Αποστολέας Θέμα: 9Η ΕΚΘΕΣΗ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ 2010  (Αναγνώστηκε 12727 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Απ: 9Η ΕΚΘΕΣΗ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 28, 2010, 07:37:30 μμ »
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 28, 2010, 07:41:38 μμ »
....καθως ειχαμε μια πτωση ενος πλαστικου κλασερ πανω στο μοντελο του Κοντογιαννη με αποτελεσμα να καταστραφει.Ετυχε να ειιμαι μπροστα την στιγμη του ατυχηματος και πρωτα εσπασε η καρδια μου και μετα το μοντελο του Γιωργου...
Σχετικες φωτο αο την εκθεση εχει αναλαβει ο να ανεβασει ο κυριος Αποστολης Οικονομου στον οποιο δινω δημοσια τα συγχαριτηρια μου για την βραβευση του απο τους διοργανωτες ::eusa_clap::....αααααχχχχχχχ αν δεν το ελεγα θα εσκαγα φιλε (ξερεις εσυ):lol: :lol:
Αντε και του χρονου αδελφια να ημαστε καλα

Συγχαρητήρια σε όλους

Γιώργο, διόραμα με κατεστραμένο...

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 28, 2010, 08:04:57 μμ »
Η παρεα ειχε πιασει τις καρεκλες παρακειμενης καφετεριας απο νωρις το πρωι και συνεχως αυξανοταν,τα μελη της Θεσσ/νικης εδωσαν βροντερο παρων και πολυ το διασκεδασαμε που ηταν κοντα μας ::eusa_clap::
Χαρηκα πολυ για τους φιλους που γνωρισα (john-john,soumi,Μπαμπης Θαγγοπουλος απο Καβαλα και τους 3 φιλους μας απο τη Πατρα  ::eusa_clap:: ) αλλα και για τους φιλους που ξανα ειδα (ni-kos,lampakias)

Πολυ ζεστη η εκδηλωση με φιλοξενους οικοδεσποτες ::eusa_clap::

Τα εκθεματα αρκετα και ποιοτικα με πολλα τα αρματικα :!: ::icon_thumright::

Αρκετος ο κοσμος που συνερευσε στην εκθεση,βοηθησε κι ο καιρος αν και ειχε λιγο κρυο αερακι......

Συγχαρητηρια στους βραβευθεντες αλλα και σε οσους συμμετειχαν ::eusa_clap::
Τα ευσημα και σε οσους εστησαν την εκθεση ::eusa_clap:: ::salut::

Ευχαριστουμε τον Πανευβοικο συλλογο για τον αναμνηστικο επαινο προς το Modelclub  ::salut:: (που "καταχρηστικα" παρελαβα εγω αφου ο Admin ,o κ. Αρκαδιος περι αλλων τυρβαζε στον εξωτερικο χωρο  :lol: :lol:  :mrgreen: )

Ιδιαιτερο ενδιαφερον εκρυβε ο παγκος του Discounthobbyzone με πολλα και σπανια βιβλια,περιοδικα κ.α ::icon_thumright::

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ !!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 28, 2010, 09:19:33 μμ »
Επιτρεψτε μου να ευχαριστησω ολους οσους επελεξαν τη βινιετα μου για το φετινο best of show.
Υπηρχαν πολυ καλυτερες δουλειες....κατα την αποψη μου....οι οποιες αξιζαν την συγκεκριμενη διακριση αλλα ΔΥΣΤΙΧΩΣ ηταν εκτος συναγωνισμου
Ειναι ενα θεμα που σηκωνει πολυ κουβεντα και δεν ειναι ωρα για την ανοιξουμε.Αλλωστε με διαφορα ατομα την εχω κανει....σεβαστη η αποψη τους ομως με βρισκει εντελος αντιθετο.
Οπως και να χει και παλι σας ευχαριστω πολυ.... ενα μερος απο την συγκεκριμενη διακριση ανηκει σε ολο το MODELCLUB ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 28, 2010, 09:53:19 μμ »
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την όμορφη και σεμνή τελετή της 9ης έκθεσης-διαγωνισμού μοντελισμού που διεξάχθει με επιτυχία για άλλη μια χρονιά στην Χαλκίδα ::eusa_clap::
Συνδυάστηκε επίσης με μια όμορφη μονοήμερη οικογενειακή εκδρομή ::kerasma::, με υπέροχη λιακάδα, σε μια υπέροχη πόλη ::agree::! Προσωπικά για την επόμενη φορά την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους όσους ασχολούνται με τον μοντελισμό αλλά... και όχι μόνο :wink:.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Πανεβοϊκό σύλλογο μοντελιστών για την τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει για την συμμετοχή μου και να ευχηθώ στο μέλλον να έχουν πάντα και μεγαλύτερες επιτυχίες ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 28, 2010, 10:00:32 μμ »
Παρακαλώ επιτρέψτε μου μία κάποια ελαφρότητα στο συγκεκριμένο post, για έκθεση και για διασκέδαση πήγαμε, δεν γίνεται να είμαστε του θανατά σοβαροί. Αν ενοχλήσει ζητήστε μου να σβήσω ότι μη αποδεκτό.

Αρχικά ο νέος ταμίας αναλογιζόμενος το βάρος της ευθύνης...

...και συνειδητοποιόντας τις δυνατότητες που του ανοίγονται...

Κάποια πράγματα θέλουν θράσος. Πολύ θράσος...

Μερικά απίστευτα 72άρια της Airfix.

Γενικές φωτογραφίες από μοντέλα που μου άρεσαν.

Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου...

Η αυτού παλαιότης κος Φίλιππος εξηγεί τα της συμμετοχής του στη μάχη του Verdun.

Η διαχείριση σε στιγμές χαλαρότητας...

Αυτά. Εκ νέου συγχωρέστε την ελαφρά διάθεση.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 28, 2010, 10:01:20 μμ »
Κυριες και κυριοι η ωρα που ολοι περιμενατε.......φωτογραφιες !!!!!!

Πριν ομως περασουμε στις φωτο νοιωθω υποχρεωση να πω δυο λογια (2 μεγαλε μην αρχισεις τα πολλα........). Θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια του Πανευβοικου συλλογου για την αψογη φιλοξενια τους και τη τιμητικη διακριση που μου δωσανε. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:. Θα ηθελα επισης να τους δωσω προσωπικα συγχαρητηρια γιατι εκτος απο την αψογη διοργανωσηεμενα προσωπικα με συγκινησε ενα πραγμα...ΤΟ ΚΛΙΜΑ....Παρειστικο, ζεστο, χαβαλεδιαρικο Μου θυμισε αλλες εποχες .......(τελειωνε μεγαλε......)ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Το δευτερο που θα ηθελα να πω  (ωχ το τραβαει ο μεγαλος.....) ειναι τα συγχαρητηρια σε βραβευθεντες και μη για τη συμετοχη ....ιδιως στη νεα γενια !!!!

Το τριτο ειναι μια παρατηρηση που πραγματικα με συγκλονισε.......Μολις εσπασε το αεροσκαφος του Γιωργου (!!!!) και ενω ολοι παγωσαμε ο τυπος πηρε και το αρμα και το βαλε πανω στο φτερο εν ειδη διοραματος για να διασκεδασει τις εντυπωσεις !!!!!! λες και το σπασε αυτος......ουτε γκρινιες ουτε τιποτα........Μαθηματα ηθους, συμπεριφορας, στασης ζωης......Γεια σου ρε ΓΙΩΡΓΑΡΕ    ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::.... εισε εκατομυρια ετη φωτος μπροστα .....

Και το τελευταιο για αποφυγη παρεξηγησεων ειναι η συγνωμη μου προκαταβολικα απο οσους δεν καταφερα να τραβηξω/κατεβασω φωτο απο τα μοντελα τους....κατι ο κοσμος ο συνωστισμος κατι η ασχετοσυνη μου κατι η μπαταρια..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Παντως προσπαθησα και αφησα απεξω μοντελα που τουλαχιστον μπορουν να ποσταριστουν στο MC απο τους κατασκευαστες τους η καπου θα τα ξαναδουμε!!!!!!!

Ξεκιναμε με τα καλυτερα ΜΟΝΤΕΛΑ της εκθεσης φουλ στις σκρατσιες και στα βελτιωτικα !!!

[img]http://i365.photobucket.co

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 28, 2010, 10:05:54 μμ »
Δοξας στα καλυτερα του

Αλλες....

αυτον το προλαβαμε στο μαζεμα....

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 28, 2010, 10:08:22 μμ »
Μαθηματα ηθους....

Συνεχιζουμε.....

Αν υπαρχει προβλημα μεγεθους των φωτο παρακαλουνται οι αδμινιστρατορες να με σταματησουν  :shock:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 28, 2010, 10:13:04 μμ »
μουρλια το περτικαλι...

!!!
Τελικα τον πιασανε τον Ρομμελ ?

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 28, 2010, 10:18:14 μμ »

Φοβερη η ιδεα, και απο πληροφοριες ανηλικος και μικρος.........ποσα πιτσιρικια ξερετε να εχουν τετοιες ιδεες και κοτσια ????
αυτος ειναι δικος μας ....θα τον προσεχουμε μεχρι να μεγαλωσει....σκουρια και διοραμα....αγοριναα μου

....

!!!!!!!!! εξυπνο....

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 28, 2010, 10:21:36 μμ »

απο τα αγαπημενα μου παλια.....

και αλλο απο το ιδιο  ::eusa_clap::.......

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 28, 2010, 10:28:03 μμ »

Το best of show................(ακομα δεν μας εχει απαντησει τι πωλειται....το οικοπεδο η το αμαξι  :lol: :lol: :lol:).....συγχαρητηρια ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 28, 2010, 10:28:56 μμ »
Ένα καταπληκτικό ΣΚ !!!

Νέες γνωριμίες με φίλους μοντελιστές από Χαλκίδα, Πάτρα και Καβάλα και φυσικά συναντηθήκαμε και πάλι με πολλούς ... Modelclubιτες φίλους από Αθήνα  ::icon_thumright::

Για τη φιλοξενία του Πανευβοϊκού Συλλόγου αναφέρομαι και πιο πάνω ... Απλά άψογη και τους ευχαριστούμε  ::salut::

Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση της πολύ όμορφης και υψηλού επιπέδου έκθεσης  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  Συγχαρητήρια και στα πολλά νέα παιδιά που διακρίθηκαν  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Και του χρόνου  ::salut::

Τώρα, όσο για την παρέα της Θεσσαλονίκης ...  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::  Δύο μέρες με ατελείωτο γέλοιο  :lol: :lol:  Απλά ν' αναφέρω κι ένα νέο βραβείο .. "Best of Bases" για τον άνθρωπο που στέλνει μόνο ..... βάσεις στις εκθέσεις   ::lol18:: ::lol18::  ... ο Soumi  ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: :mrgreen:

Nikolas Kostoulas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 28, 2010, 10:32:49 μμ »

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 28, 2010, 10:39:02 μμ »

Γεια σου Γρηγορηηηηηηηηη............ (Γ. Μαρματακης συνεργασια με Ν. Πλανουδη και Γ. Μαρματακης μονος του -Σαγγαριος)

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 28, 2010, 10:52:36 μμ »

εξυπνο....

...

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 28, 2010, 11:00:49 μμ »

Πως να μη μεταφερετε μοντελα !!!!!(προσφορα: Γ. Μεφσουτ)

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 28, 2010, 11:05:32 μμ »
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον Πανευβοϊκο Σύλλογο για την φιλοξενία που ήταν αψογη σε όλα, χάρηκα πολυ που γνωριστήκαμε.

