Παναγιώτη

Για το θέμα του "βάθους" μπορώ να σου πω τα εξής:
1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανες και επιδίωξες να δώσεις διαφορές στις επιφάνειες, η κλίμακα είναι μικρή και είναι εύκολο να "χαθούν" λεπτομέρειες.
2. Το αποτέλεσμα, αν και δεν μοιάζει με τα συνηθισμένα ναυτικά builds, εμένα μου αρέσει

3. Συμφωνώ με τον Σταμάτη ότι οι υπερκατασκευές δέχονται διαφορετικά ποσά λιακάδας και αρμύρας από ό,τι το σκάφος.
4. Μπορείς πάντα με ένα φιλτράκι (εσύ ξέρεις από αυτά, εγώ τώρα τα σπουδάζω

) να φέρεις τις επιφάνειες να ξεθωριάσουν όπου και όσο θέλεις.
5. Μπορούσες να κάνεις περίπου τα ίδια με λιγότερο κόπο, αν άφηνες τις σκιάσεις για το τέλος μαζί με τα wash.
Αλλά και πάλι θυμίζω ότι στα μάτια μου, το αποτέλεσμα σε δικαιώνει και σε καμία περίπτωση δεν είναι άκυρο - ό,τι δεν σου αρέσει διορθώνεται χαλαρά

Όσο για το κατασκευαστικό μέρος, διάλεξες το σπάνιο δρόμο να συναρμολογήσεις τα μικρά κομμάτια αφού προσάρμοσες τις υπερκατασκευές. Και πάλι είσαι δικαιολογημένος, αφ' ενός λόγω προβλημάτων εφαρμογής Heller (φαντάσου να έπρεπε να ζουλάς και να στοκοτρίβεις με όλο το ψιλολόι πάνω), αφ' ετέρου λόγω αναμονής για φωτοχαραγμενα.
Τώρα που είπες για βάρκες και επόμενο σκάφος, είναι που αρχίζω να ανησυχώ ότι θα χρειαστώ ληγμένα για να αντέξω αυτό το build

Γ.