Αποστολέας Θέμα: IPMS...  (Αναγνώστηκε 10932 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
IPMS...
« στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:18:02 μμ »
Αν και συνήθως τα ψιλοφέρνω βόλτα με το γραπτό λόγο, τώρα ομολογώ πως έχω κολλήσει... Τέλος πάντων, δεν υπάρχουν και πολλοί δρόμοι για να πεις με τρόπο πως η IPMS έχει μείνει με πρακτικά μηδενικό ταμείο επειδή ο ταμίας έχει αποφασίσει να κρατήσει για εαυτόν το ταμείο, τα έσοδα της έκθεσης, ότι έβγαλε η ένωση μέσα στο 2009 και ποιος ξέρει τι άλλο.

Μου πήρε αρκετό καιρό να το χωνέψω. Ακόμα και τώρα που έχω επιβεβαίωση από τα πλέον επίσημα χείλη μου είναι δύσκολο να το δεχτώ. Και η ένωση πάει για γενική συνέλευαη και αποφάσεις οι οποίες με δεδομένη τη δημοσιότητα που θα λάβουν δεν ξέρω αν θα κάνουν καλό ή κακό στο μοντελισμό στη χώρα μας.

Και να σκεφτείτε πως πίστευα πως ότι χειρότερο για το χόμπυ ήταν οι περιπτώσεις Μαυρουδή. Να που υπάρχουν πάντα χειρότερα :(
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Απ: IPMS...
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:21:01 μμ »
   :shock: :shock:

Αλήθεια είναι τώρα αυτό ή καμιά από τις γνωστές πλάκες του Γιώργη  :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:32:32 μμ »
αλήθεια είναι

και έχει γίνει γνωστό και πέρα από το IPMS

αλλά, από ότι ξέρω ο Πρόεδρος της IPMS έχει προχωρήσει σε ...ότι απαιτείται από τις ...περιστάσεις

Υ.Γ. συμβαίνει και στις ....καλύτερες οικογένειες  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:33:50 μμ »
Δυστυχως  αλήθεια :evil: :evil: :evil:

Και το χειρότερο να είναι πως η βρωμιά του παρελθόντος, ίσως σκιάσει την καταπληκτική πορεία
και προσπάθεια του νέου ΔΣ (ένας βέβαια είχε δική του πορεία)...

Γι'αυτό όλοι στη συνέλευση την άλλη Κυριακή  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:38:42 μμ »

... τι τραβάει ρε παιδί μου και αυτό το έρημο το χόμπυ !!!!!!!
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:40:44 μμ »
Δυστυχως  αλήθεια :evil: :evil: :evil:

Και το χειρότερο να είναι πως η βρωμιά του παρελθόντος, ίσως σκιάσει την καταπληκτική πορεία
και προσπάθεια του νέου ΔΣ (ένας βέβαια είχε δική του πορεία)...

Γι'αυτό όλοι στη συνέλευση την άλλη Κυριακή  ::salut::

σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συμβεί αυτό

οι κλέφτες δεν μπορούν να σκιάσουν την προσπάθεια και τον κόπο των υπολοίπων

Υ.Γ. δεν είναι πρωτόγνωρο, αρκεί να γίνει ότι απαιτείται και όχι ...δεν βαριέσαι

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:47:15 μμ »
Απο οτι θμαμαι, ειχε συμβει και στον Πηγασο παρομοιο!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:48:58 μμ »

δεν φταίει το χομπυ Νίκο, αν κάποιοι είναι κλέφτες και απατεώνες

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:54:28 μμ »
Απο οτι θυμαμαι, ειχε συμβει και στον Πηγασο παρομοιο!

ναι, και αν γινότανε ότι έπρεπε και ότι είχα προτείνει ( συγγνώμη για το προσωπικό)

δεν θα δινόταν η ευκαιρία στους ...διάφορους να επιδιώξουν τη διάλυση του

το θέμα είναι ότι για το ΠΗΓΑΣΟ ξεπεράστηκε το θέμα αυτό

και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να τεθεί παρόμοιο θέμα για την IPMS που είναι ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα

EDIT: αν γινότανε ότι έπρεπε και ότι είχα προτείνει  - και ο Lampakias - Ιωαννίδης

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:56:05 μμ »

δεν φταίει το χομπυ Νίκο, αν κάποιοι είναι κλέφτες και απατεώνες

Δυστυχώς αυτοί υπάρχουν παντού και σε όλους τους τομείς ...... Αλλά, βρε παιδί μου, να γλιτώσεις από αυτούς τουλάχιστον στο χώρο ενός χόμπυ  ..  :roll: :roll:

Μπα .... τα ίδια κι εδώ  :?
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:56:28 μμ »
...και τώρα τι ρε παιδιά???? Βρέθηκε κάποιος βούτηξε τα φράγκα και θα μείνει έτσι??? Νομική υπόσταση η ΙPMS δεν έχει??? Καταστατικό δεν έχει??? Νόμιμη ένωση δεν είναι??? Αν κάποιος βουτήξει τα λεφτά από το ταμείο χάθηκαν οι μηνύσεις??? Sorry κιόλας που επεμβαίνω χωρίς να ξέρω της λεπτομέρειες (λόγο φόρτου εργασίας δεν ενημερώθηκα) αλλά να το ξέρουμε την Κυριακή που θα έρθουμε στην γενική συνέλευση να κοιτάμε με μισό μάτι τον διπλανό μας!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:07:12 πμ »
...και τώρα τι ρε παιδιά???? Βρέθηκε κάποιος βούτηξε τα φράγκα και θα μείνει έτσι??? Νομική υπόσταση η ΙPMS δεν έχει??? Καταστατικό δεν έχει??? Νόμιμη ένωση δεν είναι??? Αν κάποιος βουτήξει τα λεφτά από το ταμείο χάθηκαν οι μηνύσεις??? Sorry κιόλας που επεμβαίνω χωρίς να ξέρω της λεπτομέρειες (λόγο φόρτου εργασίας δεν ενημερώθηκα) αλλά να το ξέρουμε την Κυριακή που θα έρθουμε στην γενική συνέλευση να κοιτάμε με μισό μάτι τον διπλανό μας!!!!!

αυτά συμβαίνουν....

το θέμα είναι τι θα κάνει η ΙPMS και πιστεύω ότι θα κάνει το σωστό

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:19:14 πμ »

αυτά συμβαίνουν....

το θέμα είναι τι θα κάνει η ΙPMS και πιστεύω ότι θα κάνει το σωστό

Ετσι ακριβώς... και επειδή οι περισσότεροι απο εμάς γνωρίζουμε το ποιόν των περισσότερων μελών του "νέου" ΔΣ της IPMS, πρέπει να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν τον σκόπελο και να καθαρίσουν την κόπρο!

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:20:38 πμ »
Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό αυτό που έγινε, τι να πει ή να γράψει κανείς...  :roll:
Δυστυχώς μου είναι μάλλον αδύνατον να παρευρεθώ στη Γ.Σ., πιστεύω όμως ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών από Αθήνα θα πάει, και πρέπει να πάει.
Και φυσικά είναι στο χέρι όλων μας να μην επισκιαστεί η καταπληκτική προσπάθεια που έγινε από την I.P.M.S. στο 2009, από το θλιβερό αυτό συμβάν...
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:30:34 πμ »
Πολυ κρίμα για μια ενωση που προσπαθει να διαδωσει και να βοηθησει το χομπυ του μοντελισμου στην χωρα μας....και επισης κριμα για αυτους που πραγματικα προσπαθουν μεσω αυτης της ενωσης και αφιερωνουν χρονο απο την προσωπικη τους ζωης, για να παει μπροστα ο μοντελισμος  και να γινει ευρεος γνωστο χομπυ. Ενα πανεμορφο και υγιες χομπυ.

ΑΑ ρε "ελληναρες"!!

Προσωπικα εχω συμπληρωσει την αιτηση εγγραφης αλλα ακομα δεν νιωθω ετοιμος να την ταχυδρομισω...