Επίσης γνωριστήκαμε με πολύ κόσμο που μιλάμε μεσώ MC και όχι μόνο.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.  
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 28, 2010, 11:06:52 μμ »
Kαι ελεγα θα την βαλει την συγκεκριμενη φωτο????δεν θα την βαλει???....Τελικα δεν κρατηθηκες :mrgreen:
Καταρχην ολα τα μοντελα ειναι κολλημενα με ταινια διπλης οψεος και δεν ειχα κανενα ατυχημα
 ::arrowred::Αφου με ξερεις κλασικος τεμπελης που να κουβαλαω τοσα κουτια.....και ας μου εχεις δωσει τοσα :mrgreen:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 28, 2010, 11:07:17 μμ »
Συγχαρητήρια για την όμορφη εκδήλωση και ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες για εμάς που δεν είμασταν παρόντες..... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 28, 2010, 11:31:09 μμ »
...προσπαθω εδω και λιγη ωρα που εμαθα τα νεα απο τον γραμματεα του συλλογου μας  (μενουμε μακρια 1ο οροφο εγω, 3ο ο Γιαννης) να "δουλεψω" λιγο τον εαυτο μου αλλα δεν μπορω. Πρωτα απο ολα θελω να ευχαριστησω τον Πανευβοϊκο Συλλογο και την ΙPMS για την τιμη που μου εκαναν βραβευοντας το μοντελο μου. Το δευτερο και χειροτ...καλυτερο ειναι οτι εχω σκασει - μπαμ...- που δυστυχως δεν μπορουσα να ειμαι παρων και εγω, να περασω τοσο "χαλια" σε μια τοσο "αθλια" εκθεση με τοσους   α σ η μ α ν τ ο υ ς   απο ολη την Ελλαδα...

Παιδια απο την Ευβοια - πως λενε ...απο την Πατρα - τα συνχαρητηρια μου για μια τοσο πετυχημενη  Εκθεση/εκδηλωση που οργανωσατε και καταφερατε και φερατε κοντα τοσα πολλα αξιολογα ατομα απο ολη την Ελλαδα. Αντε και του χρονου (...κλειστε μου μια θεση απο τωρα...)

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 28, 2010, 11:36:57 μμ »
και τελος καποια που αγαπησα......

1.Γεια σου κυρ δασκαλε με τα ωραια σου  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::   (χαρηκα που τα ξαναπαμε)....... ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

2. Ζητω το weathering ................ ::eusa_clap::

3. ασχημη φωτο το αδικει......παππου στα ειπα και απο κοντα !!!

Αυτα απο μενα.....ζητω ξανα συγνωμη απο αυτους που δεν καταφερα να εμφανιστουν φωτο απο τα μοντελα τους  :oops: :oops: :oops: :oops:

Ευχαριστουμε και παλι τα λεμε του χρονου  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #73 στις: Μαρτίου 29, 2010, 12:39:14 πμ »
Και μερικές γενικές του χώρου κι από εμένα  ::icon_thumright::

Οι διοργανωτές ....   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Και φυσικά η καλύτερη στιγμή κάθε έκθεσης ......  ::gyros:: ::gyros:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::talking_smilie:: ::gathering::

Εδώ ο gkontog απολαμβάνει τα .... "καλαμάκια" που παρήγγειλε    ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: 

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος soumi

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • >Για ολους τους φίλους Γιώργος
« Απάντηση #74 στις: Μαρτίου 29, 2010, 09:19:30 πμ »
Καλημέρα , από την δική μου πλευρά θα ήθελα να πω ένα     ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ     ::thumbleft::  για την φιλοξενία  από τον σύλλογο της ΧΑΛΚΙΔΑΣ  ,
η έκθεση ήταν πολύ όμορφη και αυτό φάνηκε από το κλίμα στην απονομή  των βραβείων στους συμμετέχοντες   ::eusa_clap:: ::eusa_clap::.

Ελπίζω του χρόνου να έχετε κατηγορία  BEST OF BASES  για να πάρω και κάνα έπαινο για τις βάσεις που κάνω .
Του χρόνου μάλλον θα συμμετέχω με πέντε ή έξι βάσεις όποτε θα τα σαρώσω  τους επαίνους   ::award_1:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ..
αυτά για κάποιους που ζηλεύουν .
[img width=202 height=120]http://i481.photobucket.com/albums/rr175/TheiosNontas/airfix%20the%20new%20era_zpsm6mcf13p.gif[

Tags: