Αποστολέας Θέμα: Πού γίνονται αυτά???  (Αναγνώστηκε 3223 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karavatis

• Scale 1/144
  • *
Πού γίνονται αυτά???
« στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 01:47:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Orestis_T

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσ/νικη
Απ: Πού γίνονται αυτά???
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 02:02:53 μμ »
Του ναυτικου πρεπει να ειναι γιατι ειδα Hook!
Αργοσχολοι... καθονται και παιζουνε

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 02:32:19 μμ »
Λογικα ειναι απο καπια εθνοφρουρα. Ετσι κι'αλλιως ολα τα F-4 εχουν hook. :wink:

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 02:42:25 μμ »
Μαλλον USAF ειναι απο τους κοδικους στο καθετο - καπου Αριζονα η Τεξας (το νερο προκειται περι λιμνης).
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 03:28:49 μμ »
πολυ καλο
μαλλον στο καθετο  πανω πανω γραφει kentucky

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 03:41:54 μμ »
http://www.airliners.net/photo/USA---Air/McDonnell-RF-4C-Phantom/1591003/L/

http://www.airliners.net/photo/USA---Air/McDonnell-RF-4C-Phantom/1532240/L/

απο nevada ειναι στο καθετο γραφει high rollers
192nd Tactical Reconnaissance Squadron/152nd Fighter Group ("High Rollers").

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 04:47:52 μμ »
Του ναυτικου πρεπει να ειναι γιατι ειδα Hook!
Αργοσχολοι... καθονται και παιζουνε

Να ήμουν κι' εγώ έτσι αργόσχολος και να έπαιζα ρε συ Ορέστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 05:05:01 μμ »
Δεν ειναι του ναυτικου αλλα εθνοφρουρας ολα τα φαντομια εχουν αγκιστρο ανασχεσης (ειναι ναυτικης σχεδιασης το αφος)

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 05:13:19 μμ »
Φυσικά ο σωστός χρόνος είναι ο αόριστος αφού τα RF-4C έχουν αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από την USAF/ANG

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος xaris_the greek

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΡ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΕΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 10:51:00 πμ »
Παληκάρια με φτιάξατε ανεπανόρθωτα με το video. Μιας που δε διακρίνομαι για τις ... μοντελιστικές μου γνώσεις :oops:, ας επισημάνω μερικά πράγματα που αφορούν την κλίμακα 1:1 :mrgreen:.

1) Οι ελιγμοί που βλέπετε και σηκώνουν απόνερα, αν κρίνω από τη τάση του αεροπλάνου γίνονται με πολύ μικρή (για το ύψος αυτό) ταχύτητα, ίσως κάτω από 300knots. Τα απόνερα είναι ... φυσιολογικό φαινόμενο για το Phantom, καθώς οι κινητήρες του έχουν αρνητική κλίση 3 μοιρών ως προς το διαμήκη άξονα του αεροσκάφους, δηλαδή ξερνούν προς τα κάτω. Λόγω της τεράστιας ώσης τους (35800lbs με πλήρη μετάκαυση) απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί και εμπειρία κατά τη χρήση των κινητήρων σε τέτοιο ύψος, αλλιώς δημιουργούνται επικίνδυνες "οφιώσεις".

2) Το "θηρίο" έχει βέβαια ξεπαραστεί σε επιδόσεις και ηλεκτρονικά από τα αεροσκάφη 3ης γενιάς, εξκολουθεί όμως, μισό και πλέον αιώνα μετά τη γέννησή του να διαθέτει φοβερές επιδόσεις (είναι ταχύτερο από τα F-16/F-18 και ανεβαίνει πολύ γρηγορότερα από τα Α-7/Tornado κ.λ.π.). Υπολείπεται από την 3η γενιά σε επιδόσεις στροφής, περίσσειας ισχύος και επιτάχυνσης. Καθαρό και με τα "μισά" καύσιμα (όπως σταχυολογούνται και οι περισσότερες συγκρίσεις διαμόρφωσης αερομαχίας) έχει λόγο ώσης προς βάρος 1:1. Ακόμα και σήμερα μπορεί να μεταφέρει απίστευτη ποικιλία όπλων σε αξιοσέβαστες ποσότητες και αποστάσεις. Φυσικά κοστίζει πολύ περισσότερο, παλιά καραβάνα πλέον. Οι χειρισμοί που απαιτούνται για να αποδώσει το "τέρας" είναι λεπτοί και απαιτούν προσήλωση και εκπαίδευση, καθώς εμφανίζει όλα τα περίεργα χαρακτηριστικά της οπισθοκλινούς πτέρυγας υπερηχητικών ταχυτήτων  :shock: (χωρίς fly by wire). Ας με συγχωρέσει ο φίλος F-104G  ::salut:: και οι λάτρεις των μύθων του "σωλήνα"  :mrgreen: αλλά το Phantom παραμένει θεός και μάλιστα δύσκολος  ::salut::.

3) Το άγγιστρο ανάσχεσης δεν είναι δυνατό να λείπει κατά τις επιχειρήσεις ξηράς. Πέρα από το γεγονός ότι με τα παρελκόμενα ζυγίζει περίπου ένα τόνο, η αφαίρεσή του θα άλλαζε την (εύθραυστη) ισορροπία βαρών του αεροσκάφους σε σχέση με το κέντρο βάρους (CG). Επιπλέον σε περίπτωση βλάβης του κύριου υδραυλικού συστήματος (αρκετά συχνή βλάβη) η μόνη περίπτωση να σταματήσει το θηρίο είναι η εμπλοκή στο συρματόσχοινο (πολύ εντυπωσιακή διαδικασία για όσους δε το έχουν δει  :shock:), αυτό που βλέπετε σε όλα σχεδόν τα στρατιωτικά αεροδρόμια.

Δεν ξέρω αν θα ξεπεραστεί ποτέ ως ιστορία και ως το πρώτο (κατά τη γνώμη μου) πραγματικό μαχητικό πολλαπλών ρόλων. Για μένα όχι... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 10:57:06 πμ »
Παληκάρια με φτιάξατε ανεπανόρθωτα με το video. Μιας που δε διακρίνομαι για τις ... μοντελιστικές μου γνώσεις :oops:, ας επισημάνω μερικά πράγματα που αφορούν την κλίμακα 1:1 :mrgreen:.

1) Οι ελιγμοί που βλέπετε και σηκώνουν απόνερα, αν κρίνω από τη τάση του αεροπλάνου γίνονται με πολύ μικρή (για το ύψος αυτό) ταχύτητα, ίσως κάτω από 300knots. Τα απόνερα είναι ... φυσιολογικό φαινόμενο για το Phantom, καθώς οι κινητήρες του έχουν αρνητική κλίση 3 μοιρών ως προς το διαμήκη άξονα του αεροσκάφους, δηλαδή ξερνούν προς τα κάτω. Λόγω της τεράστιας ώσης τους (35800lbs με πλήρη μετάκαυση) απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί και εμπειρία κατά τη χρήση των κινητήρων σε τέτοιο ύψος, αλλιώς δημιουργούνται επικίνδυνες "οφιώσεις".

2) Το "θηρίο" έχει βέβαια ξεπαραστεί σε επιδόσεις και ηλεκτρονικά από τα αεροσκάφη 3ης γενιάς, εξκολουθεί όμως, μισό και πλέον αιώνα μετά τη γέννησή του να διαθέτει φοβερές επιδόσεις (είναι ταχύτερο από τα F-16/F-18 και ανεβαίνει πολύ γρηγορότερα από τα Α-7/Tornado κ.λ.π.). Υπολείπεται από την 3η γενιά σε επιδόσεις στροφής, περίσσειας ισχύος και επιτάχυνσης. Καθαρό και με τα "μισά" καύσιμα (όπως σταχυολογούνται και οι περισσότερες συγκρίσεις διαμόρφωσης αερομαχίας) έχει λόγο ώσης προς βάρος 1:1. Ακόμα και σήμερα μπορεί να μεταφέρει απίστευτη ποικιλία όπλων σε αξιοσέβαστες ποσότητες και αποστάσεις. Φυσικά κοστίζει πολύ περισσότερο, παλιά καραβάνα πλέον. Οι χειρισμοί που απαιτούνται για να αποδώσει το "τέρας" είναι λεπτοί και απαιτούν προσήλωση και εκπαίδευση, καθώς εμφανίζει όλα τα περίεργα χαρακτηριστικά της οπισθοκλινούς πτέρυγας υπερηχητικών ταχυτήτων  :shock: (χωρίς fly by wire). Ας με συγχωρέσει ο φίλος F-104G  ::salut:: και οι λάτρεις των μύθων του "σωλήνα"  :mrgreen: αλλά το Phantom παραμένει θεός και μάλιστα δύσκολος  ::salut::.

3) Το άγγιστρο ανάσχεσης δεν είναι δυνατό να λείπει κατά τις επιχειρήσεις ξηράς. Πέρα από το γεγονός ότι με τα παρελκόμενα ζυγίζει περίπου ένα τόνο, η αφαίρεσή του θα άλλαζε την (εύθραυστη) ισορροπία βαρών του αεροσκάφους σε σχέση με το κέντρο βάρους (CG). Επιπλέον σε περίπτωση βλάβης του κύριου υδραυλικού συστήματος (αρκετά συχνή βλάβη) η μόνη περίπτωση να σταματήσει το θηρίο είναι η εμπλοκή στο συρματόσχοινο (πολύ εντυπωσιακή διαδικασία για όσους δε το έχουν δει  :shock:), αυτό που βλέπετε σε όλα σχεδόν τα στρατιωτικά αεροδρόμια.

Δεν ξέρω αν θα ξεπεραστεί ποτέ ως ιστορία και ως το πρώτο (κατά τη γνώμη μου) πραγματικό μαχητικό πολλαπλών ρόλων. Για μένα όχι... ::salut::

Once a Phantomphlyer, allways a phantomphlyer  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::salut::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 11:02:39 πμ »

Once a Phantomphlyer, allways a phantomphlyer  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::salut::

Κάποιον γνωστό σου θα εννοείς  :mrgreen: :wink: :mrgreen: Έχει πετάξει και Phantom o Τασούλης;

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 11:06:44 πμ »

2) Το "θηρίο" έχει βέβαια ξεπαραστεί σε επιδόσεις και ηλεκτρονικά από τα αεροσκάφη 3ης γενιάς, εξκολουθεί όμως, μισό και πλέον αιώνα μετά τη γέννησή του να διαθέτει φοβερές επιδόσεις (είναι ταχύτερο από τα F-16/F-18 και ανεβαίνει πολύ γρηγορότερα από τα Α-7/Tornado κ.λ.π.). Υπολείπεται από την 3η γενιά σε επιδόσεις στροφής, περίσσειας ισχύος και επιτάχυνσης. Καθαρό και με τα "μισά" καύσιμα (όπως σταχυολογούνται και οι περισσότερες συγκρίσεις διαμόρφωσης αερομαχίας) έχει λόγο ώσης προς βάρος 1:1. Ακόμα και σήμερα μπορεί να μεταφέρει απίστευτη ποικιλία όπλων σε αξιοσέβαστες ποσότητες και αποστάσεις. Φυσικά κοστίζει πολύ περισσότερο, παλιά καραβάνα πλέον. Οι χειρισμοί που απαιτούνται για να αποδώσει το "τέρας" είναι λεπτοί και απαιτούν προσήλωση και εκπαίδευση, καθώς εμφανίζει όλα τα περίεργα χαρακτηριστικά της οπισθοκλινούς πτέρυγας υπερηχητικών ταχυτήτων  :shock: (χωρίς fly by wire). Ας με συγχωρέσει ο φίλος F-104G  ::salut:: και οι λάτρεις των μύθων του "σωλήνα"  :mrgreen: αλλά το Phantom παραμένει θεός και μάλιστα δύσκολος  ::salut::.

3) Το άγγιστρο ανάσχεσης δεν είναι δυνατό να λείπει κατά τις επιχειρήσεις ξηράς. Πέρα από το γεγονός ότι με τα παρελκόμενα ζυγίζει περίπου ένα τόνο, η αφαίρεσή του θα άλλαζε την (εύθραυστη) ισορροπία βαρών του αεροσκάφους σε σχέση με το κέντρο βάρους (CG). Επιπλέον σε περίπτωση βλάβης του κύριου υδραυλικού συστήματος (αρκετά συχνή βλάβη) η μόνη περίπτωση να σταματήσει το θηρίο είναι η εμπλοκή στο συρματόσχοινο (πολύ εντυπωσιακή διαδικασία για όσους δε το έχουν δει  :shock:), αυτό που βλέπετε σε όλα σχεδόν τα στρατιωτικά αεροδρόμια.

Once a Phantomphlyer, allways a phantomphlyer  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::salut::

Κάποιον γνωστό σου θα εννοείς  :mrgreen: :wink: :mrgreen: Έχει πετάξει και Phantom o Τασούλης;

θα θελε  :mrgreen: :mrgreen:

αντε και να πετουσε,πως θα εβλεπε εξω?μονο ουρανο... ???

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 11:09:10 πμ »
Ποιός Τασούλης ???
Εγώ εννοώ αυτόν που μου έλεγε το καλοκαίρι για τα RF-4 και έκανε τον άλλο, τον κοντό ντέ, να φρίζει για τις ώρες πτήσης  :mrgreen: :mrgreen:
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 11:49:42 πμ »
Ποιός Τασούλης ???
Εγώ εννοώ αυτόν που μου έλεγε το καλοκαίρι για τα RF-4 και έκανε τον άλλο, τον κοντό ντέ, να φρίζει για τις ώρες πτήσης  :mrgreen: :mrgreen:

Καλα δεν ξερεις τον Τασουλη;;;Δεν ντρεπεσαι Γιωργο;;;;Και
τον δικο μας Τασουλη Φασουλα δεν τον λες :mrgreen:

Ποιο θεμα με τις ωρες στα RF?Ενας ειναι ο phantomphlyer εδω

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 06:31:18 μμ »
Ποιός Τασούλης ???

Καλα δεν ξερεις τον Τασουλη;;;Δεν ντρεπεσαι Γιωργο;;;;Και
τον δικο μας Τασουλη Φασουλα δεν τον λες :mrgreen:

Ποιο θεμα με τις ωρες στα RF?Ενας ειναι ο phantomphlyer εδω

Ξέρει ο GeorgeR αλλά δε χρειάζεται να δείχνουμε με το δάχτυλο παιδιά.
 ::ontopic:: είναι πιο σημαντικό αυτό που δείχνει το θέμα στην αρχή του....

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
Απ: Απ: Πού γίνονται αυτά???
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 10:22:53 μμ »

αντε και να πετουσε,πως θα εβλεπε εξω?μονο ουρανο... ???

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Παντως Κωστακη ο Τασουλης σε κατι φωτο που τον εχω δει απο τα Φαντομια στην Λαρισσα, μια χαρα του παει του παιδιου.... :mrgreen:

Χαρη, το καθισμα ανεβαινει ??? :mrgreen: :lol: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 10:41:38 μμ »

.......... Ας με συγχωρέσει ο φίλος F-104G  ::salut:: και οι λάτρεις των μύθων του "σωλήνα"  :mrgreen: αλλά το Phantom παραμένει θεός και μάλιστα δύσκολος  ::salut::.

Αγαπητε μου xaris_the greek, σχετικα με το σχολιο σου, ΔΕΝ θα διαφωνησω μαζι σου, και ας παραξενεψει καποιους, ειμαι τρελλος για τα Φαντομ..... ::icon_thumright::
Ξερεις, γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Πατρα, και το F-104G μαζι με το F-4 , ηταν τα α/φη που εβλεπα καθε μερα και που μεγαλωσα μαζι τους... :wink:
Παρα πολλες φορες επαιρνα την μηχανη μου και κατεβαινα Ανδραβιδα, καθομουν εξω απο το Α/Δ και χαζευα τα Φαντομια μεχρι το βραδυ... :D
Το F-104 δεν μπορω να το συγκρινω με το Φαντομ...αλλο α/φος το ενα ,αλλο το αλλο....
Παντως θα συμφωνησεις μαζι μου, οτι και τα δυο εχουν ενα κοινο......φορανε τους ιδιους κινητηρες.... :mrgreen: :wink:

Παντως το βιντεακι στην αρχη του ποστ, με εκανε να παραμιλαω!!!! :shock: :shock:
Εχω μια βιντεοκασετα απο Αμερικη με την αποσυρση των RF-4, με παρομοιες ληψεις, αλλα σε καμμια περιπτωση αυτο που ειδα στο εν λογω βιντεο.... :shock:

Ειναι αυτοι οι Αμερικανοι σε τετοια  Μανες..... ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 09:17:04 μμ »

.......... Ας με συγχωρέσει ο φίλος F-104G  ::salut:: και οι λάτρεις των μύθων του "σωλήνα"  :mrgreen: αλλά το Phantom παραμένει θεός και μάλιστα δύσκολος  ::salut::.

Αγαπητε μου xaris_the greek, σχετικα με το σχολιο σου, ΔΕΝ θα διαφωνησω μαζι σου, και ας παραξενεψει καποιους, ειμαι τρελλος για τα Φαντομ..... ::icon_thumright::
Ξερεις, γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Πατρα, και το F-104G μαζι με το F-4 , ηταν τα α/φη που εβλεπα καθε μερα και που μεγαλωσα μαζι τους... :wink:
Παρα πολλες φορες επαιρνα την μηχανη μου και κατεβαινα Ανδραβιδα, καθομουν εξω απο το Α/Δ και χαζευα τα Φαντομια μεχρι το βραδυ... :D
Το F-104 δεν μπορω να το συγκρινω με το Φαντομ...αλλο α/φος το ενα ,αλλο το αλλο....
Παντως θα συμφωνησεις μαζι μου, οτι και τα δυο εχουν ενα κοινο......φορανε τους ιδιους κινητηρες.... :mrgreen: :wink:

Παντως το βιντεακι στην αρχη του ποστ, με εκανε να παραμιλαω!!!! :shock: :shock:
Εχω μια βιντεοκασετα απο Αμερικη με την αποσυρση των RF-4, με παρομοιες ληψεις, αλλα σε καμμια περιπτωση αυτο που ειδα στο εν λογω βιντεο.... :shock:

Ειναι αυτοι οι Αμερικανοι σε τετοια  Μανες..... ::salut:: ::salut:: ::salut::

Χαίρομαι ειλικρινά που είσαι στο δρόμο του Θεού... :mrgreen:

Καθένας είναι "δεμένος" με ό,τι έζησε, είναι φυσικό άλλωστε. Δεν υπάρχει τέλειο αεροπλάνο, παίζουν ρόλο οι συγκυρίες, οι ισορροπίες κάθε είδους και στο τέλος ίσως και η τύχη. Τίποτα απ' όλα αυτά όμως δε μπορεί να ξεριζώσει τα αισθήματα...

Στο ψητό τώρα, όντως πρόκειται για τελείως διαφορετικά μαχητικά. Για να αποδώσουμε την αλήθεια και σύμφωνα με όσα μου έχουν διηγηθεί άνθρωποι που έζησαν μαζί του πρέπει να λεχθεί ότι το F-104 είχε επιδόσεις ανόδου, επιτάχυνσης και ταχύτητας που θα ζήλευαν πολλά μαχητικά 3ης γενιάς και ήταν πολύ απαιτητικό σε ταχύτητες από 350KIAS και κάτω, όπου λόγω της (ανύπαρκτης) πτέρυγας απαιτείτο η χρήση των flaps. Φυσικά στους ελιγμούς και την προσγείωση (ταχύτητα τελικής κατά μέσο όρο κοντά στα 190KIAS έναντι 160KIAS του F-4) ήταν δύσκολα τα πράγματα  :mrgreen:
Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Starfighter, που το έχει και το Α-7 (υψηλοπτέρυγα και τα δύο) είναι η απαράμιλλη σταθερότητα σε πτήσεις πολύ χαμηλού ύψους. Αντίθετα το Phantom θέλει "κότσια" για να κάνει τα ίδια χαμηλά αλλά ο συνδυασμός επιδόσεων, όπλων και ηλεκτρονικών υπερκαλύπτει σε συνολική απόδοση όσα μπορούν να κάνουν τα άλλα δύο και πολλά περισσότερα.

Θα είχε ίσως ενδιαφέρον ένα θέμα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μαχητικών αυτής της γενιάς, πολλά από αυτά τα έχω γράψει σκόρπια σε διάφορα post. Σίγουρα όχι μοντελιστικά αλλά και η κλίμακα 1:1 συγκινεί εξίσου τους καλλιτέχνες μας, σωστά;

Tags: