Μολις χτες τελειωσα το κιτ της Aoshima και μεχρι να ανεβασω τις φωτο ας δουμε το βιντεο εναρξης:
Τον Αερολυκο εγω τον εμαθα καπου στα μεσα της 10ετιας 80 απο μια βιτεοκασετα-ταινια που πιθανως εδειχνε τα 2 πρωτα επισοδια του 1ου κυκλου.Με την απαγωγη του ελικοπτερου απο τον κατασκευαστη του Dr Moffet (Μουφας

) και την επιστρατευση του ασου Stringfellow Hawk απο τον Αρχαγγελο για να το φερει πισω.Αυτο ηταν,κολλησα (οπως το ιδιο επαθα και με το Γαλαζιο Κεραυνο)
Στα τελη της 10ετιας 80 (89;)στο RTL ή στο SAT1 πετυχα τη σειρα.Και την εβλεπα.

Φυσικα δεν καταλαβαινα Χριστο μιας και ηταν μεταγλωτισμενη στα Γερμανικα

(Οπως και το Supercarrier και το Blue Thunder the series

)Αλλα εγω αρκουμουνα στο να βλεπω

Καπου στα 90's εκανα μια μετατροπη στο bell 222 της Ertl μιας και το αντιστοιχο κιτ του Airwolf που εβγαζε δεν το βρισκα με τιποτα.
Απο αυτη τη Ταρζανια το μονο που μενει ειναι μια θολη φωτογραφια απο καποια εκθεση της IPMS (ναι ειχα το θρασος

)
και καποια συντριμια στα spares

Nαναι καλα η Aoshima που το βγαλε (κι ο Γιωργος που μου τον εφερε...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ!!!

) κι ετσι επεσα με τα μουτρα.
Το κιτ ειναι ονειρικο...δινει τα παντα μεσα εξω αν και μεσα δεν φαινεται τιποτα ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ

Εφαρμογη υποδειγματικη (που την ρημαξα εγω για να πατησει στους τροχους

)πανψιλο πριτσινακι αναγλυφο οπως πρεπει στα ελικοπτερα και η υπολοιπη γραμμωση χαραγμενη.Σαφεστατες οδηγιες και ξεκουραστη κατασκευη.
ετσι καπως τελειωσε σε 4-5 βραδια.
Μονη ενσταση στο ρυγχος που το κατω μερος του φαινεται πιο "ανηφορικο απ'οτι ισως θα πρεπε ή απ'οτι φαινεται στα βιντεο αλλα ποιος νοιαζεται

Ο ΑIRWOLF ειναι πια στο ραφι μου μαζι με το ΑΡΓΩ και προσεχως μαζι και με τον BLUE THUNDER