υπόθεση.
Επειδή όμως οι εμπλεκόμενοι (αυτοί δηλαδή τους οποίους έχει ΚΛΕΨΕΙ ο τύπος) είναι πάρα πολλοί, ο δικηγόρος του - γνωστός δικηγόρος/νομικός σύμβουλος εταιριών "κολοσσών" (κατα δηλωση του) -  τον συμβούλεψε να ΚΛΕΨΕΙ κι άλλους για να γίνουν πάρα πάρα πολλοί, οπότε ο ακατανόμαστος θα συνεχίσει για λιγο ακόμη το "έργο" του. Για να τον βοηθήσουμε, παρακαλούνται όσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ πέσει ακόμη στα νύχια του, να το δηλώσουν για τους εντοπίσει πιο εύκολα.
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να σοβαρευτούμε λιγάκι.
Εχει όντως απειλήσει για κατι τέτοιο αλλά δεν έχει κάνει κάτι (τι άραγε ? εναντίον ποίου και για ποιο λόγο ?)
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Απ: Kαι μηνύσεις;;;;
« Απάντηση #55 στις: Απριλίου 08, 2010, 11:31:51 μμ »
Παιδια αν που επιτρεπεται θα ηθελα να πω την αποψη μου ως ενα απλο μελος της IPMS και τιποτα παραπανω.
Θεωρω λοιπον οτι τα συμπερασματα μας λιγο πολυ τα εχουμε βγαλει ολοι.Οι περισσοτεροι πεσαμε απο τα συννεφα οταν εσκασε η "βομβα".Πικραθηκαμε στεναχωρεθηκαμε τσαντιστηκαμε πονεσαμε για την Ενωση...οσοι μπορεσαν βοηθησαν την Ενωση να σταθει ξανα στα ποδια της αυτες τις δυσκολες στιγμες....δυστηχως ΔΕΝ ημουν ενας απο αυτους που την βοηθησαν εμπρακτα λογω προσωπικων θεματων και τιποτα αλλο......Ομως θεωρω οτι το θεμα θα πρεπει να σταματησει καποια στιγμη γιατι στο τελος...και θυμηθητε αυτο που λεω....δεν θα συζηταμε πλεον για τις ομορφες στιγμες που μας προσφερει η ενασχοληση μας με το χομπυ αλλα ποιος εκανε μυνηση σε ποιον αν εχει δικιο ο χ ο ψ η ο ω....
Και επειδη δεν εχω προβλημα να πω οτι σαφεστατα και ειμαι με το μερος της IPMS γιατι ενα μερος των χρηματων τα οποια κλαπηκαν ειναι και δικα μου λεφτα....ομως παιδια μεχρι εκει.Ουτε νομικος ειμαι ουτε αστυφυλακας.Μοντελιστης ειμαι που γουσταρω να φτιαχνω οτιδηποτε εχει σχεση με το εν λογω χομπυ.Θα μου πειτε.."καλα ρε μεγαλα μην διαβαζεις την ενοτητα που αναφερεται στο συγκεκριμενο θεμα..." αν αυτη ειναι η λυση οκ θα το κανω.
Υπαρχουν και παιδια νεα στο χωρο τα οποια μπαινωντας στο forum και διαβαζωντας ολα αυτα δεν ξερω πως θα νιωθουν....εγω παντως θα ενιωθα αμηχανα.
Κλεινωντας θα ηθελα να ζητησω συγνωμη αν καποιος θεωρει οτι η συγκεκριμενη παρεμβαση εχει γινει με υφος αυστηρο...ποτε δεν ειχα αλλωστε στις μεχρι τωρα παρεμβασεις μου σε οποιοδηποτε θεμα στο forum τετοιο υφος....απλα ειναι μια αποψη την  οποια ηθελα απο καιρο να καταθεσω.
Σας ευχαριστω εκ των πρωτερον για τον χρονο σας  ::salut:: ::salut::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #56 στις: Απριλίου 09, 2010, 06:45:25 μμ »
GIOMEF σωστά τα γράφεις αλλά δυστυχώς αυτά τα χρήματα και οι απλήρωτες υποχρεώσεις δυσκολεύουν την IPMS σε  πολλά... Οταν λείπει ένα τέτοιο ποσό από το ταμείο ενός συλλόγου που αν μη τι άλλο είναι μη κερδοσκοπικός, δημιουργείται θέμα. Λαμβάνοντας υπόψιν και τον χρόνο που παίρνει να εκδικαστούν τέτοιες υποθέσεις, τα χρήματα αυτά θα αργήσουν να επιστρέψουν (αν επιστρέψουν ) στο ταμείο...

Τα παραπάνω αποτελούν προσωπική άποψη του υπογραφοντα και σε καμμία περίπτωση δεν είναι θέση της Ενωσης Μοντελιστων Ελλάδος...

type less model more

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #57 στις: Απριλίου 09, 2010, 10:17:45 μμ »
Ο Γιώργος έχει απόλυτο δίκιο...

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #58 στις: Απριλίου 13, 2010, 01:47:19 πμ »
Φιλτατε Γιωργο διαφωνω οριζοντιως διαγωνιως και καθετως.................

1) τετοιο χαβαλε και ιστορικες στιγμες εχουμε χρονια να ζησουμε !!!!!(να οι συνελευσεις, να οι ατακες..."...4800")

2) Οποιος οργισμενος νεος μπει και διαβασει η μαθει θα ενθουσιαστει...........τι ειμαστε συλογος φιλοτελιστων ? επιτελους και εμεις μια γνησια ζωηρη ελληνικη λεσχη με καταχρασμενο ταμειο, μυνησεις, τσαμπουκαδες κτλ

3)Αποκτησαμε επιτελους χρονικο σημειο αναφορας στην IPMS .........ΠΜ εποχη, ΜΜ εποχη.....

4)Μαθαμε και ωριμασαμε (οργανωση, μεθοδικοτητα, λογιστικη οργανωση και ελεγχος κτλ) Πριν ηταν λιγο χυμα σε αυτα....!! Καλο το hobby οι χαβαλεδες και οι καφεδες αλλα οσοι ασχολουνται σε επαγγελματα με λεφτα ξερουν το χρυσο κανονα....ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ !!!!!!..

5)Ηρθαμε ολοι πιο κοντα .....ενα δικηγορο μοιραζομαστε ολοι βρε κουτα !

ΥΓ Για τους παραπανω λογους ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  :lol: 

ΥΓ2 Βεβαια ωραιος ο χαβαλες και το μαθημα που πηραμε ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΟ    :(...............δεν γινεται ρε πατριωτη καμμια εκπτωση????
  [img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #59 στις: Απριλίου 13, 2010, 12:22:26 μμ »
Απο την πλευρα του χαβαλε και εγω μαζι σου ειμαι....ΟΜΩΣ αν ολα αυτα γυρισουν  μπουμεραγκ....οποιος καταλαβε καταλαβε.... ολοι εμεις που χαβαλεδιαζουμε θα ειμαστε στην απεξω.Αλλοι θα τραβηξουν τα ζορια....αν γουσταρεται να χαβαλεδιαζουμε no problem :!: :!:
Αλλα επειδη εμενα με εχει κουρασει το θεμα σταματαω εδω.....θα ασχοληθω με την σκαλα του συνεργειου που φτιαχνω....εκει να δεις χαβαλε φιλε :lol: :lol:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος mike94

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ρόδος- Ηράκλειο
  • ''Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν''
« Απάντηση #60 στις: Απριλίου 19, 2010, 03:56:31 μμ »
παντος συναδελφοι επιδη προκιτε να γραφτω συντομα στην ενωση μας θα ντρεπωμουνα να περιστιχιζεται απο τετοια μελη το συγουρα και το σωστο ειναι αυτο που γινεται να πανε δικαστικα και να γινει αν επιτρεπεται 'καθαρση' ::salut::
"εις οιονός άριστος ,αμύνεσθαι περι πάτρις"  
Μιχαλης Σαββακης

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #61 στις: Απριλίου 19, 2010, 06:23:24 μμ »
παντος συναδελφοι επιδη προκιτε να γραφτω συντομα στην ενωση μας θα ντρεπωμουνα να περιστιχιζεται απο τετοια μελη το συγουρα και το σωστο ειναι αυτο που γινεται να πανε δικαστικα και να γινει αν επιτρεπεται 'καθαρση' ::salut::

Μιχάλη,
η διαδικασία της μήνυσης εκ μέρους της IPMS Ελλάδος, εναντίον του πρώην ταμία είναι ήδη σε εξέλιξη, έπειτα απο απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος mike94

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ρόδος- Ηράκλειο
  • ''Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν''
« Απάντηση #62 στις: Απριλίου 19, 2010, 06:26:22 μμ »
χερομε γιαυτο που ακοω οχι επιδη εχω προσωπικη εμπαθια ουτε που τον γνωριαω μονο μεσο του περιοδικο τον εχω δει αλλα το σωστο ειναι σωστο και πρεπει να γινεται μπραβο Σταυρο :!: :!: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
"εις οιονός άριστος ,αμύνεσθαι περι πάτρις"  
Μιχαλης Σαββακης

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
ΘΕΜΑ: Ενέργειες της IPMS Ελλάδος εναντίον του τέως Ταμία της Ενωσης κ. Συμεών (Μάκη) Λεωνταρίδη

Αθήνα 19 Ιουλίου 2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο της IPMS Ελλάδος, πληροφορεί τα μέλη της Ένωσης, καθώς και κάθε ενδιάφερόμενο ότι σε εφαρμογή των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης της 21ης Φεβρουαρίου 2010 έχουν γίνει οι κάτωθι ενέργειες:

:arrow: Στις 28η Μαίου 2010 κατατέθηκε ενώπιον του κ.Εισαγγελέως Πλημ/κων Πειραιά η από 17 Μαίου 2010 και με ΑΒΜ Α100/1104 μήνυση της Ενωσης κατά του κ. Συμεών (Μάκη) Λεονταρίδη, τέως Ταμία της Ένωσης, για τις πράξεις της απιστίας και της υπεξαίρεσης του υπόλοιπου ταμείου της Ενωσης, ποσού ένδεκα χιλιάδων τριακοσίων ογδόντα εννέα και 15/100 (11.389,15) ευρώ, όπως αυτό προσδιορίστηκε από την Ελεγκτική Επιτροπή και εγκρίθηκε από την προαναφερθείσα Γενική Συνέλευση.

:arrow: Επίσης την 14η Ιουλίου 2010 κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας , αγωγή κατά του κ. Λεονταρίδη (γεν. αριθμ. κατ. 130208/2010 και κατάθεσης 8444/2010) , με την οποία η IPMS Ελλάδος, αιτείται να υποχρεωθεί αυτός να καταβάλει στην Ενωση, το ποσό των ένδεκα χιλιάδων τριακοσίων ογδόντα εννέα και 15/100 (11.389,15) ευρώ καθώς και ποσό είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ ως αποζημίωση ηθικής βλάβης. Δικάσιμος για τη συζήτηση της αγωγής αυτής ορίσθηκε ενώπιον του παραπάνω Δικαστηρίου η 6η Δεκεμβρίου 2012 με αριθμό πινακίου Η1-15.

:!: Η σχετική καθυστέρηση στην κατάθεση τόσο της μήνυσης όσο και της αγωγής, οφείλεται αποκλειστικά στις επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς μέχρι και τα μέσα Ιουλίου 2010.

:!: Επισημαίνεται ότι μέχρι και την ημερομηνία υπογραφής του παρόντος, ο κ. Λεονταρίδης δεν έχει επιστρέψει στο Ταμείο της Ενωσης οποιοδήποτε χρηματικό υπόλοιπο.

Για το ΔΣ της IPMS Ελλάδος

Ο Πρόεδρος
Σταύρος Σουλής (IPMS 228)

Tags: