Γενικοτερα... αμα ο οποιοσδηποτε την βρισκει με αυτο που έχει, το τι λενε οι γυρω αλλοι μαλλον φτανει και περισσευει...
Συμφωνω και επαυξανω
. Το αναφερω και εγω πιο πανω με αλλα λογια. Τα υπολοιπα ειναι τροφη για συζητηση.
Κι εγώ μαζί σας.
Συμφωνώ και επαυξάνω με τους προλαλήσαντες. Με κανένα τρόπο δεν προσπαθούμε οι Ντισάδες (καλό αυτό, ε Vasgalani ?) να κάνουμε τη Maerklin να χάσει τους πελάτες της και να πτωχεύσει. Σε αυτό τον τομέα τα καταφέρνει πολύ καλά και μόνη της. Απλά είναι κρίμα, επειδή βρέθηκαν 2-3 μαγαζάτορες/εισαγωγείς που επιμένουν να πουλάνε παρωχημένα (κατά τη γνώμη μου) προιόντα, να τα "φορτώνονται " κάποιοι φίλοι μοντελιστές μόνο και μόνο επειδή δεν έτυχε να δουν κάποιες άλλες μάρκες. Μιά εποχή, ναί, η Maerklin ήταν έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Και σε τεχνολογία και σε αξιοπιστία και σε απόδοση των πρωτοτύπων σε κλίμακα. Αλλά τί να κάνουμε, επαναπαύτηκε στις δάφνες τις και
ΟΛΟΙ οι άλλοι την προσπέρασαν. Εκτός από αυτό, ανέκαθεν τη διακατείχε ένας ανεξήγητος δογματισμός / ελιτισμός ως προς τη σχεδίαση/τεχνολογία των τρενομοντέλων μόνο και μόνο για να διαφέρει από τους υπόλοιπους (σε αντιστοιχία: ακόμα και η Apple με τα computer της "τσάκισε" και τα έκανε να "τρέχουν" και Windows). Απλά αυτό που λέμε στους νέους μοντελιστές, που έτυχε να ξεκινήσουν με Μaerklin, είναι ότι ίσως θα έπρεπε πριν δώσουν ένα κάρο επιπλέον λεφτά σε κάποιο έμπορο που προσπαθεί να τους "παντρευτεί" πουλώντας τους μία μάρκα που τους περιορίζει πολύ τις επιλογές, να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά και σε άλλες μάρκες (είτε σε μαγαζιά είτε σε κάποιο φίλο τους).
ΜΦΧ