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:33:04 πμ »
Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό αυτό που έγινε, τι να πει ή να γράψει κανείς...  :roll:
Δυστυχώς μου είναι μάλλον αδύνατον να παρευρεθώ στη Γ.Σ., πιστεύω όμως ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών από Αθήνα θα πάει, και πρέπει να πάει.
Και φυσικά είναι στο χέρι όλων μας να μην επισκιαστεί η καταπληκτική προσπάθεια που έγινε από την I.P.M.S. στο 2009, από το θλιβερό αυτό συμβάν...

αρκεί να μη επικρατήσει η άποψη....

τι να κάνουμε....
ουκ λάβεις παρα του μη έχοντος....

:( :( :( :( :(

δεν είναι καλός οδηγός....

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:49:30 πμ »
 :shock:  :shock:  :shock:
Καλά, γίνονται με τέτοια ευκολία τέτοιες κινήσεις;;; Με τι σκεπτικό τα πήρε ο Χριστιανός; Ότι δεν θα τον καταλάβαιναν;

Δεν το χωράει το μυαλό μου...  Γι' αυτό δεν ήταν στην εκδήλωση της κοπής της πίτας;

"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:51:57 πμ »
Καλά, γίνονται με τέτοια ευκολία τέτοιες κινήσεις;;; Με τι σκεπτικό τα πήρε ο Χριστιανός; Ότι δεν θα τον καταλάβαιναν;

Δεν το χωράει το μυαλό μου...  Γι' αυτό δεν ήταν στην εκδήλωση της κοπής της πίτας;

σκεπτικό ;;;;; -  ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας με αυτό  :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:57:03 πμ »
Γι' αυτό δεν ήταν στην εκδήλωση της κοπής της πίτας;

Oυτε να αρρωστησει κανεις δε μπορει... ::karekla_gelio::

λετε να παμε σαν άλλοτε και μας δειξουν τα καναλια????  :roll: ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,9915.msg199219.html#msg199219

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:59:08 πμ »

σκεπτικό ;;;;; -  ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας με αυτό  :( :( :(

Δεν θα πήρε και τη γυάλα με το μέλι με την μία....θα βούτηξε το δάχτυλο στην αρχή και θα γλυκάθηκε και μετά θα έχωσε και την κουτάλα.
Μόνο που άφησε όλων μας ψωμί με σκέτο βούτυρο,μέλη της IPMS και μη.....

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 01:02:31 πμ »
Spoiler (hover to show)
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 01:23:49 πμ »
 --- 2 ερωτήσεις ίσως "ξεκάρφωτες" --- Πώς μπορεί να βοηθήσει κάποιος ο οποίος είναι μέλος αλλά είναι εκτός Αθηνών (εννοώ δεν μπορεί να παραβρεθεί στην Γεν. Συν.)  :?: :?: Πως μπορεί να πληρώσει την συνδρομή του ώστε να βοηθήσει τον Σύλλογο (πάντα μιλώ για κάποιον εκτός Αθήνας)  :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 01:25:26 πμ »
συνειδητά γράφω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ

ΑΛΛΟ Η ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ...ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

ο μόνος δρόμος για την IPMS είναι να επιδιώξει να ανακτήσει τα υπεξαιρεθέντα ή να κάνει μήνυση και αγωγή

ακόμα κι αν χρειαστεί έκτακτη εισφορά των μελών για τα δικαστικά έξοδα

αλλιώς, μετα από 2-3 χρόνια κι ο επόμενος ταμίας του ...όποιου Συλλόγου θα τα πάρει και θα ...γελάει
και θα ...βγουν και διάφορα καλλικαντζαράκια να λένε διάφορα... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ. μεταξύ μας, το αδίκημα είναι σοβαρό, ανεξάρτητα από το ποσό

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 01:25:57 πμ »
--- 2 ερωτήσεις ίσως "ξεκάρφωτες" --- Πώς μπορεί να βοηθήσει κάποιος ο οποίος είναι μέλος αλλά είναι εκτός Αθηνών (εννοώ δεν μπορεί να παραβρεθεί στην Γεν. Συν.)  :?: :?: Πως μπορεί να πληρώσει την συνδρομή του ώστε να βοηθήσει τον Σύλλογο (πάντα μιλώ για κάποιον εκτός Αθήνας)  :?: :?:

:roll: :roll:  .... μίλα με τον ταμία και θα τα κανονίσει όλα αυτός !!!  :lol:
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 01:54:10 πμ »
Λόγω μιας οικογενειακής υποχρέωσης, τώρα μολις βλέπω το θέμα και θα προσπαθήσω να απαντήσω σε ...όλους, ξεκινώντας ανάποδα με την πολύ ωραία "πάσα" που έστρωσε ο Raw_Shooter.

Πάνο και λοιποί αγαπητοί φίλοι,
το γεγονός ότι ξεσκεπάστηκε ένας τύπος (με συγκεκριμένα καθήκοντα και αρμοδιότητες υποτίθεται), ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα μας και απ'ότι φαίνεται έχει αφήσει αυτή τη στιγμή την ένωση με ένα ταμείο για...γέλια (ή για κλάματα: οι παρόντες στη χτεσινή 1η ΓΣ το είδαν με τα μάτια τους, όποιος έχει όρεξη ας αναφέρει το ...μονοψήφιο ποσό  :!: που καταμετρήθηκε  :( )  δε σημαίνει ότι σταματάνε και όλες οι δραστηριότητες. Το αντίθετο μάλιστα.
Οι εγγραφές (μακάρι) και οι ανανεώσεις των συνδρομών θα συνεχίσουν κανονικά, με το νέο ταμία που ορίστηκε σήμερα. Λεπτομέρειες στο γνωστό μέηλ (ipms-hellas@windowslive.com) για επιβεβαίωση ή υπενθύμιση των διαδικασιών. Μάλιστα θα είναι σημαντική βοήθεια έαν όποιος επιθυμεί να ανανεώσει τη συνδρομή του, το κάνει όχι για ένα αλλά για περισσότερα έτη. Δεν χαρίζει κάτι με αυτό το τρόπο, ούτε πετάει τα λεφτά του. Πολύ απλά βοηθάει την ένωση να σταθεί όρθια και να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της (ενοίκια, προετοιμασίες, περιοδικό κλπ.).
Στο ίδιο πνεύμα θα ξακινήσει άμεσα (απο τη ΓΣ της 21/2/2010) μια οικονομική εξόρμηση (ωραίος όρος που θυμίζει άλλες εποχές  :wink:) με διάφορες δράσεις (απο παζάρι μέχρι ....μπλοκάκι).
Στην ουσία του θέματος τώρα που νομίζω ενδιαφέρει περισσότερο,
ο εν λόγω τυπάκος δεν θα αφεθεί έτσι. Ηδη έχει ξεκινήσει η προβλεπόμενη διαδικασία με βάση το καταστατικό και τις νομικές συμβουλές τριών δικηγόρων, του έχει επιδοθεί με δικαστικό επιμελητή το πρώτο εξώδικο και στην επερχόμενη ΓΣ θα ενημερωθούν τα μέλη και θα εγκρίνουν τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.  
Μπορεί ίσως να πάρει καιρό με τους ρυθμούς της Ελληνικής δικαιοσύνης αλλά τα χρήματα της Ένωσης, των μελών της, δηλαδή τα χρήματα όλων μας, θα επιστρέψουν στο ακέραιο στο ταμείο.
Ενα "καλό" απο την ιστορία αυτή είναι ότι όσο κυκλοφορεί απο στόμα σε στόμα και γίνεται γνωστή στους μοντελιστικούς κυκλους, τόσο εμφανίζονται και άλλοι τους οποίους έχει "δαγκώσει" και σιγά σιγά εμφανίζεται το πραγματικό μέγεθος και η έκταση του προβλήματος .
Εκ μέρους μας (ομιλώ ως ΔΣ πλην ενός) δεν υπάρχει διάθεση ούτε να σκεπαστεί το θέμα (το αντίθετο μάλιστα) ούτε να χαριστεί το παραμικρό.
Χρειάζεται γι αυτό όμως η συμπαράσταση των μελών και η πρώτη και ιδανική ευκαιρία να εκφραστεί αυτή η συμπαράσταση είναι την ερχόμενη Κυριακή στη ΓΣ (21/2/2010, 10.00 στα γραφεία μας)
Αυτά για την ώρα
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση.
 ::salut::
Σ.Σ.

Tags: