Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Μπορειτε να μου προτεινεται καμια καλη ρητινη και κανα καλο λαστιχο ?
Εαν θεωρειται διαφημιση δεχομεθα και πμ 
Εδώ
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,4496.msg80739.html#msg80739 μπορείς να δεις την ρητίνη που χρησιμοποιώ εγώ,την Rencast FC52 και λοιπές πληροφορίες.Είναι η στάνταρ ρητίνη που χρησιμοποιούν και οι εταιρείες βελτιωτικών και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συμπεριφορά της και την ποιότητά της.
Βέβαια,η καλύτερη ρητίνη που έχω δοκιμάσει είναι η Sintafoam της Prochima και την φέρνει ο Καλφάκης,αλλά με τιμή τριπλάσια από την Rencast,είναι απαγορευτική.
Απ'την άλλη,έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά χύτευσης,χωρίς χρήση αντλίας κενού και θα έχεις περισσότερα πετυχημένα αποτελέσματα.Δική σου η απόφαση...

Ολα τα λάστιχα που έχω δοκιμάσει είχαν πολύ καλή συμπεριφορά,το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η σκληρότητά τους,καθώς κάθε καλούπι θέλει και διαφορετική.
Αρχικά θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μαλακό λάστιχο.
Αυτό που γνωρίζω ειναι αυτο το υλικό το οποιο το χρησιμοποιούμε για να μονωσουμε κουτιά εξωτερικα διακλαδωσεων .
Ειναι σιλικονη 2 συστατικων Α-Β.
Κανονικά πρεπει να βαλεις ιδια ποσοτητα απο το Α και απο το Β και αφου το ανακατεψεις για 1 λεπτο και αφου το αφησεις για αλλα 2 να φυγουν οι φυσαλιδες το ριχνεις στο κουτι και σε 30 λεπτα εχει παρει την μορφή οπως το φρουι ζελε που τρωμε.
Γνωρίζω οτι οσο πιο πολλη Β βαλεις τοσο σκληραίνει .
Δεν μπορεις να το βαψεις διοτι οταν παρει στερεα μορφή και το πιασεις αφηνει στο χερι σου μια λαδίλα.
Πωλείται σε μαγαζιά ηλεκτρολογικου υλικού (οχι όλα) σε συσκευασιες 1 λιτρου , 2,6 και 10 ειναι Ιταλικό προιον απο την εταιρεια BitronVideo.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην οικοδομή δεν κάνουν για μοντελιστική χρήση,τα περισσότερα όταν στεγνώσουν γίνονται τρομερά σκληρά και δεν δουλεύονται ή παραμένουν ελαστικά,οπότε και πάλι είναι άχρηστα.