Αποστολέας Θέμα: Ανακατασκευή Lancia Stratos - Σπασμένο παρμπρίζ  (Αναγνώστηκε 7872 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδική - Καβάλα
  • Πάνος - Pashion for model cars!
Ανακατασκευή Lancia Stratos - Σπασμένο παρμπρίζ
« στις: Ιανουαρίου 09, 2010, 10:57:14 πμ »
Επιχειρώντας να αποκολλήσω το συναρμολογημένο παρμπρίζ από την από 2ετίας σχεδόν τελειωμένη stratos, έσπασα το πλαστικό παρμπρίζ. ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::glossa::
Το είχα κολλήσει ο άχρηστος με κυανοακρυλική και μου είχε θολώσει...
Στην προσπάθειά μου να το αποκολλήσω για να το τρίψω με διάφορα compound-αλοιφές και άλλα ματζούνια, άκουσα ένα κρακ και μέχρι να το καταλάβω είχε γίνει η καταστροφή.

Το θόλωμα φαίνεται πάνω αριστερά. Το σπάσιμο δεν χρειάζεται συστάσεις...

Τί κάνω τώρα???
Α) Κολλάω με ξυλόκολα και γυαλίζω μέχρι εκεί που δεν παίρνει? (Έχω και παρκετίνη Clear, πάμε μια βόλτα? ::glossa::)
Β) Παίρνω διαφάνεια εύκαμπτη για προτζέκτορα ή κάτι τέτοιο και φτιάχνω αυτοσχέδιο παρμπρίζ?
Γ) Το κόβω και το κάνω με κατεβασμένο παράθυρο  ::glossa:: :lol: :lol: :lol:

Είδα και αυτό το how-to για καλύπτρες αεροσκαφών αλλά δε νομίζω ότι οι τεχνικές μου ικανότητες αρκούν...
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,5029.0/highlight,σπασμένη+καλύπτρα.html

Ηθικό δίδαγμα:
Όταν κολλήθει κάτι το αφήνουμε έτσι αν το αντέχουμε ή μπορούμε να το κρύψουμε. Εγώ θα μπορούσα να το αφήσω έτσι. Δεν το έκανα και το πλήρωσα.
Tόσα πολλά ωραία μοντέλα... Τόσο τεμπέλης εγώ...

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Απ: SOS!!! Σπασμένο παρμπρίζ από lancia stratos
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 09, 2010, 03:28:04 μμ »
Φανταζομαι τα ευχελαια που ακολουθησαν ε????? :twisted: :twisted: :twisted:
Στη θεση σου,αν μπορουσα κιολας,θα το εκοβα και θα το εκανα με κατεωασμενο παραθυρο.Για μενα οποιαδηποτε απο τις αλλες δυο λυσεις θα ηταν αφορμη για περισσοτερα ευχελαια κ απειλη για την οντοτητα ολοκληρης της Lancia....

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 09, 2010, 05:11:59 μμ »
Και πως το πριονίζω με ασφάλεια???
Έχω ένα ταχύτροχο αλλά χωρίς πολλές πολλές ευκολίες στροφών κτλ...
Δεν έχω πριονάκι photo etched.
Δύσκολο μου φαίνεται και η καμπυλότητα του κρυστάλλου μάλλον θα μου δυσκολέψει τα πράγματα.

More options please!!!

Όπως και να έχει το βερνίκι στο μοντέλο έπεσε με συνοπτικές διαδικασίες και τώρα θα στεγνώνει για καμιά εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 09, 2010, 09:35:11 μμ »
Δεν κρύβεται από την κολόνα???
Το κατεβασμένο το βλέπω σαν μοναδική λύση.... ::icon_thumright:: προσεκτικά πολλαπλά περάσματα με το κοπίδι επειδή λες πως έχει καμπυλότητα σαν οδηγό μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ταινία από τον ετικετογράφο Dymo δοκίμασε πρώτα την τεχνική σε κάποιο κομμάτι που δεν χρειάζεσαι και μετά βούρ..............και στις δυο πλευρές βέβαια.... :wink:

Αποσυνδεδεμένος Felix(dacat)

• "...Either F-14 or Nothing..."
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 09, 2010, 11:10:33 μμ »
Αν και "ακραία" λύση, θα μπορούσες (μήπως) αν έχεις κανένα κουτι απο πουκάμισα (η άλλο διαφανές πλαστικο)
να κάνεις ένα πρόχειρο καλούπι απο γυψο (χρησιμοποιώντας το υπάρχον σπασμένο κομμάτι) και μετα
με το διαφανές πλαστικο αυτο να το ζεστάνεις με πιστολάκι (hair-dryer) μέχρι να πάρει το σχήμα που θέλεις;
(έστω και στα σημεία μόνο που υπάρχουν κολώνες-ενώσεις πχ)

Δεν ξέρω  :!:, just an idea  :)

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 09, 2010, 11:52:56 μμ »
Παναγιώτη πες αλεύρι... :wink:
Έχω μια stratos (πολιτική έκδοση της hasegawa - χρησιμοποιείται σας δότης κομματιών και κινητήρα (Ferrari dino V6) σε άλλο project) και μπορώ να σου προμηθεύσω αυτό...
[IMGt]http://i547.photobucket.com/albums/hh451/gtziaf/stratos.jpg[/IMGt]

Με τα ανάλογα ανταλλάγματα φυσικά... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Είναι δύο κομμάτια... Θεωρητικά σου φτάνει μόνο το κεντρικό παρμπρίζ και φτιάχνεις κατεβασμένα τα πλαϊνά ή μισοκατεβασμένα (με διαφανές πλαστικό). Αλλά και το δεύτερο κομμάτι μάλλον ταιριάζει... Το δοκιμάζεις...
Το επόμενο ΣΚ θα είμαι Θεσσαλονίκη..., οπότε το κανονίζουμε... ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 12:01:58 πμ »
Γιώργο με σώζεις!!! ::salut::

Ελπίζω το καλούπι να είναι ίδιο...
Σε χιλιοευχαριστώ!
Spoiler (hover to show)

Πάντως θα προσπαθήσω να πειραματιστώ με την ζελατίνα και το καλούπι γιατί είναι ενδιαφέρουσα τεχνική  :wink:

Είμαι πολύ περίεργος πάντως γιατί η alitalia stratos μου δεν έχει κινητήρα???!!!
Ενώ η stradale έχει ρε @##$$^&

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 12:17:31 πμ »
Αν πάντως αποφασίσεις να κάνεις το πλαϊνό τζάμι κατεβασμένο, έχε υπόψη σου ότι κατεβαίνει περίεργα.  :wink:
Καλή επιτυχία.  ::salut::

[imgt]http://www.allsportauto.com/photoautre/lancia/stratos/1974_lancia_stratos_36_sb.jpg[/imgt] [imgt]http://www.ultimatecarpage.com/images/large/1087/Lancia-Stratos-HF-Group-4_3.jpg[/imgt]

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 12:23:13 πμ »
Γιώργο με σώζεις!!! ::salut::

Ελπίζω το καλούπι να είναι ίδιο...
Σε χιλιοευχαριστώ!
Spoiler (hover to show)

Πάντως θα προσπαθήσω να πειραματιστώ με την ζελατίνα και το καλούπι γιατί είναι ενδιαφέρουσα τεχνική  :wink:

Είμαι πολύ περίεργος πάντως γιατί η alitalia stratos μου δεν έχει κινητήρα???!!!
Ενώ η stradale έχει ρε @##$$^&

Δεν κάνει τίποτα ρε φίλε... ::icon_thumright::
Για τον κινητήρα και εμένα μου έκανε εντύπωση... Μάλλον είναι η πολιτική της Hasegawa... σχετικά με τα αυτοκίνητα rally...
ΥΓ. Τις Stratos  και 037 θέλω να τις φτιάξω και εγώ.. Να δω πότε θα προλάβω. Είναι και το (πραγματικά) μεγάλο στοκ που περιμένει...
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Στην πολη που γραφεται με 2 "σ" και προφερεται με 2 "λ"..
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 05:27:28 μμ »
Δηλαδη επρεπε να σπασει το τζαμι για να δουμε φωτογραφιες απ'την Stratos? :mrgreen: :mrgreen:Και οι υπολοιπες που ειναι (με ή χωρις τζαμι)?Παλι θα μεινουμε με την ορεξη και θα περιμενουμε? :roll: :roll:
Οπως και ναχει καλη συνεχεια στην ολοκληρωση ενος τετρατροχου εργου τεχης που μονο απο Ιταλικο στουντιο θα μπορουσε να βγει ::salut:: ::salut:: ::salut::
Understeer is when you hit a wall with the front of your car.
Oversteer is when you hit a wall with the back.
Power is how fast you hit the wall.
Torque is how far you move the wall after the hit.

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 06:09:15 μμ »
Μόλις ανακάλυψα ποιος μου την γκαντέμιασε  :mrgreen: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :lol: :lol: :lol:

Spoiler (hover to show)

βιαστικέ ε βιαστικέ Overlord...
Στεγνώνει είπαμε αλλά να σε τί κατάσταση είναι τώρα
Θέλει λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες αλλά κάτι θα γίνει αν βοηθήσει ο καλός Θεούλης...

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
Απ: Ανακατασκευή lancia stratos - Σπασμένο παρμπρίζ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 10:25:43 πμ »
Ειδες που ολοι λιγο σπρωξιμο χρειαζομαστε? ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Χωρις πλακα τωρα,με ή χωρις τζαμια ειναι χαρμα οφθαλμων και το φινιρισμα ειναι υπεροχο. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Και επειδη εννοειται οτι παντα βρισκεται στα υποψη μου για το μελλον,δωσε αν θες λιγα στοιχεια για το κιτ.
Καλα τελειωματα.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 11:04:57 πμ »
Πανεμορφο!!!!!!
Φανταστικο φινιρισμα!!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλη συνεχεια!! Αντε μην αργεις να τη δουμε τελειωμενη!!! :wink:
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 08:04:50 μμ »
To κιτ είναι το LANCIA STRATOS HF "1977 MONTE-CARLO RALLY WINNER" της Hasegawa. Kωδικός CR32 αν καταλαβαίνω ορθώς.

Η συναρμογή είναι τέλεια. Υπάρχουν κάποια πολύ μικρά σημάδια από το καλούπι και οι γρίλιες στο επάνω μπροστινό μέρος δεν είναι αψεγάδιαστες. Επειδή δεν τα πάω καλά με τα κοψίματα δεν τις είχα πειράξει τότε. Στου Βαγγέλη το Italeri πάντως είναι απλώς υπέροχες... ::icon_thumright:: ::eusa_clap::
Tα πρησμένα πίσω φτερά είναι εξτρά κολλημένα στο αμάξωμα. Το γενικότερο κακό του αυτοκινήτου (ελέω θεϊκού Ιταλικού design :wink:) είναι ότι αν βάλεις το σασί μέσα στο αμάξωμα η καμπυλώτητα του είναι τέτοια που μετά δυσκολεύεσαι να το βγάλεις. Πρέπει να γίνει μία μόνο φορά. Το fitting test δηλ το ξεχνάμε :D

Στο φινίρισμα τώρα όλα εκτός από το αμάξωμα είναι βαμένα με πινέλο και ακρυλικά της Tamiya. To άσπρο είναι το σπρέυ "pure white" της ιδίας. Τέλος  ειδικότερα στο θέμα του σφραγίσματος,  μιλάμε για 1 γρήγορο κοντινό  μέτριο χέρι και μετά από 10 λεπτά, άλλο 1 χέρι υγρό-"πατητό" με βερνίκι ακρυλικό αυτοκινήτου της ιταλικής Beta colors σε μεγάλο σπρέυ. (Το δούλεψα και στην 935-78 και είπα να το τελειώσω ::glossa::)
 Αυτό που κατάλαβα με αυτά τα βερνίκια είναι ότι για να ψεκάσουν στρωτά χωρίς orange peel πρέπει να ρίξεις στο τέλος 1 καλό υγρό χέρι από τα 12 cm για να μην φτάνει το σπρέυ στεγνό στην επιφάνεια του μοντέλου λόγω υψηλής πίεσης του κανίστρου. Και το πέρασμα να είναι γρήγορο για να μη τρέξει.
Θέλει γρήγορες κινήσεις και πάτημα με ακόμα ένα πέρασμα αν δείς φλούδα πορτοκαλιού σε κάποιο σημείο.
Δυστυχώς αυτή η τεχνική δεν ευννοεί τα χαμηλά μέρη του αμαξώματος όπου το φινίρισμα πάντα βγαίνει λίιιιγο πιο σαγρέ.
Αν βάφει άλλος με μεγάλα σπρέυ βερνίκι θα ήθελα πάρα πολύ να μοιραστεί μαζί μου τις απόψεις του.

Να μη το ξεχάσω:
nino1969 σε υπερευχαριστώ για τις χρήσιμες φωτό!

ʼσχετο:
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 08:55:25 μμ »
Πολύ καλή Παναγιώτη... Το αξίζεις το τζάμι... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Tα πρησμένα πίσω φτερά είναι εξτρά κολλημένα στο αμάξωμα. Το γενικότερο κακό του αυτοκινήτου (ελέω θεϊκού Ιταλικού design :wink:) είναι ότι αν βάλεις το σασί μέσα στο αμάξωμα η καμπυλώτητα του είναι τέτοια που μετά δυσκολεύεσαι να το βγάλεις. Πρέπει να γίνει μία μόνο φορά. Το fitting test δηλ το ξεχνάμε :D

ʼσχετο:
Spoiler (hover to show)

Τι λες βρε ιερόσιλε που η φωτιά του Bertone να σε κάψει :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Αν οι γιαπωνέζοι δεν μπορούν να σχεδιάσου σωστά ένα καλούπι για κιτ, τι φταίει το Ιταλικού design.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πάντως δεν θα αντιμετωπίσης πρόβλημα εφαρμογής... :mrgreen:

YG. Για την Juve, μην ξύνεις πληγές... :wink:

Stratos Respect :!: :!: :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 08:59:33 μμ »
Η καλη η μερα απ το πρωι φαινεται λενε!Τι κι αν εχει ενα ''ψιλοπροβληματακι'' το παρ πριζ τωρα μωρε???Αφου το υπολοιπο μιλαει απο μονο του!!!

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 09:06:37 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Εξαιρετική δουλειά αδερφε!!!! ::icon_thumright::

Spoiler (hover to show)
Αυτό ειναι ΤΟ λεωφορείο.... :wink:
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Dakota

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Φραπεδούπολη
  • Το μοντελάριν εστί φιλοσοφείν
    • aeroprint.shop
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 14, 2010, 12:04:01 μμ »
Πολύ καλή δουλειά. ::eusa_clap::

Αυτή την στιγμή είμαι στο τελείωμα ενός nascar. Μπορείς να μου πεις από που αγόρασες το βερνίκι σε σπρέι? Είναι αυτοκινήτου ή μοντελιστικό?
Coolantza model-maker

Αποσυνδεδεμένος nakis92

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 14, 2010, 03:23:49 μμ »
Χαιρετώ όλη την τρελλοπαρέα!! Βρίσκω αφορμή από το θέμα αυτό να κάνω το παρθενικό μου post στο forum σας και καταρχήν να κάνω μια βαθιά υπόκλιση σε όλους σας.. Είμαι παλιός μοντελιστής - αυτοκινητάκιας :D - και μετά από απουσία παααάρα πολλών ετών επανέρχομαι στον χώρο δειλά δειλά.. Σαν λάτρης των ιταλικών θαυμάτων της αυτοκίνησης γοητεύομαι πάντα από την κούκλα Stratos είτε είναι με σπασμένο, είτε με κατεβασμένο, είτε χωρίς τζάμι..  :D Δυστυχώς δεν σώζεται ακέραιο κάποιο αξιόλογο μοντέλο μου για να στείλω φωτογραφίες και με πονάει ακόμα ο βανδαλισμός από 3χρονο της 1/24 Integrale του Carlos Sainz με αυτοκολλητα Repsol του 1993.. Χαίρομαι που σας βρήκα και που θα έχω τέτοιους συμβούλους από δω και πέρα.  :D Να είστε όλοι καλά!

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 14, 2010, 11:50:41 μμ »
Πολύ καλή δουλειά. ::eusa_clap::

Αυτή την στιγμή είμαι στο τελείωμα ενός nascar. Μπορείς να μου πεις από που αγόρασες το βερνίκι σε σπρέι? Είναι αυτοκινήτου ή μοντελιστικό?

Aυτοκινήτου σε σπρέυ είναι.
Μπορείς να τα βρείς σε χρωματοπωλεία αυτοκινήτων. Υπάρχουν έτοιμα συσκευασμένα γνωστών εταιριών αλλά μπορούν να σου εμφιαλώσουν και επι τόπου. Τα ακρυλικά βερνίκια θέλουν ψήσιμο και δεν πετρώνουν εύκολα. Μόνο με δοκιμές μπορείς να βρείς το κατάλληλο αλλά και την τεχνική που θα σου δώσει σωστό αποτέλεσμα στο θέμα σου...
Το ακρυλικό βερνίκι σε σπρέυ της tamiya πάντως έχει την ίδια μυρωδιά και τα ίδια μειονεκτήματα. Gunze δεν έχω δοκιμάσει

Χαιρετώ όλη την τρελλοπαρέα!! Βρίσκω αφορμή από το θέμα αυτό να κάνω το παρθενικό μου post στο forum σας και καταρχήν να κάνω μια βαθιά υπόκλιση σε όλους σας.. Είμαι παλιός μοντελιστής - αυτοκινητάκιας :D - και μετά από απουσία παααάρα πολλών ετών επανέρχομαι στον χώρο δειλά δειλά.. Σαν λάτρης των ιταλικών θαυμάτων της αυτοκίνησης γοητεύομαι πάντα από την κούκλα Stratos είτε είναι με σπασμένο, είτε με κατεβασμένο, είτε χωρίς τζάμι..  :D Δυστυχώς δεν σώζεται ακέραιο κάποιο αξιόλογο μοντέλο μου για να στείλω φωτογραφίες και με πονάει ακόμα ο βανδαλισμός από 3χρονο της 1/24 Integrale του Carlos Sainz με αυτοκολλητα Repsol του 1993.. Χαίρομαι που σας βρήκα και που θα έχω τέτοιους συμβούλους από δω και πέρα.  :D Να είστε όλοι καλά!

Χαίρομαι που η παρέα μεγαλώνει. :D ::salut::
Δύσκολο το σπόρ nakis92.
Και το να προστατεύεις τα "παιχνίδια" σου (gadget, pc, μινιατούρες, ηχοσυστήματα) είναι σίγουρα δυσκολότερο.
Η ανιψούλα μου είναι μόλις 5 μηνών και δεν ξεχνώ πως το μάτι της από την αγκαλιά της γιαγιάς πάει απευθείας στα υπέροχα 1/24 που προσπαθώ να φτιάξω ή τα μεταλλικά 1/18 μου που με τόσο κόπο μαζεύω.
Ο gtziaf τα έχει στο σαλόνι και μπροστά έχουν μπει πολυθρόνες για ταμπούρωμα  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nakis92

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 01:34:49 μμ »
Σε ευχαριστώ φίλε natna, δύσκολες εποχές τότε, μάχη με το χαρτζιλίκι μπας και πάρoυμε κανένα καινούριο βερνίκι ή χρώμα, πού να φτάσουμε στη βιτρίνα.. :) Οι φωτογραφίες της Stratos σου πάντως είναι εντυπωσιακές και μου ανοίγουν την όρεξη.. :) Είμαι ορκισμένος οπαδός της Lancia και την παρακολουθώ και την ακολουθώ από πιτσιρικάς. Α! Θέλω να στείλω και τους χαιρετισμούς μου στον φίλο overlord και ανυπομονώ κάποια στιγμή να ανοίξουμε από κοντά το θέμα Prost-Senna..  :wink:
Respect σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 04:56:22 μμ »
Καλωσηρθες κι'απο μενα nakis92 ::salut:: ::salut::
Στη διαθεση σου να συζητησουμε κι'αυτο,κι'οποιο αλλο θεμα θελεις,σωστος διαλογος να γινεται και θα τις βρουμε τις ακρες.Ειδημονας και παντογνωστης δεν ειναι κανενας.Εξαλλου η κοινη αγαπη μας για τα τετρατροχα μας ενωνει,δεν μας κανει αντιπαλους σε κατι.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 05:19:07 μμ »
Καλωσηρθες κι απο μενα nakis92 και καλα μοντελα στη συλλογη σου!!Νεος κι εγω εδω μεσα και στον μοντελισμο αλλα οι παλιοι εδω ειναι απαιχτοι απο καθε αποψη οποτε να ξερεις οτι θα χεις πληρες feedback σε οτι  ζητησεις!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 16, 2010, 01:36:51 πμ »
Ο gtziaf τα έχει στο σαλόνι και μπροστά έχουν μπει πολυθρόνες για ταμπούρωμα  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ναι γιατί η ανιψούλα είναι 13! μηνών και περπατάει ::biker:: :!:συν οτι τις χαλβαδιάζει καιρο τώτα...
"Πως κάνουν οι φερραρι του θείου Γιώργου, Ελενίτσα?" Βρουμ...
Φαντάζομαι τη μερα που θα έχει στα χέρια της την F355 spider και θα μου λέει με ύφος ""Ντεν χωλαει μέσα, η barbie θείε... ::karekla_gelio::

Χαιρετώ όλη την τρελλοπαρέα!! Βρίσκω αφορμή από το θέμα αυτό να κάνω το παρθενικό μου post στο forum σας και καταρχήν να κάνω μια βαθιά υπόκλιση σε όλους σας.. Είμαι παλιός μοντελιστής - αυτοκινητάκιας :D - και μετά από απουσία παααάρα πολλών ετών επανέρχομαι στον χώρο δειλά δειλά.. Σαν λάτρης των ιταλικών θαυμάτων της αυτοκίνησης γοητεύομαι πάντα από την κούκλα Stratos είτε είναι με σπασμένο, είτε με κατεβασμένο, είτε χωρίς τζάμι..  :D Δυστυχώς δεν σώζεται ακέραιο κάποιο αξιόλογο μοντέλο μου για να στείλω φωτογραφίες και με πονάει ακόμα ο βανδαλισμός από 3χρονο της 1/24 Integrale του Carlos Sainz με αυτοκολλητα Repsol του 1993.. Χαίρομαι που σας βρήκα και που θα έχω τέτοιους συμβούλους από δω και πέρα.  :D Να είστε όλοι καλά!

::hi::

Αποσυνδεδεμένος nakis92

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 16, 2010, 09:37:46 πμ »
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ζεστό καλωσόρισμα!

Φίλε overlord εννοείται πως δεν τίθεται θέμα αντιπαλότητας παρά μόνον συζήτησης για να μοιραστούμε προσωπικές εμπειρίες και γνώσεις σε οποιοδήποτε θέμα.

Φίλε renti το έχω καταλάβει.. και γι'αυτό είμαι πολύ χαρούμενος!  :D

Φίλε gtziaf δεν θα ήθελες ΠΟΤΕ να μπεις στο δωμάτιο και να δεις ένα -κατά τ'άλλα- τρισχαριτωμένο παιδάκι να κάθεται στη μοκέτα και να κάνει επανειλλημένα crash-test με την πλαστικη integrale και τη μεταλλική 1/18 aurelia και να σου λέει γεμάτο γλύκα: "Αυτό το μεγάλο δεν σπάει..".. :evil:

Και επειδή, εξ'αιτίας μου, βγήκαμε εκτός θέματος, φίλε natna που βρίσκεσαι με το τζάμι;

Tags: