Λυπάμαι που το λέω, αλλά από άποψη τακτικής, δεν μου αρέσει αυτό το outing που ξεκινήσαμε εδώ στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Φυσικά και του χρειάζεται ένα γερό outing, αλλά μετά τη ΓΣ, και αφού εξουσιοδοτήσουμε επισήμως το ΔΣ να προχωρήσει στις νόμιμες ενέργειες.
Κάτι σημαντικό που μάθαμε τελευταία, είναι ότι οι μηνύσεις για υπεξαίρεση (η περίπτωσή μας), προχωρούν αυτεπάγγελτα από την εισαγγελία. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα κατατεθεί η μήνυση, ακόμα και αν ο Tαμίας φέρει τα λεφτά (ευρώ 11.389,15 για όποιον ενδιαφέρεται), την καμπάνα του θα την φάει και θα είναι και ηχηρή (ο Πέτρος, σαν νομικός, μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό?). Αν του έχει μείνει κάποιος φίλος "αδάγκωτος", καλό θα είναι να του το πει αυτό, μπας και βάλει μυαλό (χλωμό).
Τυπικά, όμως ο Ταμίας, προς το παρόν κρατάει το ταμείο για λογαριασμό του και δεν έχει αρνηθεί να το φέρει, αν και ποτέ βέβαια δεν το έκανε με διάφορες δικαιολογίες (πράγμα που φυσικά μας οδηγεί στη βάσιμη υπόθεση, ότι τα λεφτά τα έχει φάει).
Τώρα για το αν θα εμφανιστεί στη ΓΣ.... Χλωμό το κόβω. Θα πρέπει να είναι μεγάλος γάιδαρος αν μετά από όλα αυτά, σκάσει μύτη (εκτός βέβαια και αν έρθει με τα λεφτά στην τσέπη - λέμε και καμιά μ..κία να περνάει η ώρα).
Πάντως προτείνω σε όποιον έχει συναλλαγές με τον άνθρωπο αυτό, να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός μαζί του και τώρα και στο μέλλον - απ ότι μαθαίνουμε "δαγκώνει".
Το ζήτημα είναι ότι η Ένωση αυτή τη στιγμή είναι τελείως άφραγκη. Ας ελπίσουμε ότι οι κινήσεις του ΔΣ θα εξασφαλίσουν στην Ένωση κάποια χρήματα, για τα επείγοντα έξοδά της. Σε αυτό είναι κρίσιμη η δραστηριοποίηση και η συνεισφορά ΟΛΩΝ ΜΑΣ
Δημήτρης Κοντός
Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΙPMS