Αποστολέας Θέμα: 11η Έκθεση Πανευβοϊκού Συλλόγου  (Αναγνώστηκε 4566 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bob lee

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: χαλκϊδα
  • modelclub.gr
Απ: 11η Έκθεση Πανευβοϊκού Συλλόγου
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 31, 2012, 10:36:38 μμ »
ʼλλη μια έκθεση του Π.Σ.Μ έλαβε τέλος.Αισίως φέτος φτάσαμε τα 137 πρωτοπαρουσίαστα  εκθέματα για την έκθεσή μας...

Ευχαριστούμε τους Συλλόγους που έλαβαν μέρος στην έκθεση όπως η  I.P.M.S,HEL.MO,Πήγασος θεσ/νίκης,Ε.Μ.Ι,
τα παιδιά από τον Βόλο,την Κέρκυρα,την Αθήνα,την Θεσ/νίκη και όσους παραβρέθηκαν δίνοντας την ενεργό συμμετοχή τους  και παρουσία στην έκθεση

Για όσους δεν κατάφεραν να έρθουν για διαφόρους λόγους  παραθέτουμε ορισμένες φωτογραφίες της έκθεσης.....

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Θεοδωρίκα Δημήτριο με το τεράστιο διόραμα του βάρους 53 κιλών με το όνομα 'Σπιναλόγκα' 
και τον Ξερουδάκη Δημήτριο με το διόραμα τρένου με το όνομα 'Leopold',για το κουράγιο τους το να τα φέρουν στην Χαλκίδα και να τα θαυμάσουν όσοι
επισκέφτηκαν την έκθεση...

Αποσυνδεδεμένος spiderman

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 03, 2012, 08:55:17 μμ »
 ::salut::Σαν ενεργο μελος του Πανευβοικου συλλογου θα ηθελα να ευχαριστισω και εγω ολους τους συμμετεχοντες και επισκεπτες της 11ης εκθεσης. Ευχαριστω την HELMO για την βραβευση μου αν και συμμετειχα εκτος διαγωνισμου. Στελιος Τζουγανατος       

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 03, 2012, 09:47:38 μμ »
ρε παίδες βάλτε σωστά τις φωτό στραβολεμιάσαμε  :roll:
ωραία πόλη η Χαλκίδα (και οι Χαλκιδιώτισες  ::eusa_whistle:: ) ωραία στημένη και η έκθεση αλλά σχετικά λίγα εκθέματα.
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Tags